Мн. красива джанта колега.Ама ще ти върви ли колата нормално с нея,няма ли да ти дойдат прекалено тежички,и гумите са широчки.Вярно,че ще вади обаче супер стойка.И аз съм мераклия за големи джанти,ама са ми тежки дори 15-ките с гуми на 195.
Мн. красива джанта колега.Ама ще ти върви ли колата нормално с нея,няма ли да ти дойдат прекалено тежички,и гумите са широчки.Вярно,че ще вади обаче супер стойка.И аз съм мераклия за големи джанти,ама са ми тежки дори 15-ките с гуми на 195.
E сега вече ще има ефект от цялата работа !! Колата става друга направо !! Чакам снимки с новите цървули А това 16 ли са че не видях да си писал ? сори ако го има пропуснал съм го
16-ки са колега, но за да ги сложа трябва малко време, че влизма отново във филм.... Изправяне, гуми, дистанционни фланци, по- дълги болтове :D ...ама мерак с пари се гаси :D
16-ки са колега, но за да ги сложа трябва малко време, че влизма отново във филм.... Изправяне, гуми, дистанционни фланци, по- дълги болтове :D ...ама мерак с пари се гаси :D
Колега пунто на една ниска пружина на тая джанта ще е убиец тия джанти бяха преди мой ех времена
Колега пунто на една ниска пружина на тая джанта ще е убиец тия джанти бяха преди мой ех времена
Намерих си "МатриЯл" за фланците, и тия дни ги носа на бай иван да ги напрай - 15 мм Междувременно се захващам с вратите (Ламбо Доорс) - че имам възможност да изрежа всички части с лазер на тънканаПърво ще направя макета от дърво, после ще ги изрязвам да съм сигурен. (Благодаря на колегата Стефчо за съдействието)Крайният резултат трябва да е горе-долу - такъв:Лошото е, че нямам много време да работая по колата, а се захващам с много работи наведнъж. Ама... мерак
Коментар