Браво!Жив и здрав колега и да ти е честита колата!Иначе това за гасненето сутрин и при мене го прави, когато е кум 10-15 градуса сутринта гасне само веднъж, а през зимата сее случвало и по 3-и пъти да я паля :D
Един колега от тук ми каза че са дюзи и мисля да ги сваля и да ги занеса на ултразвук да ги изчистят ?
Никой ли вярно няма servic manual за гт аз не мога да го намеря никъде но не се отказвам :DИ кой може да ми помогне да отлея предните кори на вратите да хващат 2 говорителя по 6 инча примерно ? Ако някой има готови "фланци" не знам как се казват точно бих ги купил веднага
Колега има тук един мъжки в моя град където зарежда магазини с един огромен бус и той ги носи по магазините и ги пускат на 99 лв комплект но аз се имам доста с него и каза че ще ми ги даде на цена която ги взимат от завода. Ако някой иска не знам може да му поръчам и да му пратя по еконт но да съм сигурен че го иска. КСЕНОНА Е БЕЗ ГАРАНЦИЯ но оня каза ако има нещо ми го връщаш и ти давам нов комплект.Аз моя го пробвах снощи на един акумулатор и свети много силно и чисто бяло
Колега има тук един мъжки в моя град където зарежда магазини с един огромен бус и той ги носи по магазините и ги пускат на 99 лв комплект но аз се имам доста с него и каза че ще ми ги даде на цена която ги взимат от завода. Ако някой иска не знам може да му поръчам и да му пратя по еконт но да съм сигурен че го иска. КСЕНОНА Е БЕЗ ГАРАНЦИЯ но оня каза ако има нещо ми го връщаш и ти давам нов комплект.Аз моя го пробвах снощи на един акумулатор и свети много силно и чисто бяло
само внимавай че от тия най ефтините вече смених един компютър на едно ГТ че се побърка
само внимавай че от тия най ефтините вече смених един компютър на едно ГТ че се побърка
Хмм вярно ли преди малко го слагахме на 1 голф и момчето ми поръча 1 бр защото свети вярно много добре и машинките са от по старите железните и ако изгорят може да се направят че тия новите нв HID не става.Ето какво пристигна преди малко1.Бууст метър2.Бедна богата смес3.Температура на водата
втория урен няма да ти каже нищо същественноаз на твое място бих си купи АФР , ЕГТ тепература на маслото , нялягане на маслото и буст метър
Дам то попринцип винаги мога да го продам но кой да взема темература на маслото ? Защото на таблото нали имам налягане
ми всичките тезикойто съм избройл са много полени , наягането на таблото мери до 3 а нагоре не е ясно коло ке но налягането е последно , ако твоето работи де
Колеги до сега не съм се захващал с такива неща та дайде някой да даде малко акълец искам да си сложа 1 или 2 говорителя в предната кора на вратите не съм решил още но има ли някъде в някой проект който да е обяснил точно какво се прави ..... знам че е с такава пеня за алумин. дограм. дето се пръска от страни до касата с такова се пръска после се оформя с ножче след това с хартиено тиксо и след това му заправих името как беше стъклопласт и накрая кит шприц и боя и номера и всички табели искам да ги няма на задния капак
Коментар