Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Най накрая и аз със Punto GT : )

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Тва на Росен джантите ли са ?

Коментар

delete написа:
      Тва на Росен джантите ли са ?
      Да някога бяха в него след това едни пичове от форума нали му купиха пунтото и му се моля на колегата повече от 4 месеца май вече и най накрая са у мен :D :D :D :D
      PUNTO GT LOVER
      http://muscle-damage.com/

Коментар

Днес ми беше ден за боядисване пръснах 2 от джантите и остана само с 2 ръце лак ето вижте резултата >>>
        PUNTO GT LOVER

Коментар

браво на теб колега хубава теми4ка 4е и аз да научя не6то за моита ГТ

Коментар

leandro написа:
            ти защо се отнасяш като към жена ) то се ПУНТО и е в мъжки род
            Power Under Pressure

Коментар

WhitePower написа:
              leandro написа:
              ти защо се отнасяш като към жена ) то се ПУНТО и е в мъжки род
              ..........може граждански да са сключили като го е купил сори за спама ама не се сдържах!!!!!!!!По темата.....тия джанти колко цола са?????Кога ще слагаме голямата турбина?

Коментар

джантите са 16 ски а турбина .... чакам майстора който ще я слага да си дойде до 10 дена от Италия и снощи питах колегата орлин от къде да купя гарнитура за главата,гумички за клапаните,гарнитура за всмукателен и изпоскателен колектор.... и така наближава....
                PUNTO GT LOVER

Коментар

bestlap написа:
                  джантите са 16 ски а турбина .... чакам майстора който ще я слага да си дойде до 10 дена от Италия и снощи питах колегата орлин от къде да купя гарнитура за главата,гумички за клапаните,гарнитура за всмукателен и изпоскателен колектор.... и така наближава....
                  е айде де то сезона свърши , аз зазимявам след няколко седмици и разглобявам и просължавам
                  Power Under Pressure

Коментар

GT-to капизно като жена само аз си знам ко приживях за 10 дена от както го карам

Коментар

leandro написа:
                      GT-to капизно като жена само аз си знам ко приживях за 10 дена от както го карам
                      ЕЕЕ колега приби ме какво толкова си правил за 10 дена ? не е чак пък толкова капризна кола
                      PUNTO GT LOVER

Коментар

няма как да го остаиш на сухо..като жената :D :D :D
                        Сега:Fiat Punto GT 1.4 turbo 136HP
                        Преди:Alfa Romeo 145 1.6 16v 120HP

Коментар

bestlap написа:
                          leandro написа:
                          ЕЕЕ колега приби ме какво толкова си правил за 10 дена ? не е чак пък толкова капризна кола
                          малеее изчакай 1 месец
                          Power Under Pressure

Коментар

WhitePower написа:
                            bestlap написа:
                            leandro написа:
                            малеее изчакай 1 месец
                            ЕЕЕЕ колега защо толкова скиптично
                            PUNTO GT LOVER

Коментар

bestlap написа:
                              WhitePower написа:
                              bestlap написа:
                              leandro написа:
                              малеее изчакай 1 месец
                              само ние си знаеме , и ти включително , от към номерца колата си е N1 само ти си спомни от както я имаш колко пъти ми се обади ( и колко си пропуснал)
                              Power Under Pressure

Коментар

WhitePower написа:
                                bestlap написа:
                                WhitePower написа:
                                bestlap написа:
                                leandro написа:
                                малеее изчакай 1 месец
                                само ние си знаеме , и ти включително , от към номерца колата си е N1 само ти си спомни от както я имаш колко пъти ми се обади ( и колко си пропуснал)
                                Е да..... прав си ... но се дребни нещица излизаха единя път ми се беше откачил турбо път ... другия път пък се беше откачило маркучето на вакума което е към разтоварващия клапан... абе да прави сте ... сега пък имам консумация на ток и утре мисля да установя от какво е
                                PUNTO GT LOVER

Коментар

Working...
                                X