мк1 написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
уно турбо 1,3
Collapse
X
-
-
имам проблем ... като давам гас много както си духа парното и изведнаш започва да духа студено и започва да загрява колата , по принцип уното ми загрява по бавно , трябва да си сменя термостата , а проблема с внезапното загряване от какво може да се далви . турбината не е варзана с водното охлажданеf**k VWclub moderators
Коментар
-
мк1 написа:имам проблем ... като давам гас много както си духа парното и изведнаш започва да духа студено и започва да загрява колата , по принцип уното ми загрява по бавно , трябва да си сменя термостата , а проблема с внезапното загряване от какво може да се далви . турбината не е варзана с водното охлажданеили така нареченото сцепване на главана на испускателните клапани на 2и 3 цилиндър ) и като загрее цепката се отваря и ......
Power Under Pressure
Коментар
-
WhitePower написа:мк1 написа:имам проблем ... като давам гас много както си духа парното и изведнаш започва да духа студено и започва да загрява колата , по принцип уното ми загрява по бавно , трябва да си сменя термостата , а проблема с внезапното загряване от какво може да се далви . турбината не е варзана с водното охлажданеили така нареченото сцепване на главана на испускателните клапани на 2и 3 цилиндър ) и като загрее цепката се отваря и ......
f**k VWclub moderators
Коментар
-
понеже фиятчето ми е еври деика се наложи малко промяна по изпускателната с-матова е резонатор на фи 60мм с накраиник
отрязох го и си го подготвих за да го поставя по средата на генерацията
взех краино гарне от голф 3 150 коня което е проходно и му заварих 2 накраиника с фи 70 мм и го монтирахме на фиятчето
звука е платен и приятен на празен ход , затихна малко на високите , но резултата ще е окончателен като кача резонатора .
f**k VWclub moderators
Коментар
-
То и без буст контролера гейта пак е затворен до 0.5а тръгването по рано на турбината е заради слагането на повече тръби,а как я подкара на 1 бар с какви инжектори? на какви смеси с дебитомера как се оправи?
uno turbo 1.3 i.e' 86
renault 19 1.8 16v
uaz 469 4.0 turbo
renault espace 99' 2.2dt + автоплатформа
trabant 601 69'
Коментар
-
bebito^^^ написа:То и без буст контролера гейта пак е затворен до 0.5а тръгването по рано на турбината е заради слагането на повече тръби,а как я подкара на 1 бар с какви инжектори? на какви смеси с дебитомера как се оправи?
f**k VWclub moderators
Коментар
-
Re: проблем с скоростите
WhitePower написа:мк1 написа:мом4ета помогнете . с4упи ми се скоростната котия от кои модели фият стават на уно турбо . дочух за фият 1,6 типо .потрагна , но пак не варви щото не даржат тея скорости ... а само на 1 бар
мога да намеря от спортинг 5- степенна ,но мисля ,че няма да стане .
f**k VWclub moderators
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар