DogForLife написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Най накрая и аз със Punto GT : )
Collapse
X
-
Ми има по-доляма пропускателност на въздух през него.И въпреки това пак си върши работата.Само трябва като го переш да си взелеш въпросният "почистващ кит" , за да може след това да го намажеш с нужните му неща, да си полепват боклуците по него.За предложение K&N най-добре или поне това е най-разпространената марка4 бири и турбината да свири
Коментар
-
Re: x
batkoty написа:http://cgi.ebay.co.uk/K-N-57i-INDUCTION-KIT-FIAT-PUNTO-1-4i-GT-TURBO-94-99-/280233005599?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM& hash=item413f30521f4 бири и турбината да свири
Коментар
-
Колеги следва един УНИКАЛНО ТЪП въпрос преди малко намерих пред гаража тези кабели.. >>>И съм на 99% сигурен че са ми от колата но си нямам и идея от къде и май те са проблема да не иска да работи а тук леко прехвърча сняг и вали доста дъжд а тя е от вънка без дебитомер че е при колегата Орлин и снощи каза че колата му е запалила нормално днес ще я покара .. но май не е той защото при мен не искаше да пали мн трудно и не можеше да работи грам
Коментар
-
PaUnOff написа:Имаш дух в гаража и ти прай’ мръсно !!! Това в кръга на шегата де... аз като гледам тези кабелчета са рязани, не са се късали.
Коментар
-
bestlap написа:PaUnOff написа:Имаш дух в гаража и ти прай’ мръсно !!! Това в кръга на шегата де... аз като гледам тези кабелчета са рязани, не са се късали.Power Under Pressure
Коментар
-
WhitePower написа:bestlap написа:PaUnOff написа:Имаш дух в гаража и ти прай’ мръсно !!! Това в кръга на шегата де... аз като гледам тези кабелчета са рязани, не са се късали.
Коментар
-
Tuning Mode написа:Слушай ме кво ти говоря, това е само бубината... или някой кабел около нея е пробил нещо. Ако имаш възможност да ползваш бубина от друго ГТ го направи да видиш там ли се крие разковничето Иначе по друг начин не мога да си обесня появата на проблема с влажното време и дъждеца
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар