Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Най накрая и аз със Punto GT : )

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

така за турбото предполагам схвана за какво иде реч... е добре самия съединител някаде от порядака на 400лв но там несе прецаква само съединителя... Маховика също е демферен и доста от случейте е здал багажа. А маховика струва към 900лв мисля че беше може и да се лъжа... несъм сменял доста отдавна но помня че крайна цена преди 2 години беше 2300лв комплекта съединител + маховика. най лесно се диагностира дали маховика е тръгнал да си ходи... слагаш си крака на съединителя и савсем леко го натискаш и плавно ако усетиш вибрация на педала значи е тръгнал да си ходи. Като работех преди време в Сеат тука в търново имахме случей на един Леон на 9000км маховика беше се откъснал и беше смял ск. кутия... но това са 1на100000 и така това са някой от нещата който са проблемни при ГоУфа

Коментар

JacK`DanielS написа:
      и така това са някой от нещата който са проблемни при ГоУфа
      Викаш тия неща със съединителя и маховика и цените им са само при TDI-то, а? Yellow_Flash_Colorz_PDT_16На Фиат ЖТД сигурно цените са наполовина? Yellow_Flash_Colorz_PDT_16 И най-вероятно никога не се прецакват и сменят Yellow_Flash_Colorz_PDT_16

Коментар

biser_as написа:
        JacK`DanielS написа:
        и така това са някой от нещата който са проблемни при ГоУфа
        Викаш тия неща със съединителя и маховика и цените им са само при TDI-то, а? Yellow_Flash_Colorz_PDT_16На Фиат ЖТД сигурно цените са наполовина? Yellow_Flash_Colorz_PDT_16 И най-вероятно никога не се прецакват и сменят Yellow_Flash_Colorz_PDT_16
        аз тебе немога да те разбера чесно! що вибаги се заяждаш??? тука става дума за ТДИ а не за ЖТД! стига си философствал, на ЖТД непомня да е съм имал проблем с маховика пък незнам... и пак да ти кажа говорим за WV а не за фиат, алфа и ланча! ааааа гледай си жената децата и домашния любимец и се примирявай с някой неща ! даваме савети на човека не спорим както ти обичаш да правиш! айде сладки сънища! и по спокойно!

Коментар

JacK`DanielS написа:
          аз тебе немога да те разбера чесно! що вибаги се заяждаш??? тука става дума за ТДИ а не за ЖТД! стига си философствал, на ЖТД непомня да е съм имал проблем с маховика пък незнам... и пак да ти кажа говорим за WV а не за фиат, алфа и ланча! ааааа гледай си жената децата и домашния любимец и се примирявай с някой неща ! даваме савети на човека не спорим както ти обичаш да правиш! айде сладки сънища! и по спокойно!
          Ббе целта ми не беше се заяждам, ама щом така си решил и си го приел, нищо немоем да напраим Не смяташ ли, че съвети се дават с обективни мнения, а не със сектантски коментари, каквито са в темата, откакто човека спомена че иска Голф ТДИ Yellow_Flash_Colorz_PDT_16 Аналог на тоз голф е примерно Стило ЖТД, при който и съединителя и маховика са със същите цени да не кажа и по-високи, спрямо тези на Голфчето Yellow_Flash_Colorz_PDT_16 , а и си се сменят също толко редовно Yellow_Flash_Colorz_PDT_16 Това, че ти на некое ЖТД не си имал проблем с маховика, нали не го смяташ за 100%-во правило? Yellow_Flash_Colorz_PDT_16 Щот по тая логика аз имам 2-ма познати с ТДИ-та и никои до ся не е сменял или правил съединител Yellow_Flash_Colorz_PDT_16 , а аз съм сменял съединител на ЖТД Yellow_Flash_Colorz_PDT_16
          JacK`DanielS написа:
          ааааа гледай си жената децата и домашния любимец и се примирявай с някой неща ! даваме савети на човека не спорим както ти обичаш да правиш! айде сладки сънища! и по спокойно!
          Батко, аз съм си мнооо спокоен даже, само глеам, че ти нещо се напрегна Yellow_Flash_Colorz_PDT_16 Не ги приемай толко навътре нещата, тва е един прост форум Yellow_Flash_Colorz_PDT_16

Коментар

тая тема явно се изчерпа вече! продължението и най-вероятно ще намерите в "продава автомобил".успех колега!

Коментар

Днес качнах задната броня най накрая а праговете в събота ето някоя снимка >>>
              PUNTO GT LOVER
              http://muscle-damage.com/

Коментар

колега със 16ските щеше да е мн яко ... ама това крило нещо не е за там седи кат някой настръхнал елен
                ГТ ли е ..., няма да е лесно ...

Коментар

s00rry написа:
                  колега със 16ските щеше да е мн яко ... ама това крило нещо не е за там седи кат някой настръхнал елен
                  ОООООООО определението ме прибииииии хахаххахаххахахх като настръхнал елен мале мале :D :D ем от пред от около 30 40 метра стои уникално поне на мен много ми харесва но от зад ще стой твойто крило по добре но аз ти се молих половин година да ми го дадеш
                  PUNTO GT LOVER

Коментар

bestlap написа:
                    s00rry написа:
                    ОООООООО определението ме прибииииии хахаххахаххахахх като настръхнал елен мале мале :D :D ем от пред от около 30 40 метра стои уникално поне на мен много ми харесва но от зад ще стой твойто крило по добре но аз ти се молих половин година да ми го дадеш
                    сега е момента да го вземеш докато не е свършила боята че е на офертааа :D
                    ГТ ли е ..., няма да е лесно ...

Коментар

Вече с абарт прагове >>>
                      PUNTO GT LOVER

Коментар

А бронята не я ли боядисва, или я жулна боядисана в някоя стена? Иначе много лъщат бронята и праговете, измий я цялата и я снимай да я видим за последно, току виж някой си я харесал
                        Fiat Bravo - 1.8GT /115hp 1997г.
                        Audi A4 - 1.9TDi /110hp 1998г.
                        Mazda 121 - 1.3GLX / 75hp 1994г.

Коментар

PaUnOff написа:
                          А бронята не я ли боядисва, или я жулна боядисана в някоя стена? Иначе много лъщат бронята и праговете, измий я цялата и я снимай да я видим за последно, току виж някой си я харесал
                          Само предната броня не съм я боядисвал защото мислех да слагам приставка или нова броня а така си купих колата с тия драскотини
                          PUNTO GT LOVER

Коментар

пунтото по принцип си е с много палава задница и крилото е сложено добре. под този ъгъл би трябвало да дава доста голям натиск на задната ос. за съжаление обаче това крило е доста голямо и на тази малка кола се откроява, и я загрозява. все пак евала за труда! направи си колата, хвърли доста средства и труд, а сега някой друг ще си кара!

Коментар

Дам така е колега ето още няколко снимки
                              PUNTO GT LOVER

Коментар

След днешната автомивка >>>>
                                PUNTO GT LOVER

Коментар

Working...
                                X