Значи колеги,катастрофирах преди време с фиат купе 2000 16в.От колата двигателя и ходовата част са здрави.Тъй като в момента сам в криза финансово, и нямам пари за друго купе, И ВАПРОСА МИ Е следния?Смятам да закупя фиат типо, 1.4 или 1.6 , и да прехварля двигатела от купето на типото! Вазможно ли е това , трябва ли нешто да се преправя, окачването дали ще стане, и окачването на двигателя?Благодаря прдварително !
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
запитване относно тунинг на фиат типо
Collapse
X
-
Със сигурност ще трябва да оправиш и окачването. Купето е правено на базата на типо така че ще можеш евентуално да ползваш и части от окачването и на купето. Освен това спирачната система също ще трябва да се ползва от купето, това типо отзад е с барабани а купето е с дискове. Имай на предвид че няма да е никак лесно. Незабравяи много важна част а именно електрониката. Ако можеш сам да я върже е супер, но ако нямаш познания ще ти трябва някой, който знае какво прави. Успех ще следя темата с интерес.
-
ок е само се сменят тампоните с тези от купето и си ти човекът и 3те, дори този на магарето + окачването, добре е да си намериш по-високи пружини ако искаш да е по-нормална, спирачките от купето с главините също няма яд, само в зависимост от годината има разлика в дебелината на шарнира и дупките за опорния тампон на макферсона'93 Tipo 1.8 16V 138hp++?
'97 Coupe 16VT 262WHP+
Коментар
-
1.4 и 1.6 - нямат опорен лагер, само не знам това, какво те бърка? Бтв. аз съм в процес на правене на Типо от 1.6 на 1.7 ТS. Лично мен ме притесняват само по дългите носачи на Алфатасъщите са и на купето. Именно, че гумите ще застанат /----- .AR 75 2.5 V6 `08.86 - Ех
AR 155 1.7 TS `07.93 - сиромашки тунинг, + JR, APEX, + B6 отзад - замина за скрап...
FIAT Tipo 1.6 `12.93 835С1.000 С АГУ тунинг - вече 2.0 TS 8V Turbo с ескрите от горната...
Коментар
-
TRENDi написа:1.4 и 1.6 - нямат опорен лагер, само не знам това, какво те бърка? Бтв. аз съм в процес на правене на Типо от 1.6 на 1.7 ТS. Лично мен ме притесняват само по дългите носачи на Алфатасъщите са и на купето. Именно, че гумите ще застанат /----- .
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар