Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

проект Пунто ГТ1

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

WhitePower написа:
    s00rry написа:
    днеска закачихме колата на компа и даваше 5 грешки 2 пати ЕКУ (респром ерор) както и на блинк тесатита излезе , 2 пъти компресор валюе .. няква таква грешка която незнам какво означава компресор нещо си беше не съм сигурен кво точно беше и една за имобилайзера инреад нещо си там изчистихме ги ... огасна чека запалихме и светна пак ) общото взето .., дайте някви предположения
    прати ми екуто да го погледна дали мога да го оправя , ако не ......
    патува патувааа
    ГТ ли е ..., няма да е лесно ...

Коментар

днес след инспекция на екуто се оказа че ултрамега яките мапери са играли яко запояван е диод на мапа , Но най важното е че софтуера е пълна БОЗА , и аз да съм чек и аз ще светя , ако можеше и ще вия на умрело смяна с друго чипче и всичко заспа ни чек свети ни нищо , леко ми е богата на моята кола с 315 ките и хубав дебитомер , не като този дето ми прати незнам как върви с негого въоибще на афр то само чертички до 2500 оборота и яко клатене на мотора и беднее зврската дори и на 4 бара на горивотоимам още малко да се заиграя с софтуера и ти го пращам , недей бърза иначе евала на маперите , страшна карта са избацали и пълна с яко сгрешени параметри и чексуми ( който не отговарят на реалните ), чудя се дори как е палела колата
      Power Under Pressure

Коментар

WhitePower написа:
        днес след инспекция на екуто се оказа че ултрамега яките мапери са играли яко запояван е диод на мапа , Но най важното е че софтуера е пълна БОЗА , и аз да съм чек и аз ще светя , ако можеше и ще вия на умрело смяна с друго чипче и всичко заспа ни чек свети ни нищо , леко ми е богата на моята кола с 315 ките и хубав дебитомер , не като този дето ми прати незнам как върви с негого въоибще на афр то само чертички до 2500 оборота и яко клатене на мотора и беднее зврската дори и на 4 бара на горивотоимам още малко да се заиграя с софтуера и ти го пращам , недей бърза иначе евала на маперите , страшна карта са избацали и пълна с яко сгрешени параметри и чексуми ( който не отговарят на реалните ), чудя се дори как е палела колата
        хах ами как да ти кажя един господ знае но нал ти викам само с тоя дебитомер работеше с други не ) ами когато стане тогава , важното е да стане :P

Коментар

мани....тази споика не вярвам Венци/меднес да я е правил повече на търновски мунинг прилича....

Коментар

r.punto написа:
            мани....тази споика не вярвам Венци/меднес да я е правил повече на търновски мунинг прилича....
            тука не им се простира до толкова пипето че да отварят чак компютри пък камоли и да запояват каквото и да е )

Коментар

Много неща не знаеш ти за търновските мунингари стари и нови и начина им на работа ...........екуто като го свалихте ок колата колко болчета имаше за отвиване за да го отворите.........и на бившата кола нямаше как да и свети чека понеже бях махнал лампата понеже я карах на диагностига през 2 седмици...........

Коментар

аз бях чул че още при тебе е светела , което ме навежда на мисълта че още тогава е оплескана
                Power Under Pressure

Коментар

WhitePower написа:
                  аз бях чул че още при тебе е светела , което ме навежда на мисълта че още тогава е оплескана
                  и един мармот завиваше шоколадите в станиол...........светеше грешка за голям буст и затова махнах лампата и я карах на диагностика своевремено и никакви такива преебасе екуто не е имало освен ако не се пречакваше някои датчик като да речем фазов датчик....но то я познавах понеже не работеше както трябва двигателя като станеше нещо такова..

Коментар

r.punto написа:
                    WhitePower написа:
                    и един мармот завиваше шоколадите в станиол...........светеше грешка за голям буст и затова махнах лампата и я карах на диагностика своевремено и никакви такива преебасе екуто не е имало освен ако не се пречакваше някои датчик като да речем фазов датчик....но то я познавах понеже не работеше както трябва двигателя като станеше нещо такова..
                    е да де значи е светела постоянно нали , От буста ли ?
                    Power Under Pressure

Коментар

WhitePower написа:
                      На модерен се правиш..........даже като угасиш колата и пак светеше надпис обади се на Орлин..........като давах пълната газ и светваше от буста и Тони искаше да оправи екуто дане отчита тази грешка но тъи като диагностиката имаше къде са е прави и всеки ден ако трябва така си остана екуто.....или ако искаш понеже Гената ти е по наблиза да ти обясни тои за колата ми.....или ти всичко знаеш....както са усрали турбината така и екуто....и на двата чипа вътре трябва да пише ТСТ реисинг а както видях на снимките само единия е такъв.....пак питам с колко болчета беше завито екуто....

Коментар

r.punto написа:
                        WhitePower написа:
                        На модерен се правиш..........даже като угасиш колата и пак светеше надпис обади се на Орлин..........като давах пълната газ и светваше от буста и Тони искаше да оправи екуто дане отчита тази грешка но тъи като диагностиката имаше къде са е прави и всеки ден ако трябва така си остана екуто.....или ако искаш понеже Гената ти е по наблиза да ти обясни тои за колата ми.....или ти всичко знаеш....както са усрали турбината така и екуто....и на двата чипа вътре трябва да пише ТСТ реисинг а както видях на снимките само единия е такъв.....пак питам с колко болчета беше завито екуто....
                        брат сагласен съм за високия бууст но той светва примерно от пренадуване или когато е по високо налягането и после като върнеш газта огасва ако свети постоянно значи проблема е някаде на друго място в случея колата не беше добре никак , нито вървеше супер голям тумор ... постоянно държеше високи обороти , и гори като ненормална с 80 лв 160 км..., без да се раздава газ до 3000 об .., просто са е усрал нещо тоя софтуер незнам кой кво е базарал но сега ще стане както трябва )) и един дебитомер ще бодна и ще пее

Коментар

Ти и светена вода пропи...виж щом липсва единия чип ТСТ значи е имало мунинг в търново...когато е била настроивана колата съм бил там и запоики не е имало....5г.други грешки освен датчици и буст не е имало аз съм карал колата не вие знам по добре...на твоята кола е различен раз.вал освен на Орлин да е същия освен да сменили и него като екуто...не виждаш ли в какво състояние взема колата защо се чудаш за ровене в екуто...ако си мислите че сега колата се прави по добре от при мене сте в голяма грешка ...лошо няма такива са ти финансовите възможноси ..то се вижда че след продажбата спря да върви пунтото ти вина нямаш...дано стане да нямаш харчове повече...

Коментар

r.punto написа:
                            Ти и светена вода пропи...виж щом липсва единия чип ТСТ значи е имало мунинг в търново...когато е била настроивана колата съм бил там и запоики не е имало....5г.други грешки освен датчици и буст не е имало аз съм карал колата не вие знам по добре...на твоята кола е различен раз.вал освен на Орлин да е същия освен да сменили и него като екуто...не виждаш ли в какво състояние взема колата защо се чудаш за ровене в екуто...ако си мислите че сега колата се прави по добре от при мене сте в голяма грешка ...лошо няма такива са ти финансовите възможноси ..то се вижда че след продажбата спря да върви пунтото ти вина нямаш...дано стане да нямаш харчове повече...
                            е няма да върви както с лагерницата но пак ще разпаря имало нямало това е положението запоявали незапоявали , колата ще стане ! не колата не се прави с по хубави части това се вижда но се мъча да я оправя след всичките ла*на дето имаше вътре до сега колко работи смених не се отказах и сега няма да се откажа ще остане само да сменя синкхронизаторите на 2 ра и 3та и вече може да ги слагам на чертата ! ) яд ме е само за турбината но живот и здраве кой знае може да се намери от някаде някой екземпляр имам питане с гуми 205/50/16 колата ще може ли да се движи ?

Коментар

по мое мнение наи добре 195х50х15 но и с такъв 16 ски размер съм я карал добре беше...интересно как ще вървиш с корсата и турбо калибрата...на 1.4 ли ще буста..

Коментар

примен се поло4ава на голям буст светва лапата а преди не е билат така сега с тоя светва

Коментар

Working...
                                X