Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ремап , къде в софия ?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

По-късно ше пиша, че сега пътувам.
    O.E.Motorsport

Коментар

Tie написа:
      Аз не мога да разбера едно - колегата пускат тема с питане "къде да си ремапне колата?". Другите колеги му предлагат вариант, а питащия колега започва да обяснява как не му се дават 300 лв и можело и за 100 лв да стане... Ами добре бе, не те устройва - чупиш се и си правиш ако искаш и за 50 лв на друго избрано от теб място... Никой не те бие да си я правиш при БОБО! И един приятелски съвет - ако едни 300 лв са на път да те спрат колега, то по-добре си остави така колицата и и се радвай
      Колега Tie ....ти прочете ли хубаво цялата тема..ама найстина хубаво, ако е така трябва да си разбрал защо не ми се дават 300-400-500-1000 и тн лв.защото съм сигорен че 70 % +++ от ремапарите в Б-я не изработат сами фаиловете, а разчитат на чуждия труд като крадат фаилове и т.н.не виждам смисал да ми ръгнат някакъв ремап който я стане я не и после да ми кажат ак оискаш ше ти върнем сток фаила ....небезизвестната Проба грешка, пък ако искам и за 10 лв ще намеря и ще си направя ремап... Псп:а относно това май няма да правяяя защото имам отново проблем с маховика, когато превключвам след пускането на съединителя дори и с най лекото подаване на газта се чува едно похлопвамаховане ...нямам идея от какво е но предполагам е от маховика ( само да уточна че целия съединител + маховика са на около 10 000км макс)

Коментар

bafrof написа:
        Tie написа:
        Аз не мога да разбера едно - колегата пускат тема с питане "къде да си ремапне колата?". Другите колеги му предлагат вариант, а питащия колега започва да обяснява как не му се дават 300 лв и можело и за 100 лв да стане... Ами добре бе, не те устройва - чупиш се и си правиш ако искаш и за 50 лв на друго избрано от теб място... Никой не те бие да си я правиш при БОБО! И един приятелски съвет - ако едни 300 лв са на път да те спрат колега, то по-добре си остави така колицата и и се радвай
        Колега Tie ....ти прочете ли хубаво цялата тема..ама найстина хубаво, ако е така трябва да си разбрал защо не ми се дават 300-400-500-1000 и тн лв.защото съм сигорен че 70 % +++ от ремапарите в Б-я не изработат сами фаиловете, а разчитат на чуждия труд като крадат фаилове и т.н.не виждам смисал да ми ръгнат някакъв ремап който я стане я не и после да ми кажат ак оискаш ше ти върнем сток фаила ....небезизвестната Проба грешка, пък ако искам и за 10 лв ще намеря и ще си направя ремап... Псп:а относно това май няма да правяяя защото имам отново проблем с маховика, когато превключвам след пускането на съединителя дори и с най лекото подаване на газта се чува едно похлопвамаховане ...нямам идея от какво е но предполагам е от маховика ( само да уточна че целия съединител + маховика са на около 10 000км макс)
        пак се исказваш неподготвен и въобще не си прав както споменах по добър мапер на дизеляци от бобо не съм срещал но това си е изцяло твой избор къде ще ходиш и какво ще правиш с колата ти и да много хора бачкат с готови файлове но той сам си ги прави защото знае как и какво както споменах покажи друг който е направил от 1.9 500 Нютона и млъквам веднага
        Power Under Pressure

Коментар

@WhitePower - дай линк да го видя това 1.9.@bafrof - оправи си маховик и съединител и след едно 500км градско мисли за каквито и да е софтуерни модификации
          F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
            @WhitePower - дай линк да го видя това 1.9.@bafrof - оправи си маховик и съединител и след едно 500км градско мисли за каквито и да е софтуерни модификации
            Какво да оправя като са му на 10 000 км...

Коментар

Ми нов ....
              F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
                колегата се казва Pooh - от алфа форума колата е 156
                Power Under Pressure

Коментар

WhitePower написа:
                  пак се исказваш неподготвен и въобще не си прав както споменах по добър мапер на дизеляци от бобо не съм срещал но това си е изцяло твой избор къде ще ходиш и какво ще правиш с колата ти и да много хора бачкат с готови файлове но той сам си ги прави защото знае как и какво както споменах покажи друг който е направил от 1.9 500 Нютона и млъквам веднага
                  Дори и така да е едва ли ги прави за всеки отделен автомобил.Така че процедурата си остава 15-30 мин.Всеки сам си решава къде да ходи и колко пари да дава,ама не е добре да се заблуждава аудиторията ,че това е реална цена защото е мнооого над нея,па ако ще и Маг КОКО да ги забърква файловете с златната си пръчка.
                  Fiat Marea 1.9 JTD 105hp Weekend
                  Alfa Romeo 147 1,9 JTD 115hp
                  I am in love with my cars

Коментар

Честно да ти кажа на такъв човек като теб и за 500 лв няма да ти ремапна колата. Много мразим хора дето не ценят интелектуалните придобивки. Като е за 15 мин. работа направи си го сам. Щом е толко лесно според теб и не коства нищо и никакви усилия... Аман еййй....
                    O.E.Motorsport

Коментар

oem написа:
                      Честно да ти кажа на такъв човек като теб и за 500 лв няма да ти ремапна колата. Много мразим хора дето не ценят интелектуалните придобивки. Като е за 15 мин. работа направи си го сам. Щом е толко лесно според теб и не коства нищо и никакви усилия... Аман еййй....
                      И с колко точно ще подобриш един "стандартен" мап на непрофесионалините мапъри при 1.9 JTD 105 на Фиат? Може би с 0.001% ще е по-добре от всеки друг.

Коментар

Ейй мма то голем смех било в тая тема бря :D Човек остава с впечатлението, че 90% от потребителите на тоз форум са мапери най-страшни на много високо ниво, за които няма никви тайни в мап-ването на една моторна електроника :D Направо се чудя мойто пунто 1,9ЖТД при кой от всичките разбирачи да го закарам да ми го мапне за 20-ина минути и да се кефя на вървежен (ако е възможно и да си остане здрав) дизел срещу има-нема 50-100лв. :D Аз лично немоем да разберем всички, които са недоволни от така наречните мапери (кожодери най-ужасни както се разбра) в БГ и от ’космическите’ суми дето искат за нищо и никва работа, дали сте наясно, че от 20-ина години в наща мила родина цари демокрация и пазарна икономика :D Аз не виждам що като не ви изнасят цените и според вас си е живо обирджииство тва да ви чипнат дизелите, що просто не си откраднете от нет-а подходящия софт за вашия автомобил, не си купите необходимото оборудване (до колкото разбрах струва нема и 50лв. от китай) и си чипосвате сами колите и готово :D Така мноо лесно и вие ще сте доволни, че хем сами сте си засилили колата, хем и сте прецакали тия ’долни крадци’ и ’измамници’ маперите в БГ, тамън ще ги оставите без прехрана и ще умрат в глад и мизерия

Коментар

Много правилно го каза колега OEM - аман от такива недоволни хора и все професори бе.... Ако ще и 1000 лв да дава не ти трябва такава беля на главата! Като е толкова лесно и за 15 мин работа - добре, направи си сам и по-живо, по здраво... И да хубаво, ама много хубаво ти прочетох темата - и разбрах че се стискаш за едни 300 лв "голям тунинг" 90% от колегите ти препоръчаха въпросния колега БОБО - не не ми е личен приятел и нямам общ бизнес с него Но досега не съм чул за нито 1 клиент с печка да изреве недоволен от него - ако има такъв нека се обади тук в темата и да сподели П.С. Колегата Бисер се изказа най-точно както мисля и аз!

Коментар

@biser_as - Ми баш тъй правим
                            F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

oem написа:
                              Ами сигурно щяхме да го правим ако имаше някакъв смисъл от тоя ремап.Понякога седя и се чудя,защо аджеба тея JTD та не ги пускаха ремапнати от завода,тва преди 10 години от 1,9 да се извадят едно 140 коня щеше да е върха на чудесата за пазара.Или просто конструкторите не разбират,та ние трябва да им покажем.......ЗА МЕН ВСЯКАКЪВ ТИП РЕМАП Е БЕЗМИСЛЕН ,АКО ЩЕ СЕ ПРАВИ САМО ТОВА.ПС:Ти сам го каза ,това не е интелектуален труд ,а интелектуални ПРИДОБИВКИ ,хората занимаващи се с интелектуален труд взимат далеч по малко 2-5 лева на час,къде са 300
                              Fiat Marea 1.9 JTD 105hp Weekend
                              Alfa Romeo 147 1,9 JTD 115hp
                              I am in love with my cars

Коментар

emzo написа:
                                @biser_as - Ми баш тъй правим
                                Ммми евала ти праим от километри, човек :D (тва сериозно наистина-с две ръце съм за такива креативни и способни люде) :D Тва е правилния подход, когато на някой не му се дават грешни пари според него, има интерес, прочел е и разбрал какво му трябва и какво требе да напраи и готово :D Хем и ти самия си доволен от себе си, хем и ако се взриви колата ти нема да има на кой друг да се сърдиш освен на себе си и те така :D Нека всички които са крайно недоволни от тва обирджииство на разни маперчета в БГ да праят кат теб с всичките плюсове и минуси от тва и готово :D Аз лично не виждам що требе се реве из форумите, че еди кой си искал за неква никва дейност сумати кинти-логиката е такава-не те кефи сумата за чипване дет ти я искат, прави като теб и си щрака доволно :D

Коментар

Working...
                                X