Кутия от Пунто ГТ също става ,аз лично съм с такава.Подменя се механизма за превключването на скоростите,който при пунтото е с жило и едно твърдо рамо,не е както при уното с онея гаднярски чикиджеци,дето като се разбият шарнирчетата им свободния ход на лоста става от лявата до дясната врата доста по приятно е с жилото аа и трябва да си с 20 шлица феродов диск ,на уното беше 17 мисля че ...
. не ми се преправя нбищо по колата .от пунто 1,6 мисля 4е блока им е са6тия , скотостите взаимно заменяеми ли са ? дифа им е са6тия но са с малко по големи предавателни 4исла скоростните предавки . с жила ли е на фият пунто или с лостова с-ма . интересува ме и дали е с помпа на саединителя ?
защото е доказано че едно уно турбо най добре си върви с оригиналните скорости както и ГТ
разбира се,нали това е мислено от инженерите в завода за този двигател. не виждам нещо сложно да се отремонтира неговата си кутиякажи какво и има и ще ти кажа кое колко пари ти е ,скоро и мойта кутия ше е готова и ще е като нова!
uno turbo 1.3 i.e' 86
renault 19 1.8 16v
uaz 469 4.0 turbo
renault espace 99' 2.2dt + автоплатформа
trabant 601 69'
Коментар