s00rry написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
проект Пунто ГТ1
Collapse
X
-
aleksi1209 написа:s00rry написа:WhitePower написа:на всички клиенти съм сложил 1 електрондни който сменяме с маслото и до ден днешен никой не е изревал че има проблем с припукване и така вече 5 години проблема не ти е от свешитеPower Under Pressure
Коментар
-
WhitePower написа:което може да ме навежда ма мисълта че е неуспешен опит за чипосване и може цялата драма да се окаже софтуернаГТ ли е ..., няма да е лесно ...
Коментар
-
s00rry написа:WhitePower написа:което може да ме навежда ма мисълта че е неуспешен опит за чипосване и може цялата драма да се окаже софтуерна
Коментар
-
JacK`DanielS написа:s00rry написа:WhitePower написа:което може да ме навежда ма мисълта че е неуспешен опит за чипосване и може цялата драма да се окаже софтуернаГТ ли е ..., няма да е лесно ...
Коментар
-
s00rry написа:а дано да е така...,но в интерес на истната по колата сменяхме вала който колегата орлин го прати , свещите , и кулера.Иначе колата е с оригиналната помпа и дюзи и оригиналната турбина а преди нямаше проблем и вървеше и надуваше на 1 бар 1.1 , някаде като сложихме кулера сега отива на 1.2 1.3 незнам защо а чипа по принцип е правен в италия понеже беше нов внос колатаs00rry написа:защото имам чувстово че страда от липса на бензин защото като остане без бензин когато свъзшва долу горе по същия начин прави .....Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD
Коментар
-
Мен пък ми стана интересно, що требе като едно ГТ е ’чипосано’, прекъсвача задължително да е изместен над оборотите на стандартния прекъсвач Имайки в предвид къф маняшки мотор има пунто ГТ (като горивна камера и брой клапани), особено пък и ако колата е със стандартното турбо в обороти над 6000-6200 аз лично мноо не виждам смисъл да се вкарва колата :D
Коментар
-
Относно кулер-а аз съм идеялният пример че без никакви други модификации само предно разположен по голям кулер и махнат катализатор няма никакви проблеми, стандартната електроника си прави смесите без проблем и колата особено на студено време се изпъва повечко предимно при по голяма скорост.А относно прекъсвача то е ясно че не е задължително да е местен прекъсвача, но в масовите чипове е така. Разбира се сякакви по къстъм настройки и мапване на гт-то си е друга работа...
Коментар
-
WhitePower написа:не е задължитено да е местен прекъсвача но в 85 от световно известните фирми го местят или на 7200 или на 7500а не се сщам но видях на росен снимка на екуто и много мязеше на нещо подобно на PIGGYBACKГТ ли е ..., няма да е лесно ...
Коментар
-
s00rry написа:мен мисалта ме навежда на това че мойто като надуе прави пик на 1.2 и холд на 1бар някаде а на обокновенното пика му по някога отива до 1.6 и даржи 0.8 ако не се баркам ) ами ще видя да пробвам с други дюзи макар че уж тия ги чистиха на ултразвук и дали е възможно да ги е прецакал нещо .. щото май оттогава почна да пука...
Коментар
-
biser_as написа:s00rry написа:мен мисалта ме навежда на това че мойто като надуе прави пик на 1.2 и холд на 1бар някаде а на обокновенното пика му по някога отива до 1.6 и даржи 0.8 ако не се баркам ) ами ще видя да пробвам с други дюзи макар че уж тия ги чистиха на ултразвук и дали е възможно да ги е прецакал нещо .. щото май оттогава почна да пука...ГТ ли е ..., няма да е лесно ...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар