така за турбото предполагам схвана за какво иде реч... е добре самия съединител някаде от порядака на 400лв но там несе прецаква само съединителя... Маховика също е демферен и доста от случейте е здал багажа. А маховика струва към 900лв мисля че беше може и да се лъжа... несъм сменял доста отдавна но помня че крайна цена преди 2 години беше 2300лв комплекта съединител + маховика. най лесно се диагностира дали маховика е тръгнал да си ходи... слагаш си крака на съединителя и савсем леко го натискаш и плавно ако усетиш вибрация на педала значи е тръгнал да си ходи. Като работех преди време в Сеат тука в търново имахме случей на един Леон на 9000км маховика беше се откъснал и беше смял ск. кутия... но това са 1на100000 и така това са някой от нещата който са проблемни при ГоУфа
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Най накрая и аз със Punto GT : )
Collapse
X
-
JacK`DanielS написа:и така това са някой от нещата който са проблемни при ГоУфа
Коментар
-
biser_as написа:JacK`DanielS написа:и така това са някой от нещата който са проблемни при ГоУфа
Коментар
-
JacK`DanielS написа:аз тебе немога да те разбера чесно! що вибаги се заяждаш??? тука става дума за ТДИ а не за ЖТД! стига си философствал, на ЖТД непомня да е съм имал проблем с маховика пък незнам... и пак да ти кажа говорим за WV а не за фиат, алфа и ланча! ааааа гледай си жената децата и домашния любимец и се примирявай с някой неща ! даваме савети на човека не спорим както ти обичаш да правиш! айде сладки сънища! и по спокойно!JacK`DanielS написа:ааааа гледай си жената децата и домашния любимец и се примирявай с някой неща ! даваме савети на човека не спорим както ти обичаш да правиш! айде сладки сънища! и по спокойно!
Коментар
-
s00rry написа:колега със 16ските щеше да е мн яко ... ама това крило нещо не е за там седи кат някой настръхнал елен
Коментар
-
bestlap написа:s00rry написа:колега със 16ските щеше да е мн яко ... ама това крило нещо не е за там седи кат някой настръхнал еленГТ ли е ..., няма да е лесно ...
Коментар
-
PaUnOff написа:А бронята не я ли боядисва, или я жулна боядисана в някоя стена? Иначе много лъщат бронята и праговете, измий я цялата и я снимай да я видим за последно, току виж някой си я харесал
Коментар
-
пунтото по принцип си е с много палава задница и крилото е сложено добре. под този ъгъл би трябвало да дава доста голям натиск на задната ос. за съжаление обаче това крило е доста голямо и на тази малка кола се откроява, и я загрозява. все пак евала за труда! направи си колата, хвърли доста средства и труд, а сега някой друг ще си кара!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар