WhitePower написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
проект Пунто ГТ1
Collapse
X
-
s00rry написа:WhitePower написа:е при мене стана накрая , прусна се гарнитурата , ама колата изгалди и минах около 1 километар ама как вървеше само тогава иначе и аз патках близо годинаPower Under Pressure
Коментар
-
WhitePower написа:s00rry написа:WhitePower написа:е при мене стана накрая , прусна се гарнитурата , ама колата изгалди и минах около 1 километар ама как вървеше само тогава иначе и аз патках близо годинаГТ ли е ..., няма да е лесно ...
Коментар
-
Irfan написа:охо и аз се чудя що не ви виждам по улиците а вие спите в сервизаГТ ли е ..., няма да е лесно ...
Коментар
-
да раздвижа малко темата .., колеги имам следните наблюдения... понеже сега паднаха доста рязко температурите и въздуха е студен колата почна да прави богати смеси и върви доста стабилно чак изнандващо без пуканици , прекъсванки и такива темподобните до сега проблемиГТ ли е ..., няма да е лесно ...
Коментар
-
s00rry написа:да раздвижа малко темата .., колеги имам следните наблюдения... понеже сега паднаха доста рязко температурите и въздуха е студен колата почна да прави богати смеси и върви доста стабилно чак изнандващо без пуканици , прекъсванки и такива темподобните до сега проблемиPeugeot Partner 1.6 HDI - служебно
Коментар
-
[quote="ivanko_rs"]s00rry написа:да раздвижа малко темата .., колеги имам следните наблюдения... понеже сега паднаха доста рязко температурите и въздуха е студен колата почна да прави богати смеси и върви доста стабилно чак изнандващо без пуканици , прекъсванки и такива темподобните до сега проблемиГТ ли е ..., няма да е лесно ...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар