Говорителя на Pioneer е доста по добър от другия. А и е с две намотки по 2 ома, което ще рече че ако усилвателя който си взел е стабилен на 2 ома (което малко ме съмнява) ще можеш да вържеш 4-те канала на 2 по 2 на бридж и ще храниш по стабилно говорителя, но не съм сигурен дали усилвателя ти е стабилен на 2 ома.Елипсите който си избрал са идеално решение бил съм доста години с такива и само добри неща мога да кажа за тях. Но все пак са в ниския клас и по добре не ги пускаи на усилвател ами си ги слушай като среди и високи на CD-то само
Говорителя на Pioneer е доста по добър от другия. А и е с две намотки по 2 ома, което ще рече че ако усилвателя който си взел е стабилен на 2 ома (което малко ме съмнява) ще можеш да вържеш 4-те канала на 2 по 2 на бридж и ще храниш по стабилно говорителя, но не съм сигурен дали усилвателя ти е стабилен на 2 ома.Елипсите който си избрал са идеално решение бил съм доста години с такива и само добри неща мога да кажа за тях. Но все пак са в ниския клас и по добре не ги пускаи на усилвател ами си ги слушай като среди и високи на CD-то само
еми тунинг мода ти го каза , аз няма какво да добавя , ако вече искаш супер музичка отиваш на друг етап от еволюцията Precision Power
Еми щом казвате че ми съмнява че ще се справи усилвателя предложете вие някакъв говорител който спорет вас който ще може да се справи усилвателя ?На него пише 4 по 120 и от горе пише bridge mod 2 по 200 демек ще се справи с нещо 350-400 вата на бридж ?Ето какво получих преди малко >>>>> PIONEER DEH-P55BT >>> http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09020905
Колега не вярвай много много какво пише на усилвателя като мощност защото няма нищо общо с реалната такава. Много скъпи усилватели с доказани марки имат разминаване в написаното и реалното а камо ли по нисък клас усилвател.Имаш два варянта за свързване:1) Идеята е следната пише 4x120 - смятай го 4x70 реално (на 4 ома) - Значи ако вържеш 2 от каналите на бридж ще имаш около 150вата (на 4 ома) реална мощност и още два канала свободни за елипси или предна линия. В този случай си търсиш говорител 12-ка да речем на която пише около 200-250 вата RMS и тя ще просвирва доста прилично в тази модификация.2) Тук работата е следната - връзваш 2 по 2 каналите на бридж и така имаш 2 канала по около 150вата реална мощност - Горепосоченият говорител на Pionner има две намотки, така към всяка от тях можеш да свържеш по 1 канал който си сложил на бридж. И понеже намотките на Pionner-а са на 2ома няма да имаш 150вата на канал от усилвателя а към 250 вата на канал и ще свири много сериозно. Проблема тук е дали усилвателя е стабилен на съпротивление 2 ома, защото ако не е може да изгори. Принципно на кутията би трябвало да пише.А за плеарчето, доста е прилично 5-та серия на пионер имат хубав звук и прилично количество корекции на звука, така че адмирирам
Със какво си ги пръскал стоповете, с трасперантен спрей или с черна боя, защото аз мойте ги бех пръскал със доста разредена боя и да ти кажа при слънчево време съм карал зад фиата и не се виждаха много стоповете!
Със какво си ги пръскал стоповете, с трасперантен спрей или с черна боя, защото аз мойте ги бех пръскал със доста разредена боя и да ти кажа при слънчево време съм карал зад фиата и не се виждаха много стоповете!
Със боя съм ги пръскал май ще се наложи да сложа и 3-ти стоп от вътре на задното стъкло .. :D
Абе колеги кажете какъв размер 16-ски да търся летни тия 15-ските ще си ги оставя за зимни гуми и ще взимам някакви лети джанти по красиви 16-ски но сега има на едно място гуми на тънки пари и да се запася кажете какви размери да търся ?
Абе колеги кажете какъв размер 16-ски да търся летни тия 15-ските ще си ги оставя за зимни гуми и ще взимам някакви лети джанти по красиви 16-ски но сега има на едно място гуми на тънки пари и да се запася кажете какви размери да търся ?
Коментар