WhitePower написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Най накрая и аз със Punto GT : )
Collapse
X
-
~/'''''''''''''''''''''''''\~ Fix
[[ ]== //// ==[ ]] It
|\-----------------/| Again
|_|'-------------'|_| Tomorrow
Подпис по правилата!
-
WhitePower написа:я да си каже как се меня горивен филтър , че чух нещо за много майки на куп аз ,
Коментар
-
bestlap написа:WhitePower написа:я да си каже как се меня горивен филтър , че чух нещо за много майки на куп аз ,Power Under Pressure
Коментар
-
biser_as написа:При мен стрелката на горивото се променя при взимане на завой само ( на десен спада, а на ляв се качва)-мма така си живея и не и се вталясвам :D Ааа и между другото на кое му викате биалетка вие, щот аз не знам пунто ГТ да има такъв чарколяк по предното окачване :DPower Under Pressure
Коментар
-
WhitePower написа:навсякаде го кръщават по различен начин но като цяло се има предвд щангичката която държи стабилизиращата към носача , ако мога така да се изразя
Коментар
-
biser_as написа:WhitePower написа:навсякаде го кръщават по различен начин но като цяло се има предвд щангичката която държи стабилизиращата към носача , ако мога така да се изразяPower Under Pressure
Коментар
-
Ем аз се чувах с WhitePower доста пъти но съм си на село а там нямам нет...... за това не съм писал от (10 дни някъде ) смених със зор горивния филтър и едни ден се откачи един турбо път (от интеркулера).Иначе ето снимки на някои от нещата който купих.И сега се започва с въпросите.... кажете от къде да си натегна смотаната ръчна..... едното жило стой с 2 см по на горе от другото (на кантара) и като дръпна ръчната държи само дясното ето снимки >>> http://www.picvalley.net/u/2469/1453...LdeUVPgc.JPGи друг проблем...... значи има една много стръмна улица в моето село и там като спра по средата и тръгна нормално не може да поеме върви на 1-ва с газ до долу със 1.500 оборота и както качи баира и докопа прав участак си пали гумите но в байра не може... ? Тря да тръгна с повече газ и си поема и 2-ра търси даже ?
Коментар
-
и друг проблем...... значи има една много стръмна улица в моето село и там като спра по средата и тръгна нормално не може да поеме върви на 1-ва с газ до долу със 1.500 оборота и както качи баира и докопа прав участак си пали гумите но в байра не може... ? Тря да тръгна с повече газ и си поема и 2-ра търси даже ?това е нормално , все пак е 1.4 с 7,8:1 степен на сгъстяване демек все еедно си 1,1 докато не надуе турбинатаPower Under Pressure
Коментар
-
bestlap написа:И сега се започва с въпросите.... кажете от къде да си натегна смотаната ръчна..... едното жило стой с 2 см по на горе от другото (на кантара) и като дръпна ръчната държи само дясното ето снимки >>>
Коментар
-
и друг проблем...... значи има една много стръмна улица в моето село и там като спра по средата и тръгна нормално не може да поеме върви на 1-ва с газ до долу със 1.500 оборота и както качи баира и докопа прав участак си пали гумите но в байра не може... ? Тря да тръгна с повече газ и си поема и 2-ра търси даже ?
Коментар
-
Аз съм имал същият поблем на излизане от паркинга на Джъмбо (никога не ходете там ако ви е ниска колата),проблема не е в бензина, от ниски обороти трудно тръгва да катери, трябва боост малко и тръгва без проблем.Без турбо тая кола е тотален мъртвец,но доиде ли налягането става забавно.4 бири и турбината да свири
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар