Днес купих масления филтър и накладките и поръчах ей това масло >>> http://eshop.rally-club.net/product_...roducts_id=125 4 литра поръчах.И сега някой да каже какви амортисьори да търся искам да сложа спортно окачване на кутииката но предложете вие пружини съм си намерил червени но амортисьори какви ?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Най накрая и аз със Punto GT : )
Collapse
X
-
WhitePower написа:Кони и KW , вайтек са най добрите , цените варират от около 1000 лева , от там надолу докато се наместиш в сумитеима некви ФК спорт но не са точно спортно ориентирани но и цената ем не е спортно ориентираназа накладки не бих се метнал на тая марка но ти си знаеш
Коментар
-
bestlap написа:WhitePower написа:Кони и KW , вайтек са най добрите , цените варират от около 1000 лева , от там надолу докато се наместиш в сумитеима некви ФК спорт но не са точно спортно ориентирани но и цената ем не е спортно ориентираназа накладки не бих се метнал на тая марка но ти си знаешиначе за тунинг накладки EBC
Power Under Pressure
Коментар
-
WhitePower написа:bestlap написа:WhitePower написа:Кони и KW , вайтек са най добрите , цените варират от около 1000 лева , от там надолу докато се наместиш в сумитеима некви ФК спорт но не са точно спортно ориентирани но и цената ем не е спортно ориентираназа накладки не бих се метнал на тая марка но ти си знаешиначе за тунинг накладки EBC
но вече ще знам какви накладки да търся
Коментар
-
bestlap написа:Днес купих масления филтър и накладките и поръчах ей това масло >>> http://eshop.rally-club.net/product_...roducts_id=125 4 литра поръчах.И сега някой да каже какви амортисьори да търся искам да сложа спортно окачване на кутииката но предложете вие пружини съм си намерил червени но амортисьори какви ?Аааа и да знаеш-единственото гадно на тия дето ти препоръчвам е цената им :D Избора ти на масло си е екстра-единственото по-хубаво, което знам да е налично на нащия пазар е серията 300В на Мотул, мма там цената е почти двойна на тази, която си платил за Яко-то :D Сипвай, карай и не го мисли
Масла Xw60 не ти трябват-колата ти има маслен охладител пък и ти едва ли ще я караш на писта с часове, тта да ти е нужно масло на w60.За спортно окачване аз лично съм с пружини Apex suspension 40/40mm по-ниски от оригиналните и амортисьори Kayaba (серия Ultra SR отпред и серия Gas A Just отзад) и съм доволен (изключая ’малко’ твърдата возия) :D Амортисьори Koni аз лично не харесвам (говоря за тия, които се продават тук в БГ даже и от официалния вносител), много добър избор са Bilstein-a серия B6 и нагоре, мма тогаз цената стаа доста интересна :D В Англия са доста доволни от койловерите на Spax suspension, но те отзад нямат регулация и свалят с 50мм, а на мен ми се струва доста за нашите улици
Коментар
-
От кое си недоволен ??? от КОНИ ???явно не си карал с кони за маслата на 60 както спонема , и масленния охладител не смогва като я настъпиш щото при 3 давания на гас вече съм на 95 градуса на маслото , и налягането става ужасно малко за спака и апекса съм ЗА , но конито си е кони пък и регулируемо карам с конита от около 5-6 години и съм хипер доволенPower Under Pressure
Коментар
-
WhitePower написа:От кое си недоволен ??? от КОНИ ???явно не си карал с кони за маслата на 60 както спонема , и масленния охладител не смогва като я настъпиш щото при 3 давания на гас вече съм на 95 градуса на маслото , и налягането става ужасно малко за спака и апекса съм ЗА , но конито си е кони пък и регулируемо карам с конита от около 5-6 години и съм хипер доволенТова, че налягането на маслото ти ставало ужасно малко след 3 давания на целата газ, си го търси като проблем в твойта кола и маслото дето ползваш, щото с Motul 300V Competition 15W50 аз лично съм правил 10 поредни старта без възможност за охлаждане между тях на 35+ градуса жега и налягането на празен ход не пада под 2 бар-а :DСпоред мен, масло с топъл вискозитет 60, си е масло за коли карани на писта и силно модифицирани и не е подходящ избор за кола, карана повечето време нормално и с чести студени стартове (зимата пък хич не е подходящо за честите ни температури около и под -10) :D Повече вреда може да има, отколкото полза като цяло. :DДруг е въпроса масла с такава голяма разлика между 2-та вискозитета (като 10В60, 5В50) с колко добавки са наблъскани и колко точно време запазват написания на етикета вискозитет :D А и 95 градуса на маслото не е нищо особено, таз температура мое спокойно да я понесе и свестна синтетика на W30
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар