тия джанти ми скъсаха нервите Джантите са фондметал (с тях со дойде колата) обаче преди 2 седмици ги изправих и днес вече едната пак е крива ---- верно на 14/165/65 ги карам обаче имам 4 летни такива и е грехота да ги хвърлям - кажете идея да се справя с пеоблема че не издържам....................
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
колеги тия джанти ми късат нервите!
Collapse
X
-
Re: колеги тия джанти ми късат нервите!
bopkata написа:тия джанти ми скъсаха нервите Джантите са фондметал (с тях со дойде колата) обаче преди 2 седмици ги изправих и днес вече едната пак е крива ---- верно на 14/165/65 ги карам обаче имам 4 летни такива и е грехота да ги хвърлям - кажете идея да се справя с пеоблема че не издържам...................._______________________________________
0885261834
-
Re: колеги тия джанти ми късат нервите!
bopkata написа:тия джанти ми скъсаха нервите Джантите са фондметал (с тях со дойде колата) обаче преди 2 седмици ги изправих и днес вече едната пак е крива ---- верно на 14/165/65 ги карам обаче имам 4 летни такива и е грехота да ги хвърлям - кажете идея да се справя с пеоблема че не издържам...................."То, правото, е като хубава кобила на пазара. Който има повече пари, той я купува..." Йордан Радичков.
Коментар
-
bopkata написа:абе то май само с други гуми ще стане но 4 нови гуми ще са ми много иначе 175/70/14 май е добре но 185 са ми вече широки колата е 1.1 все пакFiat Tipo 1,6 ie; '93; engine 159А3048; clima.
Коментар
-
Forsaken написа:bopkata написа:абе то май само с други гуми ще стане но 4 нови гуми ще са ми много иначе 175/70/14 май е добре но 185 са ми вече широки колата е 1.1 все пакселото се оказа точно в града
Коментар
-
колега $ abarth $ я кажи какви са ти гумите 185/55/14 дети ги продаваш че си праснах едната предна и карам с балон да им **** тъпите ни пътища...ще взема накрая да махна 14-ките и да слагам 15-ки че тоя тъп размер много дефицитен а ма пусто ми харесва с тия джанти и неща да я развалямMadness Motorsport
(\__/)
(='.'=) This is Bunny. Copy and paste bunny into your
(")_(") signature to help him gain world domination.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар