Та още чакам някой да ми обясни как се разглобява това огледало ? Днес имах пак доста задачи но пак свърших някаква работаПръснах цялата кола от долу с боди за да не хваща ръжда че в тая България.... не е мръднала никъде нямаше 1 точка дано така и да остане И демонтирах климатичния радиатор (бяси незгодата е но за 20 30 мин го свалих ) И това е за днес сложих си бели крушки в плафона в багажника и вътре в купето сведи доста задоволяващо нощно време :D :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Най накрая и аз със Punto GT : )
Collapse
X
-
bestlap написа:Колеги днес случайно го видях .... може много съфорумци да са го чели и виждали но аз не бях и го давам тук да го видят и тези който не са го виждали за какво иде реч PUNTO GT MANIAсвалете снимката и си я обърнете и четете смело
Коментар
-
Пунтото на рошауди е с оптичен тунинг в момента и изглежда доста по различно, кара се със сликове има шпер, нитро и квото се сетиш Но от около 6 месеца ако не и повече е в бокса, но не съм сигурен каква е повредата.Ето малка снимка на това как изглежда горе долу колата:П.П и според мен тези конски сили са нещо много образно казано в статията не ми се вярват много много
Коментар
-
Вчера ходих за материали шприц,боя,лак,перли втвърдители кореселин пасти и тампон за пастиране и т.н и днес имаше доста работа по него и корекции на вдлъбнатини и мисля че утре вече най късно други ден ще е на шприц цялото и почивните дни дано вече да е и с боя аз мислех да оставям ключалката но в последствие ме защури та и нея махнах ето една снимка с ужасно качество >>>>
Коментар
-
bestlap написа:Вчера ходих за материали шприц,боя,лак,перли втвърдители кореселин пасти и тампон за пастиране и т.н и днес имаше доста работа по него и корекции на вдлъбнатини и мисля че утре вече най късно други ден ще е на шприц цялото и почивните дни дано вече да е и с боя аз мислех да оставям ключалката но в последствие ме защури та и нея махнах ето една снимка с ужасно качество >>>>
Коментар
-
valyotuning написа:bestlap написа:Вчера ходих за материали шприц,боя,лак,перли втвърдители кореселин пасти и тампон за пастиране и т.н и днес имаше доста работа по него и корекции на вдлъбнатини и мисля че утре вече най късно други ден ще е на шприц цялото и почивните дни дано вече да е и с боя аз мислех да оставям ключалката но в последствие ме защури та и нея махнах ето една снимка с ужасно качество >>>>
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар