Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

уно турбо 1,3

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Turbolan написа:
    Валовете са взаимно заменяеми. Като от Пунто на Уно трябва да се направи реската в края за да може да хване делкото. Иначе от Пунто вала е по-"агресивен" . Аз лично бих рискувал с една турбина Т25 за 100-200лева . Не знам колегата с какъв бюджет разполага. И за един по-голям кулер и генерация на 63 е хубаво да се помисли....
    колер и генерация има
    f**k VWclub moderators

Коментар

хммм брат мнооо тряаа да ми благодариш че ти намерих за бес пари тва уно та ся по въпроса не искаш да ме слушаш и тва е.....зимаш вал от приемрно типо 1,6 слагаш по голям дебитомер или по възможност мега...сменяш дузите с 260цц помпата бензина (това вече е направено)генерация кулер(и това е направено)остава само турбината както каза орлин заложи на нещо истинскоаз си мисля за гт22 на гарет че е по тънка лайсна или някое ихи лагерна..ама тряаа колектор,,,та общо взето всичко мога да ти намеря обаче първо трябва някой който може да направи някаква настройка на колатазащото колата в момента е болна и има някъв проблемдали някой е барал дебитомера дали е барал налягането на бенза но колата не върви ..........
      alfa 164 2.0ts .fiat tipo 2.0Т 16v

Коментар

е това лесно се вижда на широколентовата сонда
        Power Under Pressure

Коментар

днес почистих дюзите на ултра звук дюзите от г-60, събрах колектора и почнах да задавам из града ..... вървече ама .... малко пукаше гърнето и накрая изпука турбината ...днес сам в траур.трябва ми турбо .въртят ми се в гавата няколко идеи.1- турбо от голф 4 20 вт до е с променлива геометрия но фланеца му е друг и ще взема от една счупен турбина такъв тягален фланец и ще се завати на колектора2- ревзия на гаретта и колектор с фланец t25 от гт3- зимам един чук и си блъскам главата мисля че 3-тия варянт е най удачен !
          f**k VWclub moderators

Коментар

мк1 написа:
            въртят ми се в гавата няколко идеи.1- турбо от голф 4 20 вт до е с променлива геометрия но фланеца му е друг и ще взема от една счупен турбина такъв тягален фланец и ще се завати на колектора2- ревзия на гаретта и колектор с фланец t25 от гт3- зимам един чук и си блъскам главата мисля че 3-тия варянт е най удачен !
            Турбо-то от Голф 4 20 вт не е с променлива геометрия (а и да беше, аз лично не виждам как турбо с променлива геометрия ще го ползваш на твойта кола)!Ако сложиш такова турбо, ще трябва си преправиш и твоя изпускателен колектор и даунпайпа-ти също! :D Тоз третия вариант винаги е добра идея Ааа и ако моеш некак пиши малко по грамотно, че малко не ти се разбира :D

Коментар

а тпй кво да пише като не може 100 пъти му казах недей да я караш така тая кола ша е счупиш..ама няма кой да ме слуша,,,,та ако не е затегнал матора помисли над това което ти казахако мое да опрайш тая мойта hks турбината ша стане супер уното

Коментар

1912 написа:
                а тпй кво да пише като не може 100 пъти му казах недей да я караш така тая кола ша е счупиш..ама няма кой да ме слуша,,,,та ако не е затегнал матора помисли над това което ти казахако мое да опрайш тая мойта hks турбината ша стане супер уното
                Лесно ти е да го кажеш като те хапе от към от отзаде иначе ефекта от пукането е на лице - пукнала е турбината имам една турбина от интеграле с Т3 фланец за много кончета , в перфектно състояние
                Power Under Pressure

Коментар

WhitePower написа:
                  1912 написа:
                  Лесно ти е да го кажеш като те хапе от към от отзаде иначе ефекта от пукането е на лице - пукнала е турбината имам една турбина от интеграле с Т3 фланец за много кончета , в перфектно състояние
                  якоооо дай да измислим нещо .... мисля че е направило маслен удар уното. утре трябва да отида до гробницата на италянски турбо лешници в тракия зад 5-то районно .... ха ха ха и да отвъртя свещите и да завъртя .... маниовелата и да изхвърли масалцето от моторя .
                  f**k VWclub moderators

Коментар

трябва ми колектот t25 от пунто гт ... колектора трябва да става за уно 1,3 турбо
                    f**k VWclub moderators

Коментар

има нали ти казахдаже е комплект с турбина само за 200 кинта въпроса е да напишеш че не ти се дават пари

Коментар

мк1 написа:
                        трябва ми колектот t25 от пунто гт ... колектора трябва да става за уно 1,3 турбо
                        имам такъв оригинален от пунто гт
                        и най-добрите грешат

Коментар

ch написа:
                          мк1 написа:
                          oooo жив е той жив е царят на неръждавейката я им обясни по долу колко чини направата на една генерация от неръждавейка че тука некви митове за 120 лева се носят
                          Power Under Pressure

Коментар

към 600лв излиза но пак зависи от изпълнение турбина и т.н
                            и най-добрите грешат

Коментар

WhitePower написа:
                              ch написа:
                              мк1 написа:
                              oooo жив е той жив е царят на неръждавейката я им обясни по долу колко чини направата на една генерация от неръждавейка че тука некви митове за 120 лева се носят
                              чак цар има доста по добри от мен.правя каквото мога
                              и най-добрите грешат

Коментар

Споко , скоро сме ти замислили една магария ама трябва бързо да стане Ще има модификациа от Punto GT na Punto GT-R
                                Power Under Pressure

Коментар

Working...
                                X