strajaro написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТУНИНГ В МОМЕНТ НА КРИЗА
Collapse
X
-
strajaro написа:Roman написа:oem написа:Един чип с цена като за криза?Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum
Коментар
-
Plastex написа:Така, че върви ли- газ, докато започне да прекъсва! Тоя, дето ви чака да ви продава ментаци може да почака, все ще му дойде реда.'99 Алфа Ромео 166 2.4 JTD 210hp, 430NM
Powered by VRPerformance
Коментар
-
тва ли ВИ е тунинга бре..?Смяна на консумативи,нали темата е за тунинг не за подръжка...Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!
Коментар
-
Roman написа:oem написа:Един чип с цена като за криза?O.E.Motorsport
Коментар
-
oem написа:Roman написа:oem написа:Един чип с цена като за криза?'99 Алфа Ромео 166 2.4 JTD 210hp, 430NM
Powered by VRPerformance
Коментар
-
Stoynev85 написа:Някакви други идеи и мнения относно темата? Или така като гледам да отворим нова тема за чип тунинга, че да могат там да си говорят колегите Roman и Oem'99 Алфа Ромео 166 2.4 JTD 210hp, 430NM
Powered by VRPerformance
Коментар
-
Stoynev85 написа:Спортните ефтини филтри и "варелите" си ги задръж за 2.4 JTD - то колега, явно при печките вършат работа.'99 Алфа Ромео 166 2.4 JTD 210hp, 430NM
Powered by VRPerformance
Коментар
-
От както е пусната темата я следя всеки ден и очаквам нещо интересно но намирам само тъпи коментари и заяждания. Мисля че грешно се тълува. Под тунинг се разбира всяко едно подобрение по автомобила независимо какво (силов или оптичен тунинг). Има много неща които могат да се направят с малко пари и да са доста ефектни, или нещо от рода направи си сам. Много от колегите имат пуснати теми за различни подобрения по интериора на автомобила като например - как да си тапицираме вратите или таблото или различни елементи с кожа или карбоново фолио, също и бас боксовете. Затъмняване на стопове и прозорци, как да си боядисаме джантите, някои които е работил със смоли също може да сподели кое как става и много други примери мога да дам но са излишни според мен. Тунинг може да бъде и боята на една кола, например някои ако знае може да сподели как да прелем няколко цвята и да направим нещо уникално сами, без да влагаме много средства. Това разбирам аз под евтин тунинг, да си го направим сами, и естествено накрая да остане приятното чувство че сме направили нещо без ничия помощ. Надявам се занапред в тази тема да намираме полезна информация и всеки да намери или сподели по нещо полезно, само че ако се продължава в същия дух модераторите няма да се поколебаят да я заключат. Благодаря за вниманието, приятна вечер
Коментар
-
хммм ми ако има криза къв тунинг въобще да има,.,,,не се сещам за нищо евтино смисъл по силовия тунингнай евтино е да си олекотиш маховика спортен филтър чип генерация сгъстяване на матора ,,ама пак отиваш на доволно пара,,просто тунинга не е за хора без мангизи квото и да си говорим...виж пример мен чупих турбина за около 2 бона ся обаче в момент на криза не мога да си позволя същщатаи ще дам наполовина за друга само че ще направя и колектор...alfa 164 2.0ts .fiat tipo 2.0Т 16v
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар