По-късно ше пиша, че сега пътувам.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ремап , къде в софия ?
Collapse
X
-
Tie написа:Аз не мога да разбера едно - колегата пускат тема с питане "къде да си ремапне колата?". Другите колеги му предлагат вариант, а питащия колега започва да обяснява как не му се дават 300 лв и можело и за 100 лв да стане... Ами добре бе, не те устройва - чупиш се и си правиш ако искаш и за 50 лв на друго избрано от теб място... Никой не те бие да си я правиш при БОБО! И един приятелски съвет - ако едни 300 лв са на път да те спрат колега, то по-добре си остави така колицата и и се радвай
Коментар
-
bafrof написа:Tie написа:Аз не мога да разбера едно - колегата пускат тема с питане "къде да си ремапне колата?". Другите колеги му предлагат вариант, а питащия колега започва да обяснява как не му се дават 300 лв и можело и за 100 лв да стане... Ами добре бе, не те устройва - чупиш се и си правиш ако искаш и за 50 лв на друго избрано от теб място... Никой не те бие да си я правиш при БОБО! И един приятелски съвет - ако едни 300 лв са на път да те спрат колега, то по-добре си остави така колицата и и се радвайPower Under Pressure
Коментар
-
WhitePower написа:пак се исказваш неподготвен и въобще не си прав както споменах по добър мапер на дизеляци от бобо не съм срещал но това си е изцяло твой избор къде ще ходиш и какво ще правиш с колата ти и да много хора бачкат с готови файлове но той сам си ги прави защото знае как и какво както споменах покажи друг който е направил от 1.9 500 Нютона и млъквам веднагаFiat Marea 1.9 JTD 105hp Weekend
Alfa Romeo 147 1,9 JTD 115hp
I am in love with my cars
Коментар
-
oem написа:Честно да ти кажа на такъв човек като теб и за 500 лв няма да ти ремапна колата. Много мразим хора дето не ценят интелектуалните придобивки. Като е за 15 мин. работа направи си го сам. Щом е толко лесно според теб и не коства нищо и никакви усилия... Аман еййй....
Коментар
-
Ейй мма то голем смех било в тая тема бря :D Човек остава с впечатлението, че 90% от потребителите на тоз форум са мапери най-страшни на много високо ниво, за които няма никви тайни в мап-ването на една моторна електроника :D Направо се чудя мойто пунто 1,9ЖТД при кой от всичките разбирачи да го закарам да ми го мапне за 20-ина минути и да се кефя на вървежен (ако е възможно и да си остане здрав) дизел срещу има-нема 50-100лв. :D Аз лично немоем да разберем всички, които са недоволни от така наречните мапери (кожодери най-ужасни както се разбра) в БГ и от ’космическите’ суми дето искат за нищо и никва работа, дали сте наясно, че от 20-ина години в наща мила родина цари демокрация и пазарна икономика :D Аз не виждам що като не ви изнасят цените и според вас си е живо обирджииство тва да ви чипнат дизелите, що просто не си откраднете от нет-а подходящия софт за вашия автомобил, не си купите необходимото оборудване (до колкото разбрах струва нема и 50лв. от китай) и си чипосвате сами колите и готово :D Така мноо лесно и вие ще сте доволни, че хем сами сте си засилили колата, хем и сте прецакали тия ’долни крадци’ и ’измамници’ маперите в БГ, тамън ще ги оставите без прехрана и ще умрат в глад и мизерия
Коментар
-
Много правилно го каза колега OEM - аман от такива недоволни хора и все професори бе.... Ако ще и 1000 лв да дава не ти трябва такава беля на главата! Като е толкова лесно и за 15 мин работа - добре, направи си сам и по-живо, по здраво... И да хубаво, ама много хубаво ти прочетох темата - и разбрах че се стискаш за едни 300 лв "голям тунинг" 90% от колегите ти препоръчаха въпросния колега БОБО - не не ми е личен приятел и нямам общ бизнес с него Но досега не съм чул за нито 1 клиент с печка да изреве недоволен от него - ако има такъв нека се обади тук в темата и да сподели П.С. Колегата Бисер се изказа най-точно както мисля и аз!
Коментар
-
oem написа:Честно да ти кажа на такъв човек като теб и за 500 лв няма да ти ремапна колата. Много мразим хора дето не ценят интелектуалните придобивки. Като е за 15 мин. работа направи си го сам. Щом е толко лесно според теб и не коства нищо и никакви усилия... Аман еййй....Fiat Marea 1.9 JTD 105hp Weekend
Alfa Romeo 147 1,9 JTD 115hp
I am in love with my cars
Коментар
-
emzo написа:@biser_as - Ми баш тъй правим
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар