mihail.nikolov21 написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Най накрая и аз със Punto GT : )
Collapse
X
-
Колега има тук един мъжки в моя град където зарежда магазини с един огромен бус и той ги носи по магазините и ги пускат на 99 лв комплект но аз се имам доста с него и каза че ще ми ги даде на цена която ги взимат от завода. Ако някой иска не знам може да му поръчам и да му пратя по еконт но да съм сигурен че го иска. КСЕНОНА Е БЕЗ ГАРАНЦИЯ но оня каза ако има нещо ми го връщаш и ти давам нов комплект.Аз моя го пробвах снощи на един акумулатор и свети много силно и чисто бяло
Коментар
-
bestlap написа:Колега има тук един мъжки в моя град където зарежда магазини с един огромен бус и той ги носи по магазините и ги пускат на 99 лв комплект но аз се имам доста с него и каза че ще ми ги даде на цена която ги взимат от завода. Ако някой иска не знам може да му поръчам и да му пратя по еконт но да съм сигурен че го иска. КСЕНОНА Е БЕЗ ГАРАНЦИЯ но оня каза ако има нещо ми го връщаш и ти давам нов комплект.Аз моя го пробвах снощи на един акумулатор и свети много силно и чисто бялоPower Under Pressure
Коментар
-
WhitePower написа:bestlap написа:Колега има тук един мъжки в моя град където зарежда магазини с един огромен бус и той ги носи по магазините и ги пускат на 99 лв комплект но аз се имам доста с него и каза че ще ми ги даде на цена която ги взимат от завода. Ако някой иска не знам може да му поръчам и да му пратя по еконт но да съм сигурен че го иска. КСЕНОНА Е БЕЗ ГАРАНЦИЯ но оня каза ако има нещо ми го връщаш и ти давам нов комплект.Аз моя го пробвах снощи на един акумулатор и свети много силно и чисто бяло
Коментар
-
bestlap написа:WhitePower написа:втория урен няма да ти каже нищо същественноаз на твое място бих си купи АФР , ЕГТ тепература на маслото , нялягане на маслото и буст метърPower Under Pressure
Коментар
-
Колеги до сега не съм се захващал с такива неща та дайде някой да даде малко акълец искам да си сложа 1 или 2 говорителя в предната кора на вратите не съм решил още но има ли някъде в някой проект който да е обяснил точно какво се прави ..... знам че е с такава пеня за алумин. дограм. дето се пръска от страни до касата с такова се пръска после се оформя с ножче след това с хартиено тиксо и след това му заправих името как беше стъклопласт и накрая кит шприц и боя и номера и всички табели искам да ги няма на задния капак
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар