Колегата имаше в предвид като казва екологични, тоест че се разграждат бързо
Колегата ако иска да заповяда да провери дали въобще има някъде моята ръжда.. ама за сравнение искам някое типо или темпра набор на вектрата 1990-та и да видим кое ще е изгнило повече
Vectra A 2000 16v C20XE - (170bhp) - current
Vectra A GT 20SEH ( 129bhp)
Vectra A 2000 16v 20XE/J -( 156bhp) -EX
Kadett È 1.6D (54bhp) - EX
Колегата имаше в предвид като казва екологични, тоест че се разграждат бързо
Колегата ако иска да заповяда да провери дали въобще има някъде моята ръжда.. ама за сравнение искам някое типо или темпра набор на вектрата 1990-та и да видим кое ще е изгнило повече
хей шегувах се не се връзвай , всичко е в рамките на шегата
ами довечера ще пусна някой друга снимка колата е мн зле в смисал .. кара се с дебитомера от опел 150 сятка който е тотално умрял слагахме от 150сятка дебитомер друг колата осезаемо по добре се даржеше не забиваше в ниските не глахне.. .. ся чакам .., заръчал съм от ебау дебитомер + блоу офф дб26 пак да видим какво ще стане за сега колата се кара на 0.3 бара ) днес и вземах някой друга шукария ще ви споделя по късно ще става вътре космически кораб
така основните неща които останаха да се правят по колата са да оправя генерацията трябва да я сменя от край до край ..., да боядисам предната добавка на бронята бяла ., дебитомера и блоу офчето идват насам до седмива две ще са тук и след италфеста живот и здраве ще отидем до софия да и навием малко крановете )а ето днес какво ми попадна уреди от лада 1500 .. идеята ми е да ги вградя в таблото ама се чудя имам конзола острани за гредата или да го сложя под тези трите който са в момента .., значи волтметър , уред за темп на водата и уред за измерване на налятането на маслото който мисля да го използвам за измерване на бензина в рейката на кви барове е и какво се случва в движение )
Коментар