Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

уно турбо 1,3

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

уно турбо 1,3

здравейте ..... купих уно турбо 1,3 .и трябва да го засиля . за сега мисля да сложа дюзи от g60 256cc . идея за подходяща турбина на този мотор ? и от кой модел италиянска кола е подходяща турбината за абгреида ?
    f**k VWclub moderators

Re: уно турбо 1,3

мк1 написа:
    здравейте ..... купих уно турбо 1,3 .и трябва да го засиля . за сега мисля да сложа дюзи от g60 256cc . идея за подходяща турбина на този мотор ? и от кой модел италиянска кола е подходяща турбината за абгреида ?
    GT2560R
    Power Under Pressure

Коментар

уно

едничката само за неделя ли остава, от доста време не сам я засичал в града.
      Fiat Punto MK2 Broom Yellow 200++

Коментар

Re: уно

riot написа:
        единичката ми е истинския проект и тръпка... уното е евридейка ,но има bag в момента и не върви както трябва .ще ми подарят турбина от гтв 2.0 в6 турбо която е за ревизия , някав гарет мисля че е .... мисля да я ревизирам и да я сложа. мисля че е t25 фланец същата като на уното. и няква мега за да махна омрелия дебитомер.
        f**k VWclub moderators

Коментар

Re: уно

мк1 написа:
          riot написа:
          единичката ми е истинския проект и тръпка... уното е евридейка ,но има bag в момента и не върви както трябва .ще ми подарят турбина от гтв 2.0 в6 турбо която е за ревизия , някав гарет мисля че е .... мисля да я ревизирам и да я сложа. мисля че е t25 фланец същата като на уното. и няква мега за да махна омрелия дебитомер.
          добро решение но не се занимавай с рецилкиране на турбини , ще береш ядове
          Power Under Pressure

Коментар

ами ... подарък ... мисля че ще е добре ?от какви обороти ще тръгва уното с тази турбина ? интересно ми е .
            f**k VWclub moderators

Коментар

мк1 написа:
              ами ... подарък ... мисля че ще е добре ?от какви обороти ще тръгва уното с тази турбина ? интересно ми е .
              Слагаш дюзи 240-250 кубика, купуваш си туурбо Т25, взимаш колектор от Пунто ГТ, защото той е с Т25 фланец, на уното е квадратен. Слагаш широколентова сонда и от дебитомера връщаш зъби, да натроиш смесите и колата ще въврви чудесно на 1 бар.
              Uno Turbo RulZz

Коментар

Turbolan написа:
                мк1 написа:
                Слагаш дюзи 240-250 кубика, купуваш си туурбо Т25, взимаш колектор от Пунто ГТ, защото той е с Т25 фланец, на уното е квадратен. Слагаш широколентова сонда и от дебитомера връщаш зъби, да натроиш смесите и колата ще въврви чудесно на 1 бар.
                като я свалип 3 пъти турбината после ще те питам как ще ругаеш че въобще си се захванал с нея и си дал пари за рециклаж на вятъралично в това се убедиха и Сашо и Емо след като набиха една солидна сума само за ремонти на турбини и не ме послушаха турбина или втора ръка не отваряна или нова но не и български рециклаж
                Power Under Pressure

Коментар

той никито каза, че нещо има зор. иначе готина ежедневка. уното при никито ли ще се прави да мина да го видя някой път.
                  Fiat Punto MK2 Broom Yellow 200++

Коментар

Турбината от алфата е TB2538, аз имам същата и още се чуде дали има смисъл да я слагам.
                    4 бири и турбината да свири

Коментар

DogForLife написа:
                      Турбината от алфата е TB2538, аз имам същата и още се чуде дали има смисъл да я слагам.
                      аз ще направя опит с нея и ще ти кажа ...въпроса ми е какъв колектор е уото и по точно с какъв фланец е ... аз мисля че е с t25 ако не е ,плановете ми се забавят и от каква кола да сложа ако не е t25.ако беше ваг мотор всичко знам ама от скоро сам с италянка и ми е малко мъгла тази материя.ааа и да попитам какви са лифтовете и градусите на вала от уно турбо и с какви са взаимозаменяеми .мисля да сложа вал от атмосверна кола с по гплеми лифтове и градиси .ще снимам дюзите от g60 , как сам ги препавил за тази рейка , но първо трябва да ги почистя на ултра звук.мисля ,че е време за малко снимки на "евридейката"
                      f**k VWclub moderators

Коментар

[/list]
                        f**k VWclub moderators

Коментар

Колектора на уното мисля,че е т25 но по горе някой беше написал че става колектор от пунто гт.За вала мисля,че не става от друга кола защото на единия краи е закачено делкото(поне до колкото съм чувал) може и да не е така.За луфтовете и градусите някой по болен сектант ще каже.
                          4 бири и турбината да свири

Коментар

Колектора на Уно турбо, доколкото аз знам е с Т2 фланец.

Коментар

DogForLife написа:
                              Колектора на уното мисля,че е т25 но по горе някой беше написал че става колектор от пунто гт.За вала мисля,че не става от друга кола защото на единия краи е закачено делкото(поне до колкото съм чувал) може и да не е така.За луфтовете и градусите някой по болен сектант ще каже.
                              Валовете са взаимно заменяеми. Като от Пунто на Уно трябва да се направи реската в края за да може да хване делкото. Иначе от Пунто вала е по-"агресивен" . Аз лично бих рискувал с една турбина Т25 за 100-200лева . Не знам колегата с какъв бюджет разполага. И за един по-голям кулер и генерация на 63 е хубаво да се помисли....
                              Uno Turbo RulZz

Коментар

Working...
                              X