Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

проект Пунто ГТ1

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

s00rry написа:
    дайте намерете един- КОЛЕКТОР стоковия който е , скоростна кутия .., 4бутала с блок или само бутала ))) някой ако има да свирка
    Свир ... имам нещо наум, обаче ще ми трябват няколко дни да проверя нещата дали са в час ... колко би отделил за тия ралти ?

Коментар

jorko написа:
      s00rry написа:
      дайте намерете един- КОЛЕКТОР стоковия който е , скоростна кутия .., 4бутала с блок или само бутала ))) някой ако има да свирка
      Свир ... имам нещо наум, обаче ще ми трябват няколко дни да проверя нещата дали са в час ... колко би отделил за тия ралти ?
      ами да ти кажя че нямам много смисал колкото се може да е по тънко брат че ептен скъсано ми е ся.. ебаси колата ебаси чудото възможно е да не ги взема на едън път незнам за сега събирам оферти варианти давайй
      ГТ ли е ..., няма да е лесно ...

Коментар

s00rry написа:
        jorko написа:
        s00rry написа:
        ами да ти кажя че нямам много смисал колкото се може да е по тънко брат че ептен скъсано ми е ся.. ебаси колата ебаси чудото възможно е да не ги взема на едън път незнам за сега събирам оферти варианти давайй
        Първо ще проверя, после ще ти кажа ... поне да знам какво ти предлагам, а за цената ... абе ще го мислим нещо

Коментар

jorko написа:
          s00rry написа:
          jorko написа:
          s00rry написа:
          Първо ще проверя, после ще ти кажа ... поне да знам какво ти предлагам, а за цената ... абе ще го мислим нещо
          колектора и кутията ми трябват по скоро те са за другото пунто а за мойто ми трябват блока и буталата те ще са на малко по късен етап..ако имаш нещо налице

Коментар

s00rry написа:
            jorko написа:
            s00rry написа:
            jorko написа:
            s00rry написа:
            колектора и кутията ми трябват по скоро те са за другото пунто а за мойто ми трябват блока и буталата те ще са на малко по късен етап..ако имаш нещо налице
            Вече ти казах, нужни са ми няколко дни .. но веднага щом имам резултат, ще ти пиша ЛС

Коментар

jorko написа:
              s00rry написа:
              jorko написа:
              s00rry написа:
              jorko написа:
              s00rry написа:
              Вече ти казах, нужни са ми няколко дни .. но веднага щом имам резултат, ще ти пиша ЛС
              добре чакам брат )

Коментар

Ти пък ептен каръщина те гони[/quote]punto_gt_turbo[/quote]не виждам смисъл да се карате от една порода сте и требва да се подържате даже да си помагате...ама в БГ всичко е такова един на друг секи на секи се прай....ще дойде време други колко ще карате и тва ще мине спорите за някви тапи секунди...каде даже пари не вадите от тва...За мен лично Орлин е много в час човека и знае какво прай и как го прави ако нее той ГТ-тата в бг-е щяха да са по малко на патя и повече за желязо...Виждам че и другите разбирате но по добре всеки да се занимава с неговата си кола и да не гледа на другия турбината....така ще сте приятели а не противници със едни и съши коли....Споко ние така си общуване без злоба и такива подобни на различни краища на БГ сме ако бяхме на едно щяхме да обсъждаме на бира неиде [/quote]

Коментар

r.punto написа:
                  Ти пък ептен каръщина те гони
                  punto_gt_turbo
                  не виждам смисъл да се карате от една порода сте и требва да се подържате даже да си помагате...ама в БГ всичко е такова един на друг секи на секи се прай....ще дойде време други колко ще карате и тва ще мине спорите за някви тапи секунди...каде даже пари не вадите от тва...За мен лично Орлин е много в час човека и знае какво прай и как го прави ако нее той ГТ-тата в бг-е щяха да са по малко на патя и повече за желязо...Виждам че и другите разбирате но по добре всеки да се занимава с неговата си кола и да не гледа на другия турбината....така ще сте приятели а не противници със едни и съши коли....
                  Споко ние така си общуване без злоба и такива подобни на различни краища на БГ сме ако бяхме на едно щяхме да обсъждаме на бира неиде :D
                  ама няма смисъл от караници......не толкова важно колко е по бърза колата не забравяйте че требва и да е надежна колата а не да си трагва от пистата с платформа....
                  Сега:Fiat Punto GT 1.4 turbo 136HP
                  Преди:Alfa Romeo 145 1.6 16v 120HP

Коментар

то затова всеки си избира къде и как и защоРосен затова си е правил тои колата да няма после това онова

Коментар

r.punto написа:
                      то затова всеки си избира къде и как и защоРосен затова си е правил тои колата да няма после това онова
                      имало е две спортни седалки и буст метър хубав ама доста работи не са достигнали до мен..., а да те питам този радиатор от какво е ??смисал защо е слаган толкова голям .. че нещо датчика на радиатора го няма никъв ако се сещаш да го сменя че само от копчето се пуска

Коментар

s00rry написа:
                        имало е две спортни седалки и буст метър хубав ама доста работи не са достигнали до мен..., а да те питам този радиатор от какво е ??смисал защо е слаган толкова голям .. че нещо датчика на радиатора го няма никъв ако се сещаш да го сменя че само от копчето се пуска
                        ти братче хич не четеш какво ти пишатози радиатор е от бус дизел мисля че рено но е обратно обърнат на буса като е поставен демек отворите за маркучите си падат към агренажа на пунтото но е далеко за мъркучите и затова е поставен да паснат отворитекъм мъркучите и датчика се пада в долната част на радиатора а трябва да е горе и затова през него много късно включва перката-затова е и копчето,наи добрия вариант е да сложите воден радиатор от пунто 1,7 дизел на които отворите за мъркучите са единия горе другия долу като гледат към скоростната кутия и двата понеже има и дизелов радиатор на които отворите са и двата горе и няма да пасне баш,даже може и две перки да се сложат мисля че има място по памет,има и друг вариант да монтирате датчика на тръба и да я поставите на горния мъркуч които влиза в радиатора но става много скоби и напасната работа наи добре със дизелов радиатор,поставен щото едно време частите за пунто гт бяха невъзможни за намиране поне в търновоседалките бяпа хубави като нови но след 30 хиляди станаха неудобни заводските са си екстрабустметъра и тои не ти трябва заводския на таблото върши екстра работа освен ако не се кара над 1.6 оп че забравих по моргите има радиатори от пунти дизели

Коментар

r.punto написа:
                          s00rry написа:
                          ти братче хич не четеш какво ти пишатози радиатор е от бус дизел мисля че рено но е обратно обърнат на буса като е поставен демек отворите за маркучите си падат към агренажа на пунтото но е далеко за мъркучите и затова е поставен да паснат отворитекъм мъркучите и датчика се пада в долната част на радиатора а трябва да е горе и затова през него много късно включва перката-затова е и копчето,наи добрия вариант е да сложите воден радиатор от пунто 1,7 дизел на които отворите за мъркучите са единия горе другия долу като гледат към скоростната кутия и двата понеже има и дизелов радиатор на които отворите са и двата горе и няма да пасне баш,даже може и две перки да се сложат мисля че има място по памет,има и друг вариант да монтирате датчика на тръба и да я поставите на горния мъркуч които влиза в радиатора но става много скоби и напасната работа наи добре със дизелов радиатор,поставен щото едно време частите за пунто гт бяха невъзможни за намиране поне в търновоседалките бяпа хубави като нови но след 30 хиляди станаха неудобни заводските са си екстрабустметъра и тои не ти трябва заводския на таблото върши екстра работа освен ако не се кара над 1.6 оп че забравих по моргите има радиатори от пунти дизели
                          мисля че вече ми се изясни картинката и откаде идват повечето магарии .. ) ем то вече нарязах фаровете , и още куб др глупости да го сабера ... ако не ще сложим оригинален от гт - те мисля че имам един в мазата се разхожда

Коментар

Ние не се караме и се базикаме един друг и спорим по темата не напразно го бъзнах едно време как е било по тая логика ние и с бисер се караме ама не е така спорим си
                            Power Under Pressure

Коментар

WhitePower написа:
                              Ние не се караме и се базикаме един друг и спорим по темата не напразно го бъзнах едно време как е било по тая логика ние и с бисер се караме ама не е така спорим си
                              Наистена разбираш много от ГТ спор няма и всички колеги каде са се допитвали до теб сам на 10000000% сигорен че не си им дал грешно инфо....
                              Сега:Fiat Punto GT 1.4 turbo 136HP
                              Преди:Alfa Romeo 145 1.6 16v 120HP

Коментар

s00rry написа:
                                мисля че вече ми се изясни картинката и откаде идват повечето магарии .. ) ем то вече нарязах фаровете , и още куб др глупости да го сабера ... ако не ще сложим оригинален от гт - те мисля че имам един в мазата се разхожда
                                е защо си рязал фаровете при мене как се беше събрал както и да е то и ако ме беше чул поне малко нямаше да строшите мотора ама минал работа за напред като питаш поне чуваи малко то аз полза да те лъжа нямам братле както ти казах трябвало преди да купиш колата да се свържеш с мене

Коментар

Working...
                                X