Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

проект Пунто ГТ1

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

...
    Прикачени файлове
    ГТ ли е ..., няма да е лесно ...

Коментар

така като гледам няма нищо здраво освен чугня и алюминиума и актуатора
      Power Under Pressure

Коментар

общо взето..., с големите греди напред ... орлинка неделята май планираме една силна група да ти идваме на гости да аз , джак даниелс и там още някой друг убавец да пием по кафе .. а може и да турбалана да вземем ако е готов

Коментар

колеги какво мислите за това турбо ? http://www.tuning.bg/forum/viewtopic.php?f=101&t=197089 ако е и в добро здраве ?

Коментар

ти изпусна оная оферта дето ти я бях пуснал ...щом ти се прави колектор взимай я тая стига да е читава..или виж нещо друго интересно до тия пари в ибей
            alfa 164 2.0ts .fiat tipo 2.0Т 16v

Коментар

за ся съм се спрял на колегата whitepower една турбина от скайлаин , ама ако може пак точния модел да ми даде да видя нещо

Коментар

поне ти е плъг енд плейслагаш и караш
                alfa 164 2.0ts .fiat tipo 2.0Т 16v

Коментар

ее заеби , продадох ги всичките нямам под ръка да ти кажа каква е , я виш в обявите дали не съм снимал табелката някъде иначе знам че студената е АР42 ама тва нищо не значи щото то не е толкова важно
                  Power Under Pressure

Коментар

s00rry написа:
                    .. а може и да турбалана да вземем ако е готов
                    Да не сте го дали да се прави някъде, кажи какво и що е станало.Тоя счупения сепаратор на единият лагер така ли го извадихте на части?Той не е проблем да се изработи ако трябва.Там с маслените сегменти какво е положението?
                    sigpic
                    Fiat Tipo HF Integrale powered by ICIDesign
                    475HP 11,5/1,9/191
                    YouTube

Коментар

ici написа:
                      s00rry написа:
                      .. а може и да турбалана да вземем ако е готов
                      Да не сте го дали да се прави някъде, кажи какво и що е станало.Тоя счупения сепаратор на единият лагер така ли го извадихте на части?Той не е проблем да се изработи ако трябва.Там с маслените сегменти какво е положението?
                      да така го извадихме... на сигментите клчча беше огромен а там кадето е сегмента (аломиния) беше износен и сегмената си влиза без да се свие грам... а тоя лагер който е на парчета е от към топлата част... турбото е на части и стой в багажника проблема беше че течеше като лейка от към студената част и напълни всичко с маслко за отрицателно време...

Коментар

ами вижте едни втулки ако може да се изработят и набият там където лягат тия сегменти, да се получат един вид нови легла, прави се нов сепаратор, сглобява се, баланс и така.
                        sigpic
                        Fiat Tipo HF Integrale powered by ICIDesign
                        475HP 11,5/1,9/191
                        YouTube

Коментар

ici написа:
                          ами вижте едни втулки ако може да се изработят и набият там където лягат тия сегменти, да се получат един вид нови легла, прави се нов сепаратор, сглобява се, баланс и така.
                          и ще издържи максимун 1 месец и едни пари назад поне имам богат горчив опит с рециклиране на турбинии никога не се е получило нещо читавоаз съм казал че тунинг се прави с нови части но като няма възможност ... всичко останало е компромис
                          Power Under Pressure

Коментар

ici написа:
                            ици тая работа ориентировъчно кви пари може да струва ? можеш ли да провериш и да кажеш , благодаря

Коментар

s00rry написа:
                              ici написа:
                              ици тая работа ориентировъчно кви пари може да струва ? можеш ли да провериш и да кажеш , благодаря
                              е колко да струва един семеринг нов един лагер и една студена перка ( щото тая е като на акула устата назъбена), ако вашата ос не става значи топла перка с остта и баланса и ще стане иделана рециклирана турбина срещу 500 лева поне за която гаранция няма да ти дадат щото никой незнае на колко бара ще я караш и щото може да литне още при първото раздаване на гасако беше топкова просто никой нямаше да си купува турбини а щяхме да си ги правим не че те отказвам от глупости , просто знам сашко как строши 3 за един месец като последната издържа 24 часа , тука сме рециклирали фтулкови за по 800 лева с гаранция 6 месеца и раждат средно след 6 месец но не по късно от 8 мия Ако искаш моя съвет - купи си НОВА ( от найлона ) ако неможеш , всичко останало е компромис
                              Power Under Pressure

Коментар

WhitePower написа:
                                s00rry написа:
                                ici написа:
                                е колко да струва един семеринг нов един лагер и една студена перка ( щото тая е като на акула устата назъбена), ако вашата ос не става значи топла перка с остта и баланса и ще стане иделана рециклирана турбина срещу 500 лева поне за която гаранция няма да ти дадат щото никой незнае на колко бара ще я караш и щото може да литне още при първото раздаване на гасако беше топкова просто никой нямаше да си купува турбини а щяхме да си ги правим не че те отказвам от глупости , просто знам сашко как строши 3 за един месец като последната издържа 24 часа , тука сме рециклирали фтулкови за по 800 лева с гаранция 6 месеца и раждат средно след 6 месец но не по късно от 8 мия Ако искаш моя съвет - купи си НОВА ( от найлона ) ако неможеш , всичко останало е компромис
                                да е прав си ... новото си е ново .. просто сабирам инфо за сега..., и за по нататък може и да я направя , за сега ще взема другата духалка както сме говорили

Коментар

Working...
                                X