здравейте ..... купих уно турбо 1,3 .и трябва да го засиля . за сега мисля да сложа дюзи от g60 256cc . идея за подходяща турбина на този мотор ? и от кой модел италиянска кола е подходяща турбината за абгреида ?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
уно турбо 1,3
Collapse
X
-
Re: уно
riot написа:едничката само за неделя ли остава, от доста време не сам я засичал в града.f**k VWclub moderators
Коментар
-
Re: уно
мк1 написа:riot написа:едничката само за неделя ли остава, от доста време не сам я засичал в града.Power Under Pressure
Коментар
-
мк1 написа:ами ... подарък ... мисля че ще е добре ?от какви обороти ще тръгва уното с тази турбина ? интересно ми е .Uno Turbo RulZz
Коментар
-
Turbolan написа:мк1 написа:ами ... подарък ... мисля че ще е добре ?от какви обороти ще тръгва уното с тази турбина ? интересно ми е .Power Under Pressure
Коментар
-
DogForLife написа:Турбината от алфата е TB2538, аз имам същата и още се чуде дали има смисъл да я слагам.f**k VWclub moderators
Коментар
-
Колектора на уното мисля,че е т25 но по горе някой беше написал че става колектор от пунто гт.За вала мисля,че не става от друга кола защото на единия краи е закачено делкото(поне до колкото съм чувал) може и да не е така.За луфтовете и градусите някой по болен сектант ще каже.4 бири и турбината да свири
Коментар
-
DogForLife написа:Колектора на уното мисля,че е т25 но по горе някой беше написал че става колектор от пунто гт.За вала мисля,че не става от друга кола защото на единия краи е закачено делкото(поне до колкото съм чувал) може и да не е така.За луфтовете и градусите някой по болен сектант ще каже.Uno Turbo RulZz
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар