Здравейте колеги,как мога да си премеря степента на згъстяване?,за дане счупя буталата пак понеже сам шлаифал 2-пъти главата и незнам колко е згъстена?Ако има запознати пишете......мерси
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Степен на сгъстяване пунто гт
Collapse
X
-
Re: Степен на згъстяване пунто гт
aleksi1209 написа:Здравейте колеги,как мога да си премеря степента на згъстяване?,за дане счупя буталата пак понеже сам шлаифал 2-пъти главата и незнам колко е згъстена?Ако има запознати пишете......мерсиPower Under Pressure
-
aleksi1209 написа:притесняваме това че преди ревизията си варвеше на 1,6-1,7 налягане а след ревизия и двата шлаифа счупи буталата за това ми се иска да разбера колко е згъстена да е разредим ако има нуждаPower Under Pressure
Коментар
-
aleksi1209 написа:и 4те са строшени около полата до сигметите то си личи чее от товар все пак искара 225 ps на мотора
Коментар
-
biser_as написа:aleksi1209 написа:и 4те са строшени около полата до сигметите то си личи чее от товар все пак искара 225 ps на мотораPower Under Pressure
Коментар
-
aleksi1209 написа:ми според вас как да го избегна този аванс?да си сменя мапера ли щото тук в пловдив знам само един които настроива...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар