Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

проект Пунто ГТ1

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Bavno_PuntoGT написа:
    батка като си с азот да не си 350 коня на задно ляво колело само.нали над 75 коня нитро тоя мотор почва да се отделя от тампоните и от коша
    А нали батка не мислиш, че тва Пунто, за което говорим е 350 коня на която и да било гума. Ай малко да спрем да пишем глупости. След 110 - 120 щял да ме разминава и как ша стане тая работа, че не ми е ясно?

Коментар

искам да ми посочиш една марка стриит по добра на грип от парадата и да не е семи слик в размера 195 /50 15
      Power Under Pressure

Коментар

Аз пък си мислех че с АЗОТ се помпят гуми
        Peugeot Partner 1.6 HDI - служебно

Коментар

WhitePower написа:
          искам да ми посочиш една марка стриит по добра на грип от парадата и да не е семи слик в размера 195 /50 15
          Аз мислех, че имаш опит в тия неща пък ти се излагаш. Като изгориш 20 комплекта гуми и разбираш коя гума е по-добра от тоя царвул Парада ЗАПЕК 2

Коментар

||Davide|| написа:
            WhitePower написа:
            Аз мислех, че имаш опит в тия неща пък ти се излагаш. Като изгориш 20 комплекта гуми и разбираш коя гума е по-добра от тоя царвул Парада ЗАПЕК 2
            Елементарно нали , как не съм се сетил сам НАЛИНямам повече въпроси към тебе ,явно не си чел достатъчно по въпроса за да ми отговориш
            Power Under Pressure

Коментар

WhitePower написа:
              ||Davide|| написа:
              WhitePower написа:
              Елементарно нали , как не съм се сетил сам НАЛИНямам повече въпроси към тебе ,явно не си чел достатъчно по въпроса за да ми отговориш
              Мерси, радвам се, че няма да ме занимаваш повече с твойте глупости. Умалях да търся у Гуглето нещо по-добро ама на сякъде викат Парада и туй то - познавач ша излезеш Гуглето вика, че тес гуми били перфектни за ПАРАД :D

Коментар

поредните глупости четя пак пускаите се и кавото стане за спорта.в софия има пежо 1.6 16в. с азот 13.8 на 400м.а за старта пунтото не може да му земе старта не зависиму с кви гуми е а и не разбрах за саксото кави подобрения има?

Коментар

leandro написа:
                  поредните глупости четя пак пускаите се и кавото стане за спорта.в софия има пежо 1.6 16в. с азот 13.8 на 400м.а за старта пунтото не може да му земе старта не зависиму с кви гуми е а и не разбрах за саксото кави подобрения има?
                  Да пежото е на Пешо и е с 75 коня шот. Само че неговото има валове и е настройвано, бутани са му и авансите и кара до колкото знам с Проспийдска газ. Мойто няма валове, заводския чип и карам с оригиналните аванси и с медицинска бутилка. Моята дюза в момента е 50 коня и с тая бутилка надали пръска и наполовина, ама е за доизпръскване кво да я прайм :P

Коментар

||Davide|| написа:
                    leandro написа:
                    Да пежото е на Пешо и е с 75 коня шот. Само че неговото има валове и е настройвано, бутани са му и авансите и кара до колкото знам с Проспийдска газ. Мойто няма валове, заводския чип и карам с оригиналните аванси и с медицинска бутилка. Моята дюза в момента е 50 коня и с тая бутилка надали пръска и наполовина, ама е за доизпръскване кво да я прайм :P
                    Я сподели първите 20м какво ти е времето като старта е толкова добър , аз съм 2.9 и 5.9 до 100
                    Power Under Pressure

Коментар

WhitePower написа:
                      ||Davide|| написа:
                      leandro написа:
                      Я сподели първите 20м какво ти е времето като старта е толкова добър , аз съм 2.9 и 5.9 до 100
                      60 фута са 18м колега сложи половин секунда надолу и получаваш мойто време(говорим за атмосферен старт) 6.9 до 100 без нитро С нитро не съм засичал щото свършиха драг деи-те за сезона

Коментар

твоето замерване е на 18 .моето е на 20 кой каквото има
                        Power Under Pressure

Коментар

Колега ||Davide|| внесе доста лаладжийски характер на темата, малко нетипични неща пишеш за фият форума. Що не вземете да се организирате да направите три старта на светло и прилично време някой да снима на 400-те метра и толкова...

Коментар

стартове ще има... , само да намеря някви по сносни гуми че тези грам ги няма тя колата неще да надува немогат да натоварят мотора , грам сцепление нямат.... и да ги палиш и да не ги палиш се същата история
                            ГТ ли е ..., няма да е лесно ...

Коментар

азота сам си го пални пешо маикаму е работи в болница така че се сешташдоста добере се познаваме с него.пускаите се и внимаваите само

Коментар

кое саксо няма валове и други подобрения като нали наи доброто време на саксото е под 15 сек.-14.80 а заводското време е 16,00 сек. а само с твоя чип не става братле

Коментар

Working...
                                X