biser_as написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ремап , къде в софия ?
Collapse
X
-
-
biser_as написа:Ейй мма то голем смех било в тая тема бря :D Човек остава с впечатлението, че 90% от потребителите на тоз форум са мапери най-страшни на много високо ниво, за които няма никви тайни в мап-ването на една моторна електроника :D Направо се чудя мойто пунто 1,9ЖТД при кой от всичките разбирачи да го закарам да ми го мапне за 20-ина минути и да се кефя на вървежен (ако е възможно и да си остане здрав) дизел срещу има-нема 50-100лв. :D Аз лично немоем да разберем всички, които са недоволни от така наречните мапери (кожодери най-ужасни както се разбра) в БГ и от ’космическите’ суми дето искат за нищо и никва работа, дали сте наясно, че от 20-ина години в наща мила родина цари демокрация и пазарна икономика :D Аз не виждам що като не ви изнасят цените и според вас си е живо обирджииство тва да ви чипнат дизелите, що просто не си откраднете от нет-а подходящия софт за вашия автомобил, не си купите необходимото оборудване (до колкото разбрах струва нема и 50лв. от китай) и си чипосвате сами колите и готово :D Така мноо лесно и вие ще сте доволни, че хем сами сте си засилили колата, хем и сте прецакали тия ’долни крадци’ и ’измамници’ маперите в БГ, тамън ще ги оставите без прехрана и ще умрат в глад и мизерия
Коментар
-
Airfan написа:И да и аз съм си купил каквото ми трябва и сам се оправям общо взето.
Коментар
-
emzo написа:@WhitePower - дай линк да го видя това 1.9.@bafrof - оправи си маховик и съединител и след едно 500км градско мисли за каквито и да е софтуерни модификации
Коментар
-
biser_as написа:Ейй мма то голем смех било в тая тема бря :D Човек остава с впечатлението, че 90% от потребителите на тоз форум са мапери най-страшни на много високо ниво, за които няма никви тайни в мап-ването на една моторна електроника :D Направо се чудя мойто пунто 1,9ЖТД при кой от всичките разбирачи да го закарам да ми го мапне за 20-ина минути и да се кефя на вървежен (ако е възможно и да си остане здрав) дизел срещу има-нема 50-100лв. :D
Коментар
-
:D Предлагам ти, пак хубаво да прочетеш и другата част от мнението ми (не само тази дет си ми цитирал ) и сигурно като я схванеш, ще разбереш, че и аз лично немам нищо против някой да се интересува, да разбере и сам да си чипоса личния автомобил с всички позитиви и негативи произтичащи то тва :D Не съм съгласен с тва се мрънкя по форумите как некой си (който в 99% от случаите него познавате лично и си нямате и идея кви са му познанията и уменията и начина на работа) искал мнооо пари за неква си елементарна процедура :D Просто кат е толкоз елементарно, вместо се плюва по разни хора (непознати) и по цените дет искат, се оправя човек сам с неговите си умения и познания и готово :D Нима не си съгласен? :D
Коментар
-
vsd написа:Орлине, не си прав че е само Бобо, Брезел и Келеша също са правили и правят добре вървящи дизели.Power Under Pressure
Коментар
-
biser_as написа:Просто кат е толкоз елементарно, вместо се плюва по разни хора (непознати) и по цените дет искат, се оправя човек сам с неговите си умения и познания и готово :D Нима не си съгласен? :D
Коментар
-
vsd написа:Да, съгласен съм и мисля че точно това правим, какъв е проблема.Много добре съм ти прочел поста, просто ми звучи иронично и не вярвам да си го написал сериозно.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар