d0b0 написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
проект Пунто ГТ1
Collapse
X
-
biser_as написа:s00rry написа:днес вързахме въпросното соленоидче на турбото разхлабихме гейте май до краи и прави пик на 1бар макс някой пат на 0.8 0.9 и даржи 0.6-0.8 и пак си пука и тъпче разлика никаква .. и утре ще връщаме старите настройки
Коментар
-
d0b0 написа:рИосеенее да маш туи ГТ... да си вземеп пак ХГТ че ми писна от тебе по добре по 2-3 литра масло седмично от колко да се чудиш на колко да я надъваш тазиPower Under Pressure
Коментар
-
WhitePower написа:d0b0 написа:рИосеенее да маш туи ГТ... да си вземеп пак ХГТ че ми писна от тебе по добре по 2-3 литра масло седмично от колко да се чудиш на колко да я надъваш тази
Коментар
-
JacK`DanielS написа:брат ако имах нужната апаратура и софтуер с удоволствия бих помогнал на Росен но за сега се задоволявам само на тестера с който разполагам... по нататак ще има нужната апаратура но по нататък... нали се сещаш че всичко опира до пари... другото го има пари нямаааа...
Коментар
-
biser_as написа:JacK`DanielS написа:брат ако имах нужната апаратура и софтуер с удоволствия бих помогнал на Росен но за сега се задоволявам само на тестера с който разполагам... по нататак ще има нужната апаратура но по нататък... нали се сещаш че всичко опира до пари... другото го има пари нямаааа...ГТ ли е ..., няма да е лесно ...
Коментар
-
s00rry написа:препорачайте ми някой сайт от кадето да си взема на прилична цена бенз. помпа 255л валбро и какви дулзи да и забода по мощнички колата ще гони 200+
Коментар
-
biser_as написа:s00rry написа:препорачайте ми някой сайт от кадето да си взема на прилична цена бенз. помпа 255л валбро и какви дулзи да и забода по мощнички колата ще гони 200+ГТ ли е ..., няма да е лесно ...
Коментар
-
s00rry написа:колеги един въпрос стандартните дюзи от гт - то колко дебит са .., и на кви омове са ? и стандартната бенз помпа на какъв дебит работи и тя ?
Коментар
-
А като сте почнали да обсъждате тия дюзи и помпи да се включа и аз със някой друг въпрос 1.Временно мога ли да покарам със сток бенз. помпа и с дюзи 315цц (защото ги имам и мисля до макс 3 4 дена да ги сложа да видя как ще е )2.Освен от америка от къде мога да си купя тази помпа със всичко нужно за монтажа и ?и на каква цена разбира се
Коментар
-
bestlap написа:А като сте почнали да обсъждате тия дюзи и помпи да се включа и аз със някой друг въпрос 1.Временно мога ли да покарам със сток бенз. помпа и с дюзи 315цц (защото ги имам и мисля до макс 3 4 дена да ги сложа да видя как ще е )2.Освен от америка от къде мога да си купя тази помпа със всичко нужно за монтажа и ?и на каква цена разбира се
Коментар
-
biser_as написа:bestlap написа:А като сте почнали да обсъждате тия дюзи и помпи да се включа и аз със някой друг въпрос 1.Временно мога ли да покарам със сток бенз. помпа и с дюзи 315цц (защото ги имам и мисля до макс 3 4 дена да ги сложа да видя как ще е )2.Освен от америка от къде мога да си купя тази помпа със всичко нужно за монтажа и ?и на каква цена разбира се
Коментар
-
biser_as написа:s00rry написа:колеги един въпрос стандартните дюзи от гт - то колко дебит са .., и на кви омове са ? и стандартната бенз помпа на какъв дебит работи и тя ?ГТ ли е ..., няма да е лесно ...
Коментар
-
bestlap написа:Колега аз съм написал по нагоре "Освен от америка от къде мога да си купя " ? Някъде в бг няма ли я?И няма ли да има разлика във вървежа временно иначе ще монтирам турбината и ще ходя при орлин но до тогава няма ли да се дърпа поне малко повече? Ще монтирам и кулера и генерация права от неръждавейка вече имам тръбите
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар