Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Най накрая и аз със Punto GT : )

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

DogForLife написа:
    Там трябва да има кулер не мрежа.И с тия пружини незнам дали ще събереш 16ки отпред.
    няма проблем , пружините не иказват толкова влияние на джантите слагал съм 16 и си влизат , те хората и с 17 карат
    Power Under Pressure

Коментар

Колеги кажете от къде да източа маслото от скоростите и от къде да налея и какво масло ?Всякакво диференцялно или ? и колко литра ?
      PUNTO GT LOVER
      http://muscle-damage.com/

Коментар

Мисля, че фабрично излизаш с Тутела от завода. Във всеки магазин за части биха могли да ти кажат каква е спесификацията на твоето
        Sedicivalvole (Racing Rosso)now
        GTV 2.0 (612 A)now
        E60 530D now.. hate it big time :D
        Lumina SUPER SPORT V8 5.7(silver) ex
        Hyundai Coupe V6 2.7 (silver)ex

Коментар

2 литра събира и мисля че от отдолу има пробка за източване
          Power Under Pressure

Коментар

А за наливане от къде ?
            PUNTO GT LOVER
            http://muscle-damage.com/

Коментар

Би трябвало да е отпред на кутията погледни под бронята
              Sedicivalvole (Racing Rosso)now
              GTV 2.0 (612 A)now
              E60 530D now.. hate it big time :D
              Lumina SUPER SPORT V8 5.7(silver) ex
              Hyundai Coupe V6 2.7 (silver)ex

Коментар

bestlap написа:
                А за наливане от къде ?
                Мми от пробката ......... за наливане ......... по-нагоре Yellow_Flash_Colorz_PDT_16 Кутията събира 2л. (както ти каза Орлин) и глеи си сипеш некое качествено синтетично масло 75W90 (ако мое да е различно от Тутела, Мутела и тем подобни), лошото е, че свестните масла са мааалко скъпички Yellow_Flash_Colorz_PDT_16

Коментар

ето Бисер има супер масла ма Мотул и аз карам с неговто спешъл единшън естерна синтетика от която съм супер доволен така че може да ти прати 2 литра масалце за скоростна кутия
                  Power Under Pressure

Коментар

Пробката за иточване е точно под лявото вътрешно каре (шестограм 14 или 16 мисля че беше) а пробката за наливане е точно до датчика (ключа) за светлините на задната скоротс... (датчика за задната) а от моя опит със скоростните кутии ако имаш шумове в скоростната кутия не слагай синтетично масло щото ще започне да вие мъжката...

Коментар

WhitePower написа:
                      DogForLife написа:
                      Там трябва да има кулер не мрежа.И с тия пружини незнам дали ще събереш 16ки отпред.
                      няма проблем , пружините не иказват толкова влияние на джантите слагал съм 16 и си влизат , те хората и с 17 карат
                      Все пак бяха мои тия пружини и знам колко са ниски
                      4 бири и турбината да свири

Коментар

JacK`DanielS написа:
                        Пробката за иточване е точно под лявото вътрешно каре (шестограм 14 или 16 мисля че беше) а пробката за наливане е точно до датчика (ключа) за светлините на задната скоротс... (датчика за задната) а от моя опит със скоростните кутии ако имаш шумове в скоростната кутия не слагай синтетично масло щото ще започне да вие мъжката...
                        на една скоротна кутия на алфата метнах пулна синтетика и една добавка QMI за 80 лева дето е да си ебе мамата и кутията роди ама как си треба с гръм и трясък . от тогава никви добавки и само минералка в скоростите не че смятам че е виновно маслото или добавката ама все пак похарчих над 100 лева а тя роди да и ..... родата
                        Power Under Pressure

Коментар

JacK`DanielS написа:
                          а от моя опит със скоростните кутии ако имаш шумове в скоростната кутия не слагай синтетично масло щото ще започне да вие мъжката...
                          Викаш на кутиите требе им се слага само грес, така нема вият изобщо, а? Yellow_Flash_Colorz_PDT_16 или минералка от 5лв. дет при -5 градуса мое си потегляме и без да включваме на скорост Yellow_Flash_Colorz_PDT_16 Аз до ся незнам скоростна кутия да се е строшила от хубаво синтетично масло, мма за сметка на тва знам за счупени от старо или смотано масло Yellow_Flash_Colorz_PDT_16 Дори аз лично на мойто ГТ имам опит от каране (кофти включване) с уж 100% синтетика и "пълна промяна" след сипването на естерна състезателна синтетика Yellow_Flash_Colorz_PDT_16 , само дет и е кофти ценичката Yellow_Flash_Colorz_PDT_16 от почти 50лв/л. Yellow_Flash_Colorz_PDT_16

Коментар

biser_as написа:
                            JacK`DanielS написа:
                            а от моя опит със скоростните кутии ако имаш шумове в скоростната кутия не слагай синтетично масло щото ще започне да вие мъжката...
                            Викаш на кутиите требе им се слага само грес, така нема вият изобщо, а? Yellow_Flash_Colorz_PDT_16 или минералка от 5лв. дет при -5 градуса мое си потегляме и без да включваме на скорост Yellow_Flash_Colorz_PDT_16 Аз до ся незнам скоростна кутия да се е строшила от хубаво синтетично масло, мма за сметка на тва знам за счупени от старо или смотано масло Yellow_Flash_Colorz_PDT_16 Дори аз лично на мойто ГТ имам опит от каране (кофти включване) с уж 100% синтетика и "пълна промяна" след сипването на естерна състезателна синтетика Yellow_Flash_Colorz_PDT_16 , само дет и е кофти ценичката Yellow_Flash_Colorz_PDT_16 от почти 50лв/л. Yellow_Flash_Colorz_PDT_16
                            до известна степен си прав, НО ако кутията нее наред всисъл такъв че и вият лагерите или някви други такива необичайни шумове, слагаш синтетика и шумовете се овеличават няколкократно. аз незнам защо си мислиш че минералните масла неса хубави, например ако ти дойде клиент за смяна на масло в ск. кутия (някой човечеч дето се чуди как да свържи двата края) ти какво му наливаш това от 50лв. литара или търсиш най оптималния вариянт като качесто и марак? за такива от 5лв. за литър изобщо дане говорим то това нее масло... затова колега неможеш да ме убедиш че минералното масло за нищо нестава...

Коментар

JacK`DanielS написа:
                              до известна степен си прав
                              Мне пич, .......... не до известна степен............ мми съм прав на цело, толко колкот немоеш си представиш Yellow_Flash_Colorz_PDT_16
                              JacK`DanielS написа:
                              ако кутията нее наред всисъл такъв че и вият лагерите или някви други такива необичайни шумове, слагаш синтетика и шумовете се овеличават няколкократно
                              и по твойта логика се чупи моментално а?Yellow_Flash_Colorz_PDT_16 Кво точно вредно за кутията се случва според теб, ако шумът от нея се увеличи, но маслото, което си сипал маже лагерите и колелата в пъти по-добре и по-стабилно (при сякви температури)? Според теб кое е по-важно и по-добре: кутията да роди безшумно и скоропостижно или да живее още някоя годинка, виейки по-силничко? А и що мислиш са се развили лагерите и колетиите на тая кутия? Yellow_Flash_Colorz_PDT_16 щот според мен е по-скоро от мнооо "убави" и ефтинки масла Yellow_Flash_Colorz_PDT_16 и от мноо редовната им сменя (на 2 петилетки поне) Yellow_Flash_Colorz_PDT_16
                              JacK`DanielS написа:
                              аз незнам защо си мислиш че минералните масла неса хубави
                              Мми аз пък знам Yellow_Flash_Colorz_PDT_16 , щот пич, убави и ефтини неща има на тоя свят, мма за съжаление (мое и твое) са винаги по-отделно Yellow_Flash_Colorz_PDT_16 Това мое си 100% сигурен, че важи в пълна сила за маслата навсякъде по-света, чисто и просто щот хубавите масла се правят с мноо хубави, но за сметка на тва доста скъпи основи и добавки Yellow_Flash_Colorz_PDT_16
                              JacK`DanielS написа:
                              колега неможеш да ме убедиш че минералното масло за нищо нестава...
                              Баце, немам си и грам идея или пък желание да те убеждавам в квот и да е Yellow_Flash_Colorz_PDT_16 щом си имаш твойта си истина, аз лично нищо немоем да напраим ...... дет се вика: ааам соре Yellow_Flash_Colorz_PDT_16

Коментар

Синтетиката е малко по тънка от минерлката мойте скорости станаха мега лекички с синтетика , но не мога да кажа по дългогодишен резултат щото излязаха зъбните колела на чист въздухиначе новото минерално е по добре от старата грегс дето никога не е сменяна
                                Power Under Pressure

Коментар

Working...
                                X