Най накрая намерих желаното от мен Punto 1.4 turbo от доста време търсех и си намерих каквото желаех....В петък го взех и даже тогава говорих 2-пъти със колегата WhitePower му задавах някой въпросчета .. МНОГО СЪМ МУ БЛАГОДАРЕН ЗА ОТНОШЕНИЕТО МУ КЪМ МЕН много е точен!И така значи пуното е 07.07.1995 със номерчето на двг 176 А 4000 на 127хил. км е реални има сервизна книжка вкарано е в България преди 4 месеца.На двигателя има табелка че е сменен ремъка на 89хил.км има климатик оригинален работещ,духа много студено... и другите екстри .ел пакет,абс......... и айр бег Имам доста въпросчета но ето първо снимчици да го видите какво представлява.Вече е със американско фолио от всякъде ще видите по надолу ...Значи колата е с нов дебитомер ми каза момчето че е дало 240лв. и ми даде и стария.Има нов съединител.И сега се започва с въпросите 1.Стават ли накладките от пред от друго пунто или трябва да търся точно за този модел?2.Сутрин пали трудно пали гасне после пали и му давам малко газ и започва вече да работи и стои точно на 900 оборота на място. Това как мога да разбера от какво е че пали трудно.Колегата WhitePower каза че може да е от дебитомера,от бензинова помпа или.... ? Помогнете3.Колко литра масло хваща скоростната кутия и двигателя и масления филтър става ли от други бензинови или трябва от този модел да е?4.От къде мога да си намеря ръководство за Punto GT да видя кое как се разглабя ако имам трудности в нещо?5.Колко пари струва маркуча който е от горе над двигателя този дебелия защото е късан и са правени някакви снадки и ми става зле като го гледам той е от турбото.На снимката която съм снимал двигателя се вижда.....6.От какви коли стават джанти той фята май е на 100 разстоянието на дупките ?7.Понеже се чудех дали да взимам фарове с лупи кажете по силно ли светът от колкото оригиналните със нови рефлектори или ?И дайте сайт ако знаете от къде мога да си намеря?Ем това е и се извинявам за задаването на хиляди въпроси но просто още не знам как стоят нещата имам до го 2 дни и все още нямам книжка след 3 месеца ще е в мен и сега стой в гаража и го почвам със разглобяването защото е за цялостна боя и аз ще си го подготвям и ще го водя в камера но преди това ще намеря прагове абарт крило от зад и брони Ще са ми полезни всякакви съвети
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Най накрая и аз със Punto GT : )
Collapse
X
-
Re: Най накрая и аз със Punto GT : )
Да ти е честита и много да те радва . Доста добре звучи по описание , а и гледам имаш меракbestlap написа:6.От какви коли стават джанти той фята май е на 100 разстоянието на дупките ?Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD
Коментар
-
Ха честито и от мене да ти е жива и здрава колата е Гт 2 - от любимите ми дано няма никакви проблеми с нея иначе като търсиш части споменаваш изрично че колата е ГТ , за маркучите и другите неща мисля че в софия има 1 -2 ама не съм сигурен ако решиш обади се да потърся само малко километрите ми се струва че не са савсем реални но важно е колата да е читава между другото аз си гепих жената от стара загора там са най арниPower Under Pressure
Коментар
-
Колега, честита да ти е колицата Относно въпросите ти мога да ти помогна в следните:- Междуболтовото разтояние е 4x98 но и 4x100 стават може с спецялни болтове, но има доста пунто-та който си карат с 4x100 с обикновени болтове.- Аз съм със фарове FK със лупи, без ксенон съм за сега но определено фаровете светят доста по добре от оригиналните като се настроят хубаво са си идеални, а със ксенон ще стане идеално. Фаровете са скъпички, но чат пат излиза оферта тай че трябва да се оглеждаш във форума.- Двигателя събира около 3.5-3.8 литра масло - както всеки запознат с GT-тата ще ти каже най-добре е да сменяш масло, филтри максимално често примерно 7000-8000 хиляди километра за да пазиш мотора в максимално добра кондиция
Коментар
-
WhitePower написа:Ха честито и от мене да ти е жива и здрава колата е Гт 2 - от любимите ми дано няма никакви проблеми с нея иначе като търсиш части споменаваш изрично че колата е ГТ , за маркучите и другите неща мисля че в софия има 1 -2 ама не съм сигурен ако решиш обади се да потърся само малко километрите ми се струва че не са савсем реални но важно е колата да е читава между другото аз си гепих жената от стара загора там са най арни
Коментар
-
Честито и добре дошъл в ГТ сектата... много безаварийни километри да си навъртите... маслото за скоростната е малко по малко от 2 литра ... така че взимаш два и наливаш съвсем малко трябва да ти остане ако си източил хубаво преди това....~/'''''''''''''''''''''''''\~ Fix
[[ ]== //// ==[ ]] It
|\-----------------/| Again
|_|'-------------'|_| Tomorrow
Подпис по правилата!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар