Ето някакви гадни снимки на колата при първа възможност и купувам фарове иначе тук е със зимните гуми на железни джанти за съжаление а за лятото ме чакат на топличко 16-ските И 2 снимчици на турбинката
колеги каква е разликата между обикновения въздушен филтър и спортен панелен филтър??Защото искам да купя нов предложете някой филтър и ако можете да кажете каква е разликата ?
Ми има по-доляма пропускателност на въздух през него.И въпреки това пак си върши работата.Само трябва като го переш да си взелеш въпросният "почистващ кит" , за да може след това да го намажеш с нужните му неща, да си полепват боклуците по него.За предложение K&N най-добре или поне това е най-разпространената марка
Колеги следва един УНИКАЛНО ТЪП въпрос преди малко намерих пред гаража тези кабели.. >>>И съм на 99% сигурен че са ми от колата но си нямам и идея от къде и май те са проблема да не иска да работи а тук леко прехвърча сняг и вали доста дъжд а тя е от вънка без дебитомер че е при колегата Орлин и снощи каза че колата му е запалила нормално днес ще я покара .. но май не е той защото при мен не искаше да пали мн трудно и не можеше да работи грам
Имаш дух в гаража и ти прай’ мръсно !!! Това в кръга на шегата де... аз като гледам тези кабелчета са рязани, не са се късали.
да най-вероятно .... преди малко ми се обади колегата Орлин че дебитомера ми работи и е в час с нещата и утре се почва търсенето на проблема че вече ми писна да ходя пеши
Имаш дух в гаража и ти прай’ мръсно !!! Това в кръга на шегата де... аз като гледам тези кабелчета са рязани, не са се късали.
да най-вероятно .... преди малко ми се обади колегата Орлин че дебитомера ми работи и е в час с нещата и утре се почва търсенето на проблема че вече ми писна да ходя пеши
взел си си пунто ГТ за бога - бегачка , свиквай да ходиш пеш
взел си си пунто ГТ за бога - бегачка , свиквай да ходиш пеш
ЕЕЕЕЕЕЕ не така че ще ме накраш да си купя и един GOLF 3 1.9 tdi
Слушай ме кво ти говоря, това е само бубината... или някой кабел около нея е пробил нещо. Ако имаш възможност да ползваш бубина от друго ГТ го направи да видиш там ли се крие разковничето Иначе по друг начин не мога да си обесня появата на проблема с влажното време и дъждеца
Слушай ме кво ти говоря, това е само бубината... или някой кабел около нея е пробил нещо. Ако имаш възможност да ползваш бубина от друго ГТ го направи да видиш там ли се крие разковничето Иначе по друг начин не мога да си обесня появата на проблема с влажното време и дъждеца
Нямам възможност но как мога да тествам дали тя си е заминала ? да извадя всички свещи и да ги пробвам дали хвърлят искра или ? и ако е тя направо да купувам една
Коментар