Ами настройката е най-важното нещо нормално от първия ти път нищо да не стане От усилвателя:Gain - на 3 часа (малко преди максумума) - това го сложи на средатаBass boost - на макс 12db - това го сложи малко преди средатаLPF - 50hz на минимум - това трябва да го настроиш по слух, сложи го по средата и слушай една и съща песен и виш като го мърдаш как ще се променяОт плеара:Loud -HI - това го сложи на MID ili LOW (като за начало на настройката)Предполагам имаш SUB Woofer Control - от него настрой да е на 50% примерно ако скалата е до 15 на 7 го сложи или ако е до 10 на 5 го сложиBass: 0 - това го дай на -50% тоест ако може до минус 15 го дай на минус 7Но като цяло трудно може така по форума да се настрой трябва да се чуе, ти сам можеш да се справиш ако си играеп няколко дена... то това е най-сладката част от една музика да си я настроиш
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Най накрая и аз със Punto GT : )
Collapse
X
-
тоя говорител в каква кутия го мушна , с бас рефлекс или без бас рефлексмежду другото аз ще си продавам усилвателяи кондензатора + комплект с кутията за говорител 12 на пионер така и така седи 1 година в багажника без да го ползвам щото бебешката количка е там то се е видело че ще се разделям ,ще го снимам и ще ти пратя снимки , ако те заинтересува ще се разберемPower Under Pressure
Коментар
-
@Tuning Mode - ок ще пробвам така да го настроя и прав си най яко е да си го настроиш сам... но аз не мога ще ръчкам и дано да излезе нещо @WhitePower - значи баса е в 45 л някъде обем със бас рефлекс който ходих в аудио магазин и казах какъв бас имам и колко е г/д убема и те ми дадоха бас рефлекса и е цялата уплътнена от вътре със силикон и вата налепена по стените @DogForLife - ок ще пробвам първо така
Коментар
-
Имам малко въпроси относно тия Италянски курници :D :D :D 1- От някъде ми смуче ток ? Как да разбера кое е точно ? Не е СД-то .. не е усилвателя др не знам гледах нищо не свети и нз ? Просто онзи ден не искаше да запали (преди 10 дена хахах) заредих за 10 часа акум... и после запали след 1 2 дена пак не иска и взех един Bosch Silver 50 ампера и сложих го запали с чукването ... сега отивам да паля и ...... няма никойййй и го свалих да го зареда но как да разбера какво смуче тока ... идва ми да го насеча със секирата 2- как мога да махна тоя имобилайзер ? Къде е вързан някои има ли някаква представа ?Защото не искам да го имам това ?И последно знаете ли има ли начин да се боядиса волана ? защото на места е поизбелял искам да го направя черен целия ? А ходих да питам колко пари струва да го претапицират да стане кожен и ми казаха 80 лв...... няма да ги дам а искам да стане черен .... има ли някакъв вариант или е само претапициране ???
Коментар
-
за волана може и да се боядиса ама ме самнява че ще стане както трябва. начина е с претапициране!имубилаизера може да го махнеш ама срещу малко повечко пари питай Орлин той ще ти каже как стоят нещата а относно отрчката откачи клемата на акомулатора минусовата и сложи лампа 12в м/у клемата и акомулатора и ако има отечка ще свети лампата. и ако свети започвай да проверяваш всички консуматори като ги откачаш и ако спре да свети лампата значи там ти е проблема. а първо провери плафона във багажника понякога прави чудеса той виж дали свети при затворен багажник.
Коментар
-
JacK`DanielS написа:за волана може и да се боядиса ама ме самнява че ще стане както трябва. начина е с претапициране!имубилаизера може да го махнеш ама срещу малко повечко пари питай Орлин той ще ти каже как стоят нещата а относно отрчката откачи клемата на акомулатора минусовата и сложи лампа 12в м/у клемата и акомулатора и ако има отечка ще свети лампата. и ако свети започвай да проверяваш всички консуматори като ги откачаш и ако спре да свети лампата значи там ти е проблема. а първо провери плафона във багажника понякога прави чудеса той виж дали свети при затворен багажник.
Коментар
-
PaUnOff написа:Баси, как се вадят тия предните стъкла.... как изобщо са сложени след като са заварени всички ламарини по вратата? Колега, ти как ги свали, че нещо много се учудих?
Коментар
-
bestlap написа:JacK`DanielS написа:за волана може и да се боядиса ама ме самнява че ще стане както трябва. начина е с претапициране!имубилаизера може да го махнеш ама срещу малко повечко пари питай Орлин той ще ти каже как стоят нещата а относно отрчката откачи клемата на акомулатора минусовата и сложи лампа 12в м/у клемата и акомулатора и ако има отечка ще свети лампата. и ако свети започвай да проверяваш всички консуматори като ги откачаш и ако спре да свети лампата значи там ти е проблема. а първо провери плафона във багажника понякога прави чудеса той виж дали свети при затворен багажник.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар