Бензиновата помпа е много важно нещо аз не бих заложил също на китайка, защото истинските Wabro-та не са фрапантно много по скъпи... по добре 200-250лв. за истинска
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Най накрая и аз със Punto GT : )
Collapse
X
-
Най-накрая съм с читав акумолатор 64 ампера вече не ми премигват фаровете като пусна ксенона и пали добре сутрин Ето една снимчица от днес. Утре ще ходим с един колега от форума да купувам боя за бронята и праговете и той ще купува за неговата кола и мисля другата седмица макс да е събрана че така е ужасно грозна
Коментар
-
Колеги как се монтират точно тия прагове за да прилепят платно от горната им страна лепят ли се или ? Значи аз имам 3 болчета от долу (където се хващат оригиналните) и имам едно от пред (трябва да се свали гумата и да се пробие под калника) и имам и едно от зад точно в края където прага става най-широк (пак трябва да се свали гумата ) но ме съмнява че от горе няма да прибере много добре и ще трябва да ги залепя с нещо ... ето видях на един колега от форума са лепнали доста добре >>.
Коментар
-
bestlap написа:Ще проверя имаше някакъв черен силикон да видя какви пари беше да си купя беше здрав и ще ги точковам на 5-6 места и от пред и от зад винтове и от долу където си имат и са на нивоГТ ли е ..., няма да е лесно ...
Коментар
-
Колеги я ми кажете (става въпрос за колегите с гт-тата ) кажете ми на какво деление стой датчика за температрата примерно сега като се возите аз се возих 20 30 мин на сам на там и я гледам стой все около 2мм под средата... и като пусна парното на 2-ра степен духа топло (и съм натиснал копчето до това за климатика където май върви въздуха в колата или нз :D има една кола и полу кръгче в нея ) и като е на 2-ра духа топло но усиля ли го на 3-та или на 4-та степен почва да духа хладно почти студено ? На какво се дължи това оня ден го и карах по агресивно и се така на 4-та степен като го усиля почва да си духа студено
Коментар
-
bestlap написа:Колеги я ми кажете (става въпрос за колегите с гт-тата ) кажете ми на какво деление стой датчика за температрата примерно сега като се возите аз се возих 20 30 мин на сам на там и я гледам стой все около 2мм под средата... и като пусна парното на 2-ра степен духа топло (и съм натиснал копчето до това за климатика където май върви въздуха в колата или нз :D има една кола и полу кръгче в нея ) и като е на 2-ра духа топло но усиля ли го на 3-та или на 4-та степен почва да духа хладно почти студено ? На какво се дължи това оня ден го и карах по агресивно и се така на 4-та степен като го усиля почва да си духа студеноГТ ли е ..., няма да е лесно ...
Коментар
-
s00rry написа:bestlap написа:Колеги я ми кажете (става въпрос за колегите с гт-тата ) кажете ми на какво деление стой датчика за температрата примерно сега като се возите аз се возих 20 30 мин на сам на там и я гледам стой все около 2мм под средата... и като пусна парното на 2-ра степен духа топло (и съм натиснал копчето до това за климатика където май върви въздуха в колата или нз :D има една кола и полу кръгче в нея ) и като е на 2-ра духа топло но усиля ли го на 3-та или на 4-та степен почва да духа хладно почти студено ? На какво се дължи това оня ден го и карах по агресивно и се така на 4-та степен като го усиля почва да си духа студено
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар