Здравейте колеги. Всеки иска да си направи някакъв тунинг на колата, но в моменти на криза е доста трудно да се заделят парички. Затова предлагам да отворим тази тема. Всеки да даде своя съвет и мнение как и какво интересно може да се направи с малко пари. ДАВАЙТЕ ИДЕИ КОЙ КАКВИТО ИМА..................
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТУНИНГ В МОМЕНТ НА КРИЗА
Collapse
X
-
DogForLife написа:PB 5976 BC написа:Нищо!
Коментар
-
ама има един много важен според мен момент....че нещата,които са по евтини обикновенно след това излизат по скъпи.Така,че ако ще е става въпрос примерно за някоя лампичка шукарииска,която в магазина е 10 лв,а ти с материали за 2 лв можеш да си я направиш ... да така съм съгласен,но ако ще е примерно да си правите сами анти-крило от стереопор и гипс (и такова чудо съм виждал) щото в магазина е 150 лв и е много скъпо , моя съвет е по добре си съберете паричкиFIAT Bravo Club Plovdiv
Con Asistencia di Veloce
Коментар
-
Е освен желание и сръчност трябва малко мислене и идейност (досега не бях чувал за тунинг с гипс).А що се отнася до силов тунинг, аз лично съм на мнение както каза колегата - по-евтиното излиза по-слъпо.Там компромиси не трябва да се правят.Пример за това е пунтото на колегата Whitepower.Има неща които можеш сам да направиш,но има и такива които не..Обаче темата тръгна в съвсем друга посока и предлагам да се придържаме към даването на идеи, а не дали може или не.4 бири и турбината да свири
Коментар
-
Като нямате пари правете бартер като мен.Онзи ден дадох едно cd за един усилвател и си имам и каса, само усилвател ми остана и музиката е готова.Виж бейби не сме глупаци,
ние сме отбор от здравеняци.
Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo
Коментар
-
lithrone
Roman написа:Продайте си фиатите и си вземете някоя астра, много лесно....
Коментар
-
lithrone написа:Roman написа:Продайте си фиатите и си вземете някоя астра, много лесно....'99 Алфа Ромео 166 2.4 JTD 210hp, 430NM