Roman написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТУНИНГ В МОМЕНТ НА КРИЗА
Collapse
X
-
Марто написа:Мда свещите не оказват влияние при вървежа, но при "палежа" оказват голямо влияние.Не знаех, че "Вафла" правят автомобили от висок клас.ПоздравиПоздрави и на теб.
'99 Алфа Ромео 166 2.4 JTD 210hp, 430NM
Powered by VRPerformance
Коментар
-
Романе, много си жалък и трябва да се научиш и да четеш. Как ми определи финансовата възможност по служебния опел на фирмата не знам...Suzuki GSXR 1000k9 twin turbo + nitrous oxide, аз ще съм на края на 400м а ти още на 1-ваПоздрави:Колеги, смекчете тона, моля!Модераторски екип на fiat-bg.orgFiat punto 2001г. 1.9DS 60hp 4.9/100 , 4.4/100
Коментар
-
Марто написа:Романе, много си жалък и трябва да се научиш и да четеш. Как ми определи финансовата възможност по служебния опел на фирмата не знам...Suzuki GSXR 1000k9 twin turbo + nitrous oxide, аз ще съм на края на 400м а ти още на 1-ваПоздрави:Колеги, смекчете тона, моля!Модераторски екип на fiat-bg.org'99 Алфа Ромео 166 2.4 JTD 210hp, 430NM
Powered by VRPerformance
Коментар
-
Марто написа:Романе имам тамън 3 лични автомобила, а служебните съм ги купувал АЗ и фирмата си е моя!Не коментирай хората, когато не ги познаваш!@Модераторите могат да отцепят темата, че съвсем я разводнихме.ПоздравиСъветвам те ТИ да не коментираш колите, които ме притежаваш.
'99 Алфа Ромео 166 2.4 JTD 210hp, 430NM
Powered by VRPerformance
Коментар
-
Roman написа:Марто написа:Романе имам тамън 3 лични автомобила, а служебните съм ги купувал АЗ и фирмата си е моя!Не коментирай хората, когато не ги познаваш!@Модераторите могат да отцепят темата, че съвсем я разводнихме.ПоздравиСъветвам те ТИ да не коментираш колите, които ме притежаваш.
А иначе по темата, боядисваш си апаратите (моите са в червено), спортен филтър, фолио на стъклата и най-важното стикер на форума :D и вече си готов с тунинга и то за малко пари.
Виж бейби не сме глупаци,
ние сме отбор от здравеняци.
Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo
Коментар
-
За браво:С един спрей за 25лв в цвета на купето и един лак за 7лв, шкурки - 2лв и хартиено тиксо за толкова, може да си боядисате всички черни лайсни в цвета на купето, ефекта е много добър. Огледалата - също, ако не са ви в цвета на купето.Противно на колегите, за които това е "голфаджийство" ще кажа само един модел - Мареа HLX - излиза си с този пакет от завода.Спрей за затъмняване на стъкло и стопове - затъмнете си халогените - рядко се ползват, а в зависимост от цвета на колата може да изглежда яко - за стоповете и фаровете, моля, забравете! Аз поне на една кола не съм видял да е станало като хората. Друга опция е светлоотразителите в бронята, на определени цветове пак може да стане готино.За 20-тина лв и доста труд можете сами да си обновите джантите, ако са надрани или олюпени.пп И не забравяйте, пътят към хубавата кола е това да е чиста.A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
e30 forever!
Коментар
-
Когато видях темата много се изкефих, а вие сте в състояние да развалите всяка тема с хубав замисъл. Нека този пост да бъде последният, в който има нещо не по темата... Ако съм модератор да съм изтрил всички постове който нямат отношение...Ето един примемер как може да започне 1 пост, за да не пускате малоумни коментари за кой колко е евтино...Лично на мен повече от 50 лева на месец ми се струват много пари за инвестиране в автомобила (не смятам парите за документи и гориво) Та ето какво направих когато взех последната заплата и приблизително парите който инвестирах: Боядисване на джанти: След като ме обраха, купих джантите на Дилянския (оригинална 17ка от Стило абарт с 5 лъча). Та колегата беше изшкурил 2 от тях с водна шкурка с цел да ги боядисва и нямаха никакъв гланц, другите 2 бяха в оригиналния си вид. Намеих няколко парчета водна шкурка и ги минах още веднъж, за да махна боклуците след което ги изчистих с разредител за боя. Един спрей за мивки за 10 лева облепяне и пръскане. След което напръсках и пласмасовите капачета по края където нямаха боя и резултата беше изумителен. Никаква разлика от другите 2 който не са пипани... Просто съм уцелил спрея... Месец ги карам вече и боята не мърда...Боядисване на апарат: След като джантите светнаха, раждивите апарати ми се набиваха още повече в очите. Едни четки за метал за бормашина 15 лева, боя 12 лева (пишеше че е за пистолет ама и с четка става още 2 лева) и здраво търкане... Свалях съпорта без да вадя маркучите, за да не ми се налага да обезвъздошавам, изтърквам хубаво да светне всичко, боя и после с пистолета за топъл въздух отдалече 10тина минути, за да изсъхне боята понеже не съхнеше бързо (но беше еинствената която намерих да издържа на висока темперетура) Преди 2 дни отново разглобих апаратите, за да видя модела на апарата, за да си купя маншона на буталото понеже видях че е скъсан, а в магазина ми казаха че има 3 вида апарати които се монтират на мойта машина (знаех че е Бош но бошовските са 2 вида) и след като ги забърсах видях че боята не е мръднала така че става и с четка
Малко оф топик разглобих всички апарати и ги смазах с медна грес на необходимите места... водачи държачи на накладки и тн.
Коментар
-
Ето и следващото нещо което ще направя:Отново ще изтъркам джантите и ще ги боядисам бели понеже си мисля че ще изглеждат по добреУбедих се че няма нужда от песакоструйка за сваляне на боята прахово боядисване за нпва и да се дават 200 лева за нищо... 20 лева са достатъчни да освежите надраните джанти...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар