Днес взех клапана и тръбата на Ф50 за филтърната кутия да стане така >>>>
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Най накрая и аз със Punto GT : )
Collapse
X
-
отзаде на уреда имаш ли копче за на колко цилиндъра е двигателя...ас и порачах на Драгон Гейтс и моя уред за бедна погата отзаде има плазгащ путон 4-6-8 пунтото е 4ри!можеби си го направил но се пак е възможно!другото което е по лошо няма какво да ти казвам ако вярваш на уреда по добре не я карай таз колица...ще завариш бутлата за блока!погледни ламбда сонда и дебитомера да ли са в час!Сега:Fiat Punto GT 1.4 turbo 136HP
Преди:Alfa Romeo 145 1.6 16v 120HP
Коментар
-
punto_gt_turbo написа:отзаде на уреда имаш ли копче за на колко цилиндъра е двигателя...ас и порачах на Драгон Гейтс и моя уред за бедна погата отзаде има плазгащ путон 4-6-8 пунтото е 4ри!можеби си го направил но се пак е възможно!другото което е по лошо няма какво да ти казвам ако вярваш на уреда по добре не я карай таз колица...ще завариш бутлата за блока!погледни ламбда сонда и дебитомера да ли са в час!
Коментар
-
чудя се като ти казаха да не се занимаваш с този уред що продалжаваш , не е така само за него и за други неща е така , хем питаш хем ти дават акъл патили хора и пак си правиш това което си си наумилс този уред нищо не мериш освен собсвената си ламбда сонда какво си мисли , а в реалност нещата може да са мноооого по различниPower Under Pressure
Коментар
-
Днес се сдобих и с крило ... от punto mk2 и утре ще го преправям и ще го боядисвам и най накрая ако всичко мине точно и ми хареса как ще стане ще бъде поставено. Както и утре ми идват свещите и 3-тия стоп А за турбото намерих кой да ми го монтира но искам да купя дюзи (който съм намерил само чакам снимки и колегата WhitePower да каже дали стават и да ги купя),турбо пътища и кулер и след като ги купя събирам пари за едно клапанче Бейли и така на татък но мисля до 1 месец живот и здраве пунтото ми да започва да става по агресивно по пътищата
Коментар
-
Днес поръчах дюзи 315цц : )И за пореден път ми помогна колегата WhitePower . Днес изкарах малко колата да развърти маслото.. И се повозих и по едно време и давам газ и тя не може да мръдне ... гледам турбината надува на 2-ра 3-та до 0.8 и стига толкова... звъннах на колегата веднага да даде идея и каза или компа се ебава или маркуч ... и го поразглобих малко и какво да видя малкото маркуче което излиза от блоу офф-а се откачило сложих го и пак газ
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар