Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Fiat Uno 1.3turbo - Големи проблеми

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Fiat Uno 1.3turbo - Големи проблеми

Здравейте всички, преди 2 месеца си взех следното зверче : Фиат Уно 94г. 1.3 турбо инжектори от пунто бенз помпа по-голяма (незнам точно колко) турбо на 1 бар Колата беше стрела ... точно 300 км. И от тогава ... УЖАС Замина ми турбото, след което го смених сам (с друго турбо от уно, в видимо добро състояние), но след това имах проблем с тоците. До днес колата беше в сервиз, сега я взех и резултата е - колата си пали с тоците проблеми никви, правили са и настроика на смесите .. УЖ и сега турбото отива да надува много на 3000, 3500 оборота е вече на 1 бар и продалжава да надува (уреда ми показва до 1 бар и нямам представа както става след него), и веднага пускам газта да не прееба турбото, освен тва колата много пуши като я настапя (но само като я настапя) а и навсичкото отгоре като я настапвам до 3500 4000 оборота тя просто не варви, въпреки, че турбото се издува яко. Имам бууст контролер, но както и да го вартя нищо не става. Имам съмнения, че westgeit-a не отваря (защо ли не си сложих стария), но не съм сигурен. Моля ако някой се е занимавал с такива проблеми или знае при кой да я закарам да помага, ще черпя

виждам че си от Стара Загора ако не ти се занимава с ядове и импровизации закарай я в Протект сервиз (под руския пазар надолу пада се в ляво точно след като подминеш новото продължението на Славянска)тъсиш Илиян колата ще ти я поемат и ще ти я прегледат и всичко ще ти кажат както си е и можеш да бъдеш сигорен, че ще тръгне както трябва там и рекламации приемат така, че са сериозни няма да те подведът. успех!

Коментар

Да обаче Илян не иска да се занимава с Уното

Коментар

надуй гейта с помпичка и ще разбереш дали отваря елементарно ако не бачка знаеш какво да правиш ако бачка смени си буст контролера
        Power Under Pressure

Коментар

при белчев ходил ли си да питаш

Коментар

Със стандартните ЕКУ -та на Уното ли си?
            Fiat Punto 1.1 6Speed

Коментар

beast31 написа:
              нямам представа

Коментар

strajaro написа:
                Те ми правиха тоците и смесите, и като взех колата на рецепцията ми обясниха, че колата е готова, била перфектна и много вървяла ... за съжаление не можах да говоря с Белчев, но ми обещаха той да ми се обади в Понеделник. За сега мисля пак при тях да я карам.

Коментар

zl0_un0 написа:
                  strajaro написа:
                  Те ми правиха тоците и смесите, и като взех колата на рецепцията ми обясниха, че колата е готова, била перфектна и много вървяла ... за съжаление не можах да говоря с Белчев, но ми обещаха той да ми се обади в Понеделник. За сега мисля пак при тях да я карам.
                  ако не може той да я оправи потърси вилхем

Коментар

zl0_un0 написа:
                    beast31 написа:
                    нямам представа
                    Казваш,че са ти оправяли смесите.Ако си със стандартните ЕКУ - та на Уното,единствените места където могат да бутнат сместа са байпасния канал на дросела и дебитомера.Последния ,ако е пипан от ,,специалисти
                    Fiat Punto 1.1 6Speed

Коментар

В Понеделник ще разбера какво точно са ми пипали, че като си вземах колата нямаше кой да ми каже аджеба какво и как правиха по тази кола

Коментар

beast31 написа:
                        zl0_un0 написа:
                        [quote:1d125a0b6b="beast31"]Със стандартните ЕКУ -та на Уното ли си?
                        нямам представа
                        Казваш,че са ти оправяли смесите.Ако си със стандартните ЕКУ - та на Уното,единствените места където могат да бутнат сместа са байпасния канал на дросела и дебитомера.Последния ,ако е пипан от ,,специалисти
                        Power Under Pressure

Коментар

Working...
                        X