те гледат защото завиждат извинявай за спама колега ама не се сдържах
ex Fiat Bravo 1.6 16v 103++hp,,Fiat Coupe 1.8 16v 1??+hp 97г ,Alfa Romeo 145 2.0 QV 1!?+ 96г ,Alfa Romeo 146 1.9 JTD +
Frord Focus 1.8TDCI+ chip 03г / BMW E46 320d
Може да си разочарован ако не успееш, но ще си обречен ако не опиташ !!!
Има потенциал количката.Според мен ти остава:Джанти.Поизчистване на задния капак от надписи (номера си е добре там).Махане на предна емблема.Евентуално някъкви по разчупени фарове и стопове,или само предни фарове и затъмнени стопове с фолио.Една боя и си ти.
ex Fiat Bravo 1.6 16v 103++hp,,Fiat Coupe 1.8 16v 1??+hp 97г ,Alfa Romeo 145 2.0 QV 1!?+ 96г ,Alfa Romeo 146 1.9 JTD +
Frord Focus 1.8TDCI+ chip 03г / BMW E46 320d
Може да си разочарован ако не успееш, но ще си обречен ако не опиташ !!!
Няма, колега... двуомя се дали да преместя номера на бронята, и дали да сложа 2 гърнета. Проблема е че доста пари хвърлих по консумативи, и счупени работи по колата . Пролетта сигурно ще я бойдисвам цялостно.
Здравейте колеги, имам питанка. Взех Джанти 16" 4х100 Влизат, но проблема е че отвътре опира в магарето (мисля, че така се казваше)Кое според вас е по-добре, да изнеса главината, или да сложа фланци с по дълги болтове?
Здравейте колеги, имам питанка. Взех Джанти 16" 4х100 Влизат, но проблема е че отвътре опира в магарето (мисля, че така се казваше)Кое според вас е по-добре, да изнеса главината, или да сложа фланци с по дълги болтове?
nqma kak da iznesesh glavinata za6toto posle tiq nakladki kade 6te opirat vuv nishtoto li kato slojish barabana nay dobre si sloji edni flanci 16mm. maximum!!!Sorry za latinicata!
nqma kak da iznesesh glavinata za6toto posle tiq nakladki kade 6te opirat vuv nishtoto li kato slojish barabana nay dobre si sloji edni flanci 16mm. maximum!!!Sorry za latinicata!
говоря за изнаяне на цялата главина, зад нея се слага фланец
Коментар