Днес купих масления филтър и накладките и поръчах ей това масло >>> http://eshop.rally-club.net/product_...roducts_id=125 4 литра поръчах.И сега някой да каже какви амортисьори да търся искам да сложа спортно окачване на кутииката но предложете вие пружини съм си намерил червени но амортисьори какви ?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Най накрая и аз със Punto GT : )
Collapse
X
-
WhitePower написа:Кони и KW , вайтек са най добрите , цените варират от около 1000 лева , от там надолу докато се наместиш в сумитеима некви ФК спорт но не са точно спортно ориентирани но и цената ем не е спортно ориентираназа накладки не бих се метнал на тая марка но ти си знаеш
Коментар
-
bestlap написа:WhitePower написа:Кони и KW , вайтек са най добрите , цените варират от около 1000 лева , от там надолу докато се наместиш в сумитеима некви ФК спорт но не са точно спортно ориентирани но и цената ем не е спортно ориентираназа накладки не бих се метнал на тая марка но ти си знаешPower Under Pressure
Коментар
-
WhitePower написа:bestlap написа:WhitePower написа:Кони и KW , вайтек са най добрите , цените варират от около 1000 лева , от там надолу докато се наместиш в сумитеима некви ФК спорт но не са точно спортно ориентирани но и цената ем не е спортно ориентираназа накладки не бих се метнал на тая марка но ти си знаеш
Коментар
-
bestlap написа:Днес купих масления филтър и накладките и поръчах ей това масло >>> http://eshop.rally-club.net/product_...roducts_id=125 4 литра поръчах.И сега някой да каже какви амортисьори да търся искам да сложа спортно окачване на кутииката но предложете вие пружини съм си намерил червени но амортисьори какви ?
Коментар
-
От кое си недоволен ??? от КОНИ ???явно не си карал с кони за маслата на 60 както спонема , и масленния охладител не смогва като я настъпиш щото при 3 давания на гас вече съм на 95 градуса на маслото , и налягането става ужасно малко за спака и апекса съм ЗА , но конито си е кони пък и регулируемо карам с конита от около 5-6 години и съм хипер доволенPower Under Pressure
Коментар
-
WhitePower написа:От кое си недоволен ??? от КОНИ ???явно не си карал с кони за маслата на 60 както спонема , и масленния охладител не смогва като я настъпиш щото при 3 давания на гас вече съм на 95 градуса на маслото , и налягането става ужасно малко за спака и апекса съм ЗА , но конито си е кони пък и регулируемо карам с конита от около 5-6 години и съм хипер доволен
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар