колеги мисля че заглавието е напълно достатъчно , но все пак ще попитам и обстойнокъде в софия мога да направя ремап на 1.9 jtd (182b4) като търся нещо което няма да е извънземно като цена и ще е готов фаил за този тип двигател...а не небезизвестната "Проба/ Грешка"за да не става РЕКЛАМА моля да ме насочвате на ЛС към място и човекпък ако смятате напишете го и в самата тема, мисля че не само на мен ще ми е полезно
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ремап , къде в софия ?
Collapse
X
-
http://clubalfaromeo.com/forum/showt...2549Много доволни клиенти , но стига да те устройва цената :DFiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD
Коментар
-
RoMeO_156_GTA написа:http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=42549Много доволни клиенти , но стига да те устройва цената :DPower Under Pressure
Коментар
-
Сори ама за толкова пари операция която представлява ,пращане на Файла в коша и слагането на нов......На мой позбнат с Браво JTD 105 му искаше 350лв.В последствие си го направи за 100 и е повече от доволен.Fiat Marea 1.9 JTD 105hp Weekend
Alfa Romeo 147 1,9 JTD 115hp
I am in love with my cars
Коментар
-
emzo написа:Ехее аз за 350лв цял съединител ще си купя (примерно)Fiat Marea 1.9 JTD 105hp Weekend
Alfa Romeo 147 1,9 JTD 115hp
I am in love with my cars
Коментар
-
Е то и без ремап като и вземаш душата пак иска гуми и съдинител... то като не знаеш как да караш колкото и драва колада е пак проблем....А относно цените. Да знаете, че не случайно при едни е скъпо при дуги евтино. Някои си ценят труда и вложените средства. Други не чак толкова. Някои знаят какво да бутат и какво не, други не баш... Някои чупят колите на хората, други ги съживяват. Има разлика нали?Е има и такива които нищо не разбират и пак си дупят цените, но тва е друга бира. Има и такива които поназнаъват нещата, но са на зор за пари... хора всякакви общо взето.Тоя ремап за 100 лв. разбира се, че ще подобри нещо и човека ще е доволен. Като няма база за сравнение с нещо друго... каквото и да му сложиш ще е доволен А мотора доволен ли е? А турбото?O.E.Motorsport
Коментар
-
oem написа:Е то и без ремап като и вземаш душата пак иска гуми и съдинител... то като не знаеш как да караш колкото и драва колада е пак проблем....А относно цените. Да знаете, че не случайно при едни е скъпо при дуги евтино. Някои си ценят труда и вложените средства. Други не чак толкова. Някои знаят какво да бутат и какво не, други не баш... Някои чупят колите на хората, други ги съживяват. Има разлика нали?Е има и такива които нищо не разбират и пак си дупят цените, но тва е друга бира. Има и такива които поназнаъват нещата, но са на зор за пари... хора всякакви общо взето.Тоя ремап за 100 лв. разбира се, че ще подобри нещо и човека ще е доволен. Като няма база за сравнение с нещо друго... каквото и да му сложиш ще е доволен А мотора доволен ли е? А турбото?Power Under Pressure
Коментар
-
emzo написа:Ма моля ви се, ще взема твой файл и ще ида при друг мапер и ще те оплюе и обратното.Колко съм се смял като закарахме кола при тунинг мастър и оплю делото, ама яко плюене и накрая моя приятел каза:Ами Вие ми я правихте !После последва - и мълчание.Power Under Pressure
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар