Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

проект Пунто ГТ1

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

инжекторите не са проблема...проблем са други неща.. този монтаж на оригинален кулер на форге за толкова пари е огромна глупост направо едвам се сдържам да ви "нахраня"...ако цялата ви работа е така нищо чудно от всичките глупости с които се борите..закарването в софия нама да ти реши проблемите...

Коментар

на 3 бара са 315 и още нещо good for 61hp eachотиваме за презацепване на фазовия и на дебилоберимахни външния регулатор , на 3 бара трябва смесите да са ти перфектни ,
      Power Under Pressure

Коментар

поразрешихме проблемите около пунтото ... в крайна сметка махнахме бенз регулатор който се оказа че е обърнат незнайно защо така я вземах ... върнахме заводския колата започна да работи доста по добре преди явно се е давела в бензин ... замерихме на колко бара е горивото показва 2.5 6 като подадеш газ заковава на 3 бара след това пробвахме колата с нормален работещ дебитомер от пунто гт1 и колата заработи добре и направих няколко кръгчета и оборотите се оправиха закова ги на 900 ама чека още свети незнам защо на диагностиката не показва нищо .. трябва да се взема друг дебитомер за момента утре ще инсталираме манометар на бенз магистрала да следим налягането на горивото в рейката за по сигурно и виенето на помпата спря
        ГТ ли е ..., няма да е лесно ...

Коментар

бравос...обаче без веберския бенз.регулатор ли ще карате ..без него няма да стане ще строшите буталата..

Коментар

r.punto написа:
            бравос...обаче без веберския бенз.регулатор ли ще карате ..без него няма да стане ще строшите буталата..
            защо така мислиш налягането е 2.5 бара на празен ход и 3 бара на газ толкова колкото им трябва на дюзите и сега ще сложя и един манометар да следим как седят нещата в действителност с налягането .. а пък иа з не съм я надувал но като я надуя може и да го сложя в смисал като се настройва ще се види

Коментар

Монтираите го правилно и да седи там на 3 бара с вакум регулатора не може да ти навреди като е поставен правилно не разчитаи на заводския ще поредната грешка пък ти си знаеш последиците са за тебе...

Коментар

r.punto написа:
                Монтираите го правилно и да седи там на 3 бара с вакум регулатора не може да ти навреди като е поставен правилно не разчитаи на заводския ще поредната грешка пък ти си знаеш последиците са за тебе...
                защо да не разчитанека си види смесите , настройките са 3 бара и 315 ЦЦ инжектори са да видим и турбото каккъв флоу има и широколентовата ще покаже дали смесите са му о.кРоска , я кажи каква беше грешката че угасна чека
                Power Under Pressure

Коментар

:D ви си знаете то счупванията са за ваша сметка....

Коментар

r.punto написа:
                    :D ви си знаете то счупванията са за ваша сметка....
                    Ми при положение че софта е моднат за 3 бара на реиката не виждам защо да не разчита на горивния НО да не забравяме че все пак широколентовата ще потвърди моята теорияи да вземе да спре да кара с 95 , да мине на 100 ца
                    Power Under Pressure

Коментар

ммм от днес и аз търся дебитомер за гт1 ..имах разни съмнения за един но нестава така че ако имате предложения давайте насам )
                      Прикачени файлове

Коментар

да раздвижа малко застоя значи активно търсим дебитомер... за гт но за сега оставам с празни надежди някой ако има да свирка здрав читав ... ето една снимка от неделята на малко ГТ та та имам едно питане много важно тия дни ще слагам джантоците , и ме интересува ще имам ли проблем с 205/45/16 дори имам и ладови фланци ако се наложи да се изхвърлят малко това става дума за отзад отпред ще са на 195/45/16 )
                        Прикачени файлове

Коментар

за мене синьото ГТ
                          Power Under Pressure

Коментар

WhitePower написа:
                            за мене синьото ГТ
                            брат не разбра ли че само то не е ГТ 1.2 60 мулебни кажете за гумите че ме чека 205/45/16 проблем ли ще са отзад да ги застъпя ?

Коментар

е много ясно че е разбрал

Коментар

имам бошов дебитомер,ама сам го сложил в траба ф80 има и вариант да исползваш твоята тръба от дебитомера.Ако искаш пиши на скаипа ще ти го дам евтино.

Коментар

Working...
                                X