Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

уно турбо 1,3

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Re: проблем с скоростите

мк1 написа:
    WhitePower написа:
    мк1 написа:
    мом4ета помогнете . с4упи ми се скоростната котия от кои модели фият стават на уно турбо . дочух за фият 1,6 типо .
    първи признак че колата е тръгнала
    потрагна , но пак не варви щото не даржат тея скорости ... а само на 1 бар мога да намеря от спортинг 5- степенна ,но мисля ,че няма да стане .
    В темата по доло има ребилт на кутията,за части мога да ти помогна,http://www.tuning.bg/forum/viewtopic...76361&start=90
    uno turbo 1.3 i.e' 86
    renault 19 1.8 16v
    uaz 469 4.0 turbo
    renault espace 99' 2.2dt + автоплатформа
    trabant 601 69'

Коментар

Кутия от Пунто ГТ също става ,аз лично съм с такава.Подменя се механизма за превключването на скоростите,който при пунтото е с жило и едно твърдо рамо,не е както при уното с онея гаднярски чикиджеци,дето като се разбият шарнирчетата им свободния ход на лоста става от лявата до дясната врата доста по приятно е с жилото аа и трябва да си с 20 шлица феродов диск ,на уното беше 17 мисля че ...

Коментар

. не ми се преправя нбищо по колата .от пунто 1,6 мисля 4е блока им е са6тия , скотостите взаимно заменяеми ли са ? дифа им е са6тия но са с малко по големи предавателни 4исла скоростните предавки . с жила ли е на фият пунто или с лостова с-ма . интересува ме и дали е с помпа на саединителя ?
        f**k VWclub moderators

Коментар

накрая пак ще стигнеш до оригиналната кутия,
          uno turbo 1.3 i.e' 86
          renault 19 1.8 16v
          uaz 469 4.0 turbo
          trabant 601 69'

Коментар

bebito^^^ написа:
            защото е доказано че едно уно турбо най добре си върви с оригиналните скорости както и ГТ
            Power Under Pressure

Коментар

WhitePower написа:
              bebito^^^ написа:
              защото е доказано че едно уно турбо най добре си върви с оригиналните скорости както и ГТ
              разбира се,нали това е мислено от инженерите в завода за този двигател. не виждам нещо сложно да се отремонтира неговата си кутиякажи какво и има и ще ти кажа кое колко пари ти е ,скоро и мойта кутия ше е готова и ще е като нова!
              uno turbo 1.3 i.e' 86
              renault 19 1.8 16v
              uaz 469 4.0 turbo
              trabant 601 69'

Коментар

Working...
              X