Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

проект Пунто ГТ1

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

вземи друг плус не от запалката и пробвай
    Сега:Fiat Punto GT 1.4 turbo 136HP
    Преди:Alfa Romeo 145 1.6 16v 120HP

Коментар

punto_gt_turbo написа:
      вземи друг плус не от запалката и пробвай
      не е брат ..аз музиката съм си я вързал на кабелите за музиката които са .., запалката никой не я е пипал кабелите си седят изолирани ) има някъв проблем в едно реле ще го раследвам !!!
      ГТ ли е ..., няма да е лесно ...

Коментар

eто малко раздвижване неска какво доизкарах ... остава само да се боядиса
        Прикачени файлове

Коментар

неска малко си поиграх с кутията ..., леле в тоя кош семка да изтарвеш няма да падне !! много пренаселено стана
          Прикачени файлове

Коментар

Няма ли никакво раздвижване по звяра
            PUNTO GT LOVER
            http://muscle-damage.com/

Коментар

bestlap написа:
              Няма ли никакво раздвижване по звяра
              има сега е в почивка..... ся му глася останалите работи който имам да довършвам до края на месеца макс до началото до края на другата седмица трябва да съм изцяло готов да сложа джантите да оправя вътре уредите да навържа жиците да оправя там масла едно друго .., чакам сега левови постъпления само ...

Коментар

и хоп на драг в Сливен :P

Коментар

strip написа:
                  и хоп на драг в Сливен :P
                  днеска занесах джантите на бояджията и ще действаме малко по малко )) , хаха едва ли малко няма лев за там (

Коментар

е аз щте сам там да видим касмета си

Коментар

leandro написа:
                      е аз щте сам там да видим касмета си
                      успех :D

Коментар

колеги разрабрах в крайна сметка за какво е заминала предната турбина гт2560 - то .., поради залепнала съчма на боост контролера и максимален надув на турбината и това я е довършило..., като вземах колата ми казаха че в момента кранчето е навъртяно докрай и да не се притеснявам и че не надува и колата вървеше много.... ! но турбината изпуши ..., сложих сега от скулине която е и направих няколко проби надува на 2.бара и отгоре отворих кранчето вътре ..., имаше няква пружина от химикал която беше насукана мъжката и беше сабрана на топка ..и съотвено съчмата беше залепнала и оправих съчмата и смених пружинката с по сериозна и ся няма грешка .., да ви питам и още един въпрос свири ми бенз помпа тя е от дедра интеграле турбо .., и със много бензин и с малко бензин свири , преди на бензиновия регулатор врътката (налягането) беше натегнато докрай и си мислех че не връща обратния бензин много му идва , върнах го но няма особенно голяма разлика . ? някви други предположения от какво може да свири по веригата филтри нещо ? ..., и налягането не съм го мерил ще го видя събота неделя че нямам манометър .., и още нещо искам да питам някой правил ли си е шорт шифтер за пунтото и ако знае как се прави ? да сподели че ми е мерак ) търсих из нета но неможях да намеря нищо като чертежи или нещо такова само снимки ..

Коментар

Внимавай да не роди и тая турбина на 2 бара
                          4 бири и турбината да свири

Коментар

DogForLife написа:
                            Внимавай да не роди и тая турбина на 2 бара
                            не не вече е оправена а й аз не съм я настъпвал просто като видях и веднага си махнах крака това стана 2 пъти ... , сега вече всичко е наред

Коментар

Колега с тази турбина от skyline кога ти буства на какви обороти горе доло?

Коментар

gydgo написа:
                                Колега с тази турбина от skyline кога ти буства на какви обороти горе доло?
                                сорру:и както всяко чудо за 3 дена фарли маслото, днес фарли маслот през отдушника на картера ?? някви идеи... от какво се е получило и последици ..., колата отидох да я пробвам и кат спрях и всичко беше в масло от там изтекло иначе отварявеше някаде на 4000 оборота и надуваше на 1.4 добре вървеше според вас какво може да е ?

Коментар

Working...
                                X