WhitePower написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Най накрая и аз със Punto GT : )
Collapse
X
-
-
Дам спрях се на MOTUL Gear 300 75W-90 2 литра а и по принцип такъв типаж масла на колко км се сменят ? Баща ми кара Mercedes E320 2007-ма и на всеки 60 хиляди ходи та го сменя 8 литра 620 лв със смяната :D :D имам и друг доста важен въпрос :D Сутринта щях да удара една мадама със едно VW Lopo :D поради проклетия ABS само ми бие на крака и не иска да спре.. а от долу чист лед ... мен ми е ясно че няма система или гуми който да спират на лед но... ако откача ABS по зле ли ще е или по добре ? и как мога да го откача и на пролет пак да му подам жар да работи ? И най вече по добре ли ще е за сега зимата или не ?
Коментар
-
bestlap написа:Дам спрях се на MOTUL Gear 300 75W-90 2 литра а и по принцип такъв типаж масла на колко км се сменят ?bestlap написа:имам и друг доста важен въпрос :D Сутринта щях да удара една мадама със едно VW Lopo :D поради проклетия ABS само ми бие на крака и не иска да спре.. а от долу чист лед ... мен ми е ясно че няма система или гуми който да спират на лед но... ако откача ABS по зле ли ще е или по добре ?
Коментар
-
малии вчера подкарах малко и на брат ми Гт то - на първото спиране на лед като тръгна тази кола с вратите на страни , изгасна и мотора , заеби сега имам един приоритет да подкарам първо АБСа че нема каране зимата а за маслото сипах такова , пак казвам като го наливахме беше доста по редичко от това което излезе но не можад да му се нарадвам Castrol TAF-Xа за добвака сипах товаама скоросната се пръсна а от масла аз не разборам , разчитам единсвено на крайния резултат - налягане , мазане и температурни свойсойства при различните температуриPower Under Pressure
Коментар
-
WhitePower написа:а за маслото сипах такова , пак казвам като го наливахме беше доста по редичко от това което излезе но не можад да му се нарадвам Castrol TAF-Xа за добвака сипах това
Коментар
-
бе на двигателя на алфата сипвам на всеки 60000 такава и да ти кажа още не мога да го пръсна а е каран на максималната гас колкото може е да след 450000 км почна да похапва масло заради сигментите но като отворих главата хононга на цилиндрите си е още там , което показва че няма износване на блока деда знам все пак бях много доволен от QMI то но просто роди скоростната след има няма и 200 км ама не да вие а има 6-7 дупки по нея пръсна се диференцияла и от там ...Power Under Pressure
Коментар
-
WhitePower написа:деда знам все пак бях много доволен от QMI то но просто роди скоростната след има няма и 200 км
Коментар
-
biser_as написа:WhitePower написа:деда знам все пак бях много доволен от QMI то но просто роди скоростната след има няма и 200 кмPower Under Pressure
Коментар
-
bestlap написа:Дам спрях се на MOTUL Gear 300 75W-90 2 литра а и по принцип такъв типаж масла на колко км се сменят ? Баща ми кара Mercedes E320 2007-ма и на всеки 60 хиляди ходи та го сменя 8 литра 620 лв със смяната :D :D имам и друг доста важен въпрос :D Сутринта щях да удара една мадама със едно VW Lopo :D поради проклетия ABS само ми бие на крака и не иска да спре.. а от долу чист лед ... мен ми е ясно че няма система или гуми който да спират на лед но... ако откача ABS по зле ли ще е или по добре ? и как мога да го откача и на пролет пак да му подам жар да работи ? И най вече по добре ли ще е за сега зимата или не ?
Got nos?
Коментар
-
или със спрей за затъмняване или фолио и се отразява на светлинатаex Fiat Bravo 1.6 16v 103++hp,,Fiat Coupe 1.8 16v 1??+hp 97г ,Alfa Romeo 145 2.0 QV 1!?+ 96г ,Alfa Romeo 146 1.9 JTD +
Frord Focus 1.8TDCI+ chip 03г / BMW E46 320d
Може да си разочарован ако не успееш, но ще си обречен ако не опиташ !!!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар