DogForLife написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Най накрая и аз със Punto GT : )
Collapse
X
-
bestlap написа:А за наливане от къде ?
Коментар
-
Пробката за иточване е точно под лявото вътрешно каре (шестограм 14 или 16 мисля че беше) а пробката за наливане е точно до датчика (ключа) за светлините на задната скоротс... (датчика за задната) а от моя опит със скоростните кутии ако имаш шумове в скоростната кутия не слагай синтетично масло щото ще започне да вие мъжката...
Коментар
-
WhitePower написа:DogForLife написа:Там трябва да има кулер не мрежа.И с тия пружини незнам дали ще събереш 16ки отпред.4 бири и турбината да свири
Коментар
-
JacK`DanielS написа:Пробката за иточване е точно под лявото вътрешно каре (шестограм 14 или 16 мисля че беше) а пробката за наливане е точно до датчика (ключа) за светлините на задната скоротс... (датчика за задната) а от моя опит със скоростните кутии ако имаш шумове в скоростната кутия не слагай синтетично масло щото ще започне да вие мъжката...Power Under Pressure
Коментар
-
JacK`DanielS написа:а от моя опит със скоростните кутии ако имаш шумове в скоростната кутия не слагай синтетично масло щото ще започне да вие мъжката...
Коментар
-
biser_as написа:JacK`DanielS написа:а от моя опит със скоростните кутии ако имаш шумове в скоростната кутия не слагай синтетично масло щото ще започне да вие мъжката...
Коментар
-
JacK`DanielS написа:до известна степен си правJacK`DanielS написа:ако кутията нее наред всисъл такъв че и вият лагерите или някви други такива необичайни шумове, слагаш синтетика и шумовете се овеличават няколкократноJacK`DanielS написа:аз незнам защо си мислиш че минералните масла неса хубавиJacK`DanielS написа:колега неможеш да ме убедиш че минералното масло за нищо нестава...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар