Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Най накрая и аз със Punto GT : )

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Колеги ...... имам една много скръбна вест за вас... ще продавам пунтото... изпадна ми не лоша над 2000год. на уникална цена.... и искам да я купя вози ми се в нещо по ново и икономично а това е дизел със 6 скорости .......... уникално тъжен съм и не искам да се разделям с колата като знам колко мерак пари и труд хвърлих по нея за боя сменях прозорци за джанти гуми турбини кулер дюзи пружини музика ксенони и т.н...... просто ... няма какво да кажа не съм и се нарадвал и тъкмо мислех да слагам частите който имам турбината дюзите кулера и генерацията но... тази кола не е за изпускане която съм на мерил и все пак ще се возя в новичка кола 131 коня с 6 скорости с климатроници и т.н и се реших за сега да се оттегля малко от този бранш за което много съжалявам П.П Цената на колата е 3500 лв. Със платено ВСИЧКО ЗА 2011 гражданска и преглед ! Ксенон на Късите,нова боя,абарт прагове,анти крило,обслужена ,със свален номер в бронята утре ще има снимки със поставена броня,от вътре има уреди на гредичката,американско фолио от всякъде , затъмнени стопове,намръщен капак..... и т.н утре ще има тема със всички обяснения
    PUNTO GT LOVER
    http://muscle-damage.com/

Коментар

bestlap написа:
      Колеги ...... имам една много скръбна вест за вас... ще продавам пунтото... изпадна ми не лоша над 2000год. на уникална цена.... и искам да я купя вози ми се в нещо по ново и икономично а това е дизел със 6 скорости .......... уникално тъжен съм и не искам да се разделям с колата като знам колко мерак пари и труд хвърлих по нея за боя сменях прозорци за джанти гуми турбини кулер дюзи пружини музика ксенони и т.н...... просто ... няма какво да кажа не съм и се нарадвал и тъкмо мислех да слагам частите който имам турбината дюзите кулера и генерацията но... тази кола не е за изпускане която съм на мерил и все пак ще се возя в новичка кола 131 коня с 6 скорости с климатроници и т.н и се реших за сега да се оттегля малко от този бранш за което много съжалявам П.П Цената на колата е 3500 лв. Със платено ВСИЧКО ЗА 2011 гражданска и преглед ! Ксенон на Късите,нова боя,абарт прагове,анти крило,обслужена ,със свален номер в бронята утре ще има снимки със поставена броня,от вътре има уреди на гредичката,американско фолио от всякъде , затъмнени стопове,намръщен капак..... и т.н утре ще има тема със всички обяснения
      колега не искам да те разочарован но не мисля че ще намериш това което търсиш новичка кола с клима с това онова... мисля че ще останеш разочарован не прави тази грешка аз бях на път да я направя същата и не съжелявам за миг !
      ГТ ли е ..., няма да е лесно ...

Коментар

s00rry написа:
        bestlap написа:
        колега не искам да те разочарован но не мисля че ще намериш това което търсиш новичка кола с клима с това онова... мисля че ще останеш разочарован не прави тази грешка аз бях на път да я направя същата и не съжелявам за миг !
        Ако може обясни малко по подробно какво си щял да направиш ? Аз говоря за Golf 4 1.9 tdi
        PUNTO GT LOVER

Коментар

Голф ли е молф ли е незнам, обаче е точно тоя двигател TDI 130hp , ако го набараш на малко километри е яко куче!
          Fiat Bravo - 1.8GT /115hp 1997г.
          Audi A4 - 1.9TDi /110hp 1998г.
          Mazda 121 - 1.3GLX / 75hp 1994г.

Коментар

Голф ли е молф ли е незнам, обаче е точно тоя двигател TDI 130hp , ако го набараш на малко километри е яко куче!

Коментар

Оффф тия и с черното на гас ги смачквам без да е пипано с преебана турбина в моента .еи аз съм дърт пък нема си купя такава кола - или по точно бих си купил зад а се возя а пунтака за кеф, какво ли не съм карал , ма нека такъв кеф като смачкаш Q7 4.2 и му отвориш джама и му кажеш че си 1.4НО що те кефи голфа - взимай
              Power Under Pressure

Коментар

WhitePower написа:
                еи аз съм дърт пък нема си купя такава кола - или по точно бих си купил зад а се возя а пунтака за кеф
                Ей това е най-удачния вариант, ама януари месец: винетка х2, застраховка х2, после данък х2

Коментар

PaUnOff написа:
                  WhitePower написа:
                  еи аз съм дърт пък нема си купя такава кола - или по точно бих си купил зад а се возя а пунтака за кеф
                  Ей това е най-удачния вариант, ама януари месец: винетка х2, застраховка х2, после данък х2
                  Така е колега и аз нямам финанси иначе не мога да си представя да нямам ГТ обужавам го и го искам мнооогооо но искам и нещо което да се возя по евтино и ако имах възможност да си взема дизел и да си оставя пунтака за кеф НИКОГА нямаше да го дам
                  PUNTO GT LOVER

Коментар

Тва да ти е проблема, има дизели чисти (без турбо) от по старичките в прилично състояние за миниатурни пари, ако са под 100 коня и данъка им е някъв символичен (около 20лв. на година)... пускаш им една гражданска на изплащане една винетка и си ти цяла година само сипваш нафта от крадената Щото тоя голф тди на който мислиш да се мяташ има и филтър за твърди частици има и турбо което е доста вероятно да здаде багажа особенно ако колата е нов внос и я купиш от "дългогодишен вносител на автомобили" който гарантира с живота си че колата е карана от жена пенсионер и си е зимала само пенсията с нея 1 път в месеца...Също така голфа с дизеловия двигател доста може да се сърди на нафта от по некачествените (ако имаш от къде да си намираш на по тънка цена)

Коментар

зимай голфа после ще му мислиш
                      Power Under Pressure

Коментар

ше омалее да чисти турбината тоя променлива геометрия ще го сасипе пък недай си боже съединителя да здаде багажа.... че там цифтата е 4-цифрена...

Коментар

JacK`DanielS написа:
                          ше омалее да чисти турбината тоя променлива геометрия ще го сасипе пък недай си боже съединителя да здаде багажа.... че там цифтата е 4-цифрена...
                          Я пак колега обясни че нищо не схванах ? освен това за съединител за което не си прав за цената
                          PUNTO GT LOVER

Коментар

Баща ми и чичо ми карат Ауди и Пасат съответно, с двигатели 1.9 TDI 110 коня. Турбото е с променлива геометрия и двамата карат с нафта от Петрол (тя е уж най-читавата в градчето) и до сега проблеми не са имали около 3 години. Вярно е, че един приятел има Голф с такъв двигател и като кара с една крадена нафта нещо му се прецака.... не знам какво се беше затлачило, но като покара с нафта от бензиностанция и добавка сама се оправи. Това за инфо. само!

Коментар

Баща ми и чичо ми карат Ауди и Пасат съответно, с двигатели 1.9 TDI 110 коня. Турбото е с променлива геометрия и двамата карат с нафта от Петрол (тя е уж най-читавата в градчето) и до сега проблеми не са имали около 3 години. Вярно е, че един приятел има Голф с такъв двигател и като кара с една крадена нафта нещо му се прецака.... не знам какво се беше затлачило, но като покара с нафта от бензиностанция и добавка сама се оправи. Това за инфо. само!

Коментар

Колега PaUnOff затлачили са му се дюзите най-вероятно..А това колко ще изкара е абсолутно въпрос на късмет, може и 5 години да не мръдне голф-а може да се строши на втория месец... точно както при всяка кола железария е всичко е възможно.Колегата JacK`DanielS иска да каже че на въпросния двигател 1.9TDI - турбината е с променлива геометрия. Тези турбини са доста по ефективни от нормалните (по старите) дизелови турбини, но за сметка на това много по лесно здават багажа - геометрията им се затлачва и не функционира и още доста главоболия. А за съединителя 100% е скъп не знам дали е 1000-ка то може и за 150лв. да си намериш за тая кола ама ще държи месец, два после пак смяна... Не че те кандардисваме тука нещо, но просто да си осведомен за какво иде реч... А и лично моя препоръка заведи си колата на диагностика защото тея високи разходи извънградско със 100км/ч средна скорост, който ми ги написа на скайпа са нещо нереални. Нищо чудно ламбда сонда-та да е заминала и колата да харчи в повече...

Коментар

Working...
                                X