здравей те , някой знае ли къде мога да затъмня задните стъкла и колко ще ми струва
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
затъмняване на стъкла
Collapse
X
-
Ако не си схванат в ръцете и ако ти се занимава можеш да го направиш и сам. Купуваш си фолио, сапунена вода в пулверизатор и мног търпение. Резултата може да не е перфектен, но ако нщо се обърка ще знаеш, че сам си си виновен и следващия път ще си по-внимателен.Аз сам си затъмних джамовете и резултата е задоволителен поне за мен.Fiat Bravo 11'97
1.4 12V A/C
Коментар
-
Re: затъмняване на стъкла
stivid1 написа:здравей те , някой знае ли къде мога да затъмня задните стъкла и колко ще ми струваFiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!
Коментар
-
Re: затъмняване на стъкла
stivid1 написа:здравей те , някой знае ли къде мога да затъмня задните стъкла и колко ще ми струваAlfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
Няма смисъл да си даваш парите, пробвай се ще изхабиш едно фолио, но много важно. Страничните са лесни, но за задното е по-сложна работата и там вече май ще трябва да се оръсиш някой друг лев.Виж бейби не сме глупаци,
ние сме отбор от здравеняци.
Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo
Коментар
-
s.demirev написа:Е, от зад може и щора да си сложиш.Според мен също стои добре.Поздрави!Виж бейби не сме глупаци,
ние сме отбор от здравеняци.
Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo
Коментар
-
И аз от скоро имам фиатче и реших да му затамня прозорците 1 път дадох на 1 приятел да ми ги затъмни но не се справи кой знае колко добре и ме хвана яд ма приятел ми е и не върви да му кажа и си затраях и сега като зех фиата реших сам да си ги направя зех фолио зех препарат за стъкла и се захванах получиха се доста добре има забележки но като за пръв път е задоволително и то по-задоволително от това че сам съм си ги направаил и кусурите са си мое дело и няма на кой да ме е яд . А целия опит ми излезна 8 лв 2 Ролки Обикновенно фолйо с цел Научаване и 1 препарат за стъкла !! Моя Личен съвет е сам да се опиташ щото няма нищо сложно а кефа който ще изпиташ от това което си направил ще е Голям. УСПЕХ
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар