Валовете са взаимно заменяеми. Като от Пунто на Уно трябва да се направи реската в края за да може да хване делкото. Иначе от Пунто вала е по-"агресивен" . Аз лично бих рискувал с една турбина Т25 за 100-200лева . Не знам колегата с какъв бюджет разполага. И за един по-голям кулер и генерация на 63 е хубаво да се помисли....
хммм брат мнооо тряаа да ми благодариш че ти намерих за бес пари тва уно та ся по въпроса не искаш да ме слушаш и тва е.....зимаш вал от приемрно типо 1,6 слагаш по голям дебитомер или по възможност мега...сменяш дузите с 260цц помпата бензина (това вече е направено)генерация кулер(и това е направено)остава само турбината както каза орлин заложи на нещо истинскоаз си мисля за гт22 на гарет че е по тънка лайсна или някое ихи лагерна..ама тряаа колектор,,,та общо взето всичко мога да ти намеря обаче първо трябва някой който може да направи някаква настройка на колатазащото колата в момента е болна и има някъв проблемдали някой е барал дебитомера дали е барал налягането на бенза но колата не върви ..........
днес почистих дюзите на ултра звук дюзите от г-60, събрах колектора и почнах да задавам из града ..... вървече ама .... малко пукаше гърнето и накрая изпука турбината ...днес сам в траур.трябва ми турбо .въртят ми се в гавата няколко идеи.1- турбо от голф 4 20 вт до е с променлива геометрия но фланеца му е друг и ще взема от една счупен турбина такъв тягален фланец и ще се завати на колектора2- ревзия на гаретта и колектор с фланец t25 от гт3- зимам един чук и си блъскам главата мисля че 3-тия варянт е най удачен !
въртят ми се в гавата няколко идеи.1- турбо от голф 4 20 вт до е с променлива геометрия но фланеца му е друг и ще взема от една счупен турбина такъв тягален фланец и ще се завати на колектора2- ревзия на гаретта и колектор с фланец t25 от гт3- зимам един чук и си блъскам главата мисля че 3-тия варянт е най удачен !
Турбо-то от Голф 4 20 вт не е с променлива геометрия (а и да беше, аз лично не виждам как турбо с променлива геометрия ще го ползваш на твойта кола)!Ако сложиш такова турбо, ще трябва си преправиш и твоя изпускателен колектор и даунпайпа-ти също! :D Тоз третия вариант винаги е добра идея Ааа и ако моеш некак пиши малко по грамотно, че малко не ти се разбира :D
а тпй кво да пише като не може 100 пъти му казах недей да я караш така тая кола ша е счупиш..ама няма кой да ме слуша,,,,та ако не е затегнал матора помисли над това което ти казахако мое да опрайш тая мойта hks турбината ша стане супер уното
а тпй кво да пише като не може 100 пъти му казах недей да я караш така тая кола ша е счупиш..ама няма кой да ме слуша,,,,та ако не е затегнал матора помисли над това което ти казахако мое да опрайш тая мойта hks турбината ша стане супер уното
Лесно ти е да го кажеш като те хапе от към от отзаде иначе ефекта от пукането е на лице - пукнала е турбината имам една турбина от интеграле с Т3 фланец за много кончета , в перфектно състояние
Лесно ти е да го кажеш като те хапе от към от отзаде иначе ефекта от пукането е на лице - пукнала е турбината имам една турбина от интеграле с Т3 фланец за много кончета , в перфектно състояние
якоооо дай да измислим нещо .... мисля че е направило маслен удар уното. утре трябва да отида до гробницата на италянски турбо лешници в тракия зад 5-то районно .... ха ха ха и да отвъртя свещите и да завъртя .... маниовелата и да изхвърли масалцето от моторя .
трябва ми колектот t25 от пунто гт ... колектора трябва да става за уно 1,3 турбо
имам такъв оригинален от пунто гт
oooo жив е той жив е царят на неръждавейката я им обясни по долу колко чини направата на една генерация от неръждавейка че тука некви митове за 120 лева се носят
трябва ми колектот t25 от пунто гт ... колектора трябва да става за уно 1,3 турбо
имам такъв оригинален от пунто гт
oooo жив е той жив е царят на неръждавейката я им обясни по долу колко чини направата на една генерация от неръждавейка че тука некви митове за 120 лева се носят
чак цар има доста по добри от мен.правя каквото мога
Коментар