Здравейте всички, преди 2 месеца си взех следното зверче : Фиат Уно 94г. 1.3 турбо инжектори от пунто бенз помпа по-голяма (незнам точно колко) турбо на 1 бар Колата беше стрела ... точно 300 км. И от тогава ... УЖАС Замина ми турбото, след което го смених сам (с друго турбо от уно, в видимо добро състояние), но след това имах проблем с тоците. До днес колата беше в сервиз, сега я взех и резултата е - колата си пали с тоците проблеми никви, правили са и настроика на смесите .. УЖ и сега турбото отива да надува много на 3000, 3500 оборота е вече на 1 бар и продалжава да надува (уреда ми показва до 1 бар и нямам представа както става след него), и веднага пускам газта да не прееба турбото, освен тва колата много пуши като я настапя (но само като я настапя) а и навсичкото отгоре като я настапвам до 3500 4000 оборота тя просто не варви, въпреки, че турбото се издува яко. Имам бууст контролер, но както и да го вартя нищо не става. Имам съмнения, че westgeit-a не отваря (защо ли не си сложих стария), но не съм сигурен. Моля ако някой се е занимавал с такива проблеми или знае при кой да я закарам да помага, ще черпя
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Fiat Uno 1.3turbo - Големи проблеми
Collapse
X
-
виждам че си от Стара Загора ако не ти се занимава с ядове и импровизации закарай я в Протект сервиз (под руския пазар надолу пада се в ляво точно след като подминеш новото продължението на Славянска)тъсиш Илиян колата ще ти я поемат и ще ти я прегледат и всичко ще ти кажат както си е и можеш да бъдеш сигорен, че ще тръгне както трябва там и рекламации приемат така, че са сериозни няма да те подведът. успех!
-
strajaro написа:при белчев ходил ли си да питаш
Коментар
-
zl0_un0 написа:strajaro написа:при белчев ходил ли си да питаш
Коментар
-
zl0_un0 написа:beast31 написа:Със стандартните ЕКУ -та на Уното ли си?Fiat Punto 1.1 6Speed
Коментар
-
beast31 написа:zl0_un0 написа:[quote:1d125a0b6b="beast31"]Със стандартните ЕКУ -та на Уното ли си?Power Under Pressure
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар