Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Най накрая и аз със Punto GT : )

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

WhitePower написа:
    Синтетиката е малко по тънка от минерлката
    За тва понятие "по-тънка" мое ли некво логично обяснение да се даде Yellow_Flash_Colorz_PDT_16 , щот на мен ми звучи по скоро като твърдение на некой чичка-"майстор" , дет е правил само мохери и жигулки Yellow_Flash_Colorz_PDT_16, за който синтетичните масла са само за коли от Кореком-а Не го разбирай като заяждане или нещо такова, просто ми е интересно Yellow_Flash_Colorz_PDT_16

Коментар

Дам спрях се на MOTUL Gear 300 75W-90 2 литра а и по принцип такъв типаж масла на колко км се сменят ? Баща ми кара Mercedes E320 2007-ма и на всеки 60 хиляди ходи та го сменя 8 литра 620 лв със смяната :D :D имам и друг доста важен въпрос :D Сутринта щях да удара една мадама със едно VW Lopo :D поради проклетия ABS само ми бие на крака и не иска да спре.. а от долу чист лед ... мен ми е ясно че няма система или гуми който да спират на лед но... ако откача ABS по зле ли ще е или по добре ? и как мога да го откача и на пролет пак да му подам жар да работи ? И най вече по добре ли ще е за сега зимата или не ?
      PUNTO GT LOVER
      http://muscle-damage.com/

Коментар

bestlap написа:
        Дам спрях се на MOTUL Gear 300 75W-90 2 литра а и по принцип такъв типаж масла на колко км се сменят ?
        Мми убаво си се спрял, явно си богаташче Yellow_Flash_Colorz_PDT_16 шегувам се Времето за смяна не го мисли, ГТ-то ако мине 60 000км. в твой ръце, смятай че смяната на тва масло щи е най-малкия разход Yellow_Flash_Colorz_PDT_16 и проблем до тогава. Yellow_Flash_Colorz_PDT_16
        bestlap написа:
        имам и друг доста важен въпрос :D Сутринта щях да удара една мадама със едно VW Lopo :D поради проклетия ABS само ми бие на крака и не иска да спре.. а от долу чист лед ... мен ми е ясно че няма система или гуми който да спират на лед но... ако откача ABS по зле ли ще е или по добре ?
        Епа що не пробаш без АБС (махаш бушона и готово), щом те дразни тая далаверка Yellow_Flash_Colorz_PDT_16 мма пак на същото заледено място, само глей да не правиш наново бед луук и боядисване на колата Yellow_Flash_Colorz_PDT_16 Ти как мислиш, дали производителите ги слагат тия системи щот има неква полза от тях или просто ей така, да са напраят на модерни пред другите и да се бият гордо в гърдите, че еди кой си техен модел има АБС? Yellow_Flash_Colorz_PDT_16 Мма ти пробай ако искаш и после само ако мое да споделиш как е било преживяването и по точно яко ли се управлява пунто на заледено с блокирали гуми Yellow_Flash_Colorz_PDT_16

Коментар

малии вчера подкарах малко и на брат ми Гт то - на първото спиране на лед като тръгна тази кола с вратите на страни , изгасна и мотора , заеби сега имам един приоритет да подкарам първо АБСа че нема каране зимата а за маслото сипах такова , пак казвам като го наливахме беше доста по редичко от това което излезе но не можад да му се нарадвам Castrol TAF-Xа за добвака сипах товаама скоросната се пръсна а от масла аз не разборам , разчитам единсвено на крайния резултат - налягане , мазане и температурни свойсойства при различните температури
          Power Under Pressure

Коментар

WhitePower написа:
            а за маслото сипах такова , пак казвам като го наливахме беше доста по редичко от това което излезе но не можад да му се нарадвам Castrol TAF-Xа за добвака сипах това
            Ти си сипал хубаво масло, само ненам що ти е требвало и некви добавки да сипваш Аз с моите скромни познания на тая тема знам, че в хубавите, качествени и за съжаление скъпи масла, си има всички необходими добавки и наливане на секви магически боклуци си е само набутвация понякога с вредни последици.

Коментар

бе на двигателя на алфата сипвам на всеки 60000 такава и да ти кажа още не мога да го пръсна а е каран на максималната гас колкото може е да след 450000 км почна да похапва масло заради сигментите но като отворих главата хононга на цилиндрите си е още там , което показва че няма износване на блока деда знам все пак бях много доволен от QMI то но просто роди скоростната след има няма и 200 км ама не да вие а има 6-7 дупки по нея пръсна се диференцияла и от там ...
              Power Under Pressure

Коментар

WhitePower написа:
                деда знам все пак бях много доволен от QMI то но просто роди скоростната след има няма и 200 км
                Ненам пич, сипвай квит искаш магии в маслата, аз просто си казах мойто мнение и тва коет знам Само молим те, в моторя на пунтото не сипвай нищо, маслото дет сипа е достатъчно, повярвай ми в него си има всичко необходимо :D

Коментар

biser_as написа:
                  WhitePower написа:
                  деда знам все пак бях много доволен от QMI то но просто роди скоростната след има няма и 200 км
                  Ненам пич, сипвай квит искаш магии в маслата, аз просто си казах мойто мнение и тва коет знам Само молим те, в моторя на пунтото не сипвай нищо, маслото дет сипа е достатъчно, повярвай ми в него си има всичко необходимо :D
                  ааа да разграничим хатмосферките с бегачките в маторя на бегачката само естерна синтетикадругото го причиних на ежедневката , все пак и от ходна форума много я хвалят , CRX -сите карат такива , предимно за високите обороти тука имаме турбина с лагери и не е ясно какво ще се случи след добавката
                  Power Under Pressure

Коментар

Колеги кажете какво да взимам че на място ми премигва леко ксенона и оборотомера си играе на горе на долу като съм пуснал музиката по силно заради тоя бас.. :S кажете какво да взема кондензатор ли или ?
                    PUNTO GT LOVER

Коментар

bestlap написа:
                      Дам спрях се на MOTUL Gear 300 75W-90 2 литра а и по принцип такъв типаж масла на колко км се сменят ? Баща ми кара Mercedes E320 2007-ма и на всеки 60 хиляди ходи та го сменя 8 литра 620 лв със смяната :D :D имам и друг доста важен въпрос :D Сутринта щях да удара една мадама със едно VW Lopo :D поради проклетия ABS само ми бие на крака и не иска да спре.. а от долу чист лед ... мен ми е ясно че няма система или гуми който да спират на лед но... ако откача ABS по зле ли ще е или по добре ? и как мога да го откача и на пролет пак да му подам жар да работи ? И най вече по добре ли ще е за сега зимата или не ?
                      Ще се засилиш повече на леда като блокират колелата

Got nos?

Коментар

bestlap написа:
                        Колеги кажете какво да взимам че на място ми премигва леко ксенона и оборотомера си играе на горе на долу като съм пуснал музиката по силно заради тоя бас.. :S кажете какво да взема кондензатор ли или ?
                        кондезатор
                        Power Under Pressure

Коментар

Колко фарада та търся ? 1 ще е достатъчен си мисля ?
                          PUNTO GT LOVER

Коментар

Колеги как мога да достигна г/д този ефект на фаровете и мигачите ? >>>И дали ще има голяма разлика във силата на светлината ? [/img]
                            PUNTO GT LOVER

Коментар

или със спрей за затъмняване или фолио и се отразява на светлината
                              ex Fiat Bravo 1.6 16v 103++hp,,Fiat Coupe 1.8 16v 1??+hp 97г ,Alfa Romeo 145 2.0 QV 1!?+ 96г ,Alfa Romeo 146 1.9 JTD +
                              Frord Focus 1.8TDCI+ chip 03г / BMW E46 320d
                              Може да си разочарован ако не успееш, но ще си обречен ако не опиташ !!!

Коментар

По-добре отиди направо в КАТ да си те спрат от движение, вместо да боядисваш фаровете и ми е мн интересно какво ще виждаш като ги пръснеш.Яко стои, но никак не е практично и законно
                                4 бири и турбината да свири

Коментар

Working...
                                X