Turbolan написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
уно турбо 1,3
Collapse
X
-
хммм брат мнооо тряаа да ми благодариш че ти намерих за бес пари тва уно та ся по въпроса не искаш да ме слушаш и тва е.....зимаш вал от приемрно типо 1,6 слагаш по голям дебитомер или по възможност мега...сменяш дузите с 260цц помпата бензина (това вече е направено)генерация кулер(и това е направено)остава само турбината както каза орлин заложи на нещо истинскоаз си мисля за гт22 на гарет че е по тънка лайсна или някое ихи лагерна..ама тряаа колектор,,,та общо взето всичко мога да ти намеря обаче първо трябва някой който може да направи някаква настройка на колатазащото колата в момента е болна и има някъв проблемдали някой е барал дебитомера дали е барал налягането на бенза но колата не върви ..........alfa 164 2.0ts .fiat tipo 2.0Т 16v
Коментар
-
днес почистих дюзите на ултра звук дюзите от г-60, събрах колектора и почнах да задавам из града ..... вървече ама .... малко пукаше гърнето и накрая изпука турбината ...днес сам в траур.трябва ми турбо .въртят ми се в гавата няколко идеи.1- турбо от голф 4 20 вт до е с променлива геометрия но фланеца му е друг и ще взема от една счупен турбина такъв тягален фланец и ще се завати на колектора2- ревзия на гаретта и колектор с фланец t25 от гт3- зимам един чук и си блъскам главата мисля че 3-тия варянт е най удачен !f**k VWclub moderators
Коментар
-
мк1 написа:въртят ми се в гавата няколко идеи.1- турбо от голф 4 20 вт до е с променлива геометрия но фланеца му е друг и ще взема от една счупен турбина такъв тягален фланец и ще се завати на колектора2- ревзия на гаретта и колектор с фланец t25 от гт3- зимам един чук и си блъскам главата мисля че 3-тия варянт е най удачен !
Коментар
-
1912 написа:а тпй кво да пише като не може 100 пъти му казах недей да я караш така тая кола ша е счупиш..ама няма кой да ме слуша,,,,та ако не е затегнал матора помисли над това което ти казахако мое да опрайш тая мойта hks турбината ша стане супер унотоPower Under Pressure
Коментар
-
WhitePower написа:1912 написа:а тпй кво да пише като не може 100 пъти му казах недей да я караш така тая кола ша е счупиш..ама няма кой да ме слуша,,,,та ако не е затегнал матора помисли над това което ти казахако мое да опрайш тая мойта hks турбината ша стане супер унотоf**k VWclub moderators
Коментар
-
ch написа:мк1 написа:трябва ми колектот t25 от пунто гт ... колектора трябва да става за уно 1,3 турбоPower Under Pressure
Коментар
-
WhitePower написа:ch написа:мк1 написа:трябва ми колектот t25 от пунто гт ... колектора трябва да става за уно 1,3 турбои най-добрите грешат
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар